Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastanelerine atananlar için istenilecek evraklar Pazartesi açıklanacak

inebolulu;

kardeşim 100 kişinin evrağını bekliyolar diyorlarda bi soru sormadan edemicem.eylülün 10 u evrak teslim tarihi sondu hatta 10 eylül pazartesi mesai bitimine kadar süre vermişlerdi.ondan sonra gelen evraklar geçersiz olacaktı.eğer tahminim doğruysa senin çkys ne baktı adının çıktığını görünce hayırlı olsun dedi.belki pazartesi sisteme isimler düşer bakalım inşallah hayırlısı olur.biz belgeleri il müdürlüğümüze verdik inşallah dosyamız ulaşmıştır ankaraya.il müdürlüğünde evrak teslimine dair belge alamamıştm.inşallah hayırlısı olur.

arkadaşlar bişey sormuştum ama konu hakkında bilgisi olan yok sanırım..

aydan_b;

astaneleri devlet hastanesi yerine geçmiyor bildiğim kadarıyla.ege ün. ve dokuz eylül üniversite hastanesi.maaş sanırım döner sermaiye sayesinde biraz artış oluyomuş fakat miktarını bilmiyorum.özellikle kalabalık olan hastanelerde döner sermaye geliri daha yüksekmiş.siz izmire atandığınıza göre haliyle kalabalık olacaktır döner sermaiye daha fazla olacağından

kamu hastaneleri izmir bende yazmıştım kaç puanla atandınız

bende 82 puanla muğla ya atandim.izmiri sonlara yazmıştım inşallah hayırlısıyla herkes yerleşir iyi geceler

maaşşş

kurada yada sınawla hastaneye atananlar ne kadar maas alıyo bılgısı olann varmıı

inebolulu;
acaba bizde arayıp adımızı soyadımızı söylesek bize de  hayırlı olsun derler mi ki!
hayırlı olsun!

ali711;

Normal memuru bilmiyorum ancak ;

VHKİ : 1800
TEKNİKER : EN AZ 2000

Gıda tarıma atanan bir arkadaşım var kpss ile tekniker kadrosunda bu ay 2016 lira maaş aldı.

taho;

İlk giriş için bu rakamlar çok değil mi ? bürüt rakamlarsa olabilir tabi de net ücretlerse 15-20 yıllık bir tekniker 2500 alıyordur o zaman..?

bekar ve daha çalışmadan bu ayın 15 inde maaş alan bir tekniker arkadaşın maaşını yazdım.hesabına 2016 lira para yattığını söyledi. 15-20 yıllıkta olsa fazla bir değişiklik olmuyor diye biliyorum ancak kişi evliyse eşi çalışmıyorsa ve 3-4 tane çocuğu varsa 2500 normal rakam.

şuan evlensen eşin çalışmasa ve birde çocuğun olsa net 2200 civarı maaş alırsın.

tabi bu tekniker kadrosundaki memur için geçerli.

bu arada aldığım bilgilere göre ismimiz çkys ye bu ay sonu düşecek diye tahmin ediyoruz dediler .

O Senin İletişimine Bağlı Dostum! eyv.

Döner Sermaye Muhabbetide Var daha Bildiğim Kadarıyla ;)

taho, Bahsettiğin arkadaş bizim gibi yeni memur olanlardan mı ? yoksa daha önceden de çalışan birisi mi ? Çünkü belki aldığı bir aylık maaş değildir, mesela diyelim biz 8 ekim pazartesi göreve başladık 15 ekim de maaş alacağız ama bu alacağımız para 1 aylık maaşımız değil 9 gün+ 1 aylık maaş olacak bunun gibi bişey de olabilir ?

İnebolulu; Sağlık alanında çalışan memurların maaşları düşük olur dönerle beraber toplam maaşlar 2000tl seviyesine ulaşır (örn senin maaşın 1100 olacak 650 de döner alacaksın toplam maaşın 1750 olacak gibi...)

olsun babacan Kadro olsunda gerisi sıkıntı değil şu asalet tastik olsun gerisi sıkıntı değil

Gezgin35;

eylülün 14 ünde iş başı yaptı ayın 15 'inde 2016 lira maaş aldı. Yeni memur bekar.

bu dediğim gıda tarımda tekniker ön lisans mezunu.

acaba ortapedik engellilere ulaşımda yardımcı olacaklar mı Haberin var mı bu konuda ?

o konuda tek bilgim yol ücreti falan birşeyler karşılayacaklarmışda daha dataylı bilgim yok :S
bn şanslıyım ki ikamet ettiğim yere atandım.S

allah hayırlı uğurlu etsin kardeşim.
bende kayseriden Ankaraya gidecem bakalım hayırlısı...

allah rzı olsun dostum. inşallah hepimiz için hayırlı olur.

taho;

Gerçekten güzel bir rakam, umarım bizimde böyle olabilir, bu arada teknikerlerin isimleri bu hafta çkys'ye düşebilirmiş bilginiz olsun...

İnşaallah öyle olur. bakalım kardeş bekliyorum bu kadar bekledim varsın 15 gün daha bekleyelim :)

Üst Alt