Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastanelerine atananlar için istenilecek evraklar Pazartesi açıklanacak

merak ettiğim ayrı bi konu daha var.
Duyduğuma Göre komisyon eleme yapacakmış... örnek verdiler görme engelli birinin çalıştırılacağı bir alan yoksa elenecek falan dediler bu konu hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi ?

doğrusu o konu kılavuz yayınlandığı ilk andan beri aklımda.tercih klavuzunda nitelikler bölümünde aradım acaba engel grubu veya engel türü hakkında bişey varmı diye ama yoktu.böyle bişey olursa atananlara çok büyük haksızlık ve hayal kırıklığı olur.

arkadaşlar bu gün ayın 10 u şu an teslim ettiğimiz belgelerin ankarada olması gerek.inşallah sorun çıkmaz.hayırlısıyla herkes işine başlayacağı yeri öğrenir.

Ben aramadım henüz ama başka bir siteden bir arkadaş sabah kamu hastaneleri kurumunu aramış arkadaşa iş başı tarihiniz bir bir buçuk ayı bulur denmiş. bu sınavın bütün evreleri neden bukadar uzun sürüyor anlamış değilim :(

umut_25ank;

İnanma sallıyorlar 20-25.09'da belli olur.

Komisyonda özürgurubuna göre eleme yapamaz arkadaşlar ( Sahte evrak kontrolü yapılacak ) komisyon eleyici değil

umut_25ank

inşallah okadar sürmez ay sonu bitse ekimde başlasak iyi olur.daha barınmak için yer bulcaz hiç değilse atandığımız hastane belli olaydı.

atandığı ili arayan varmı

arkadaşlar telefonla yaşadığım il sağlık müdürlüğünü aradığımda edindiğim bilgi bu ay sonuna kadar atamalar olur deniliyor kısaca 1 ekim civarları gideceğimiz il/ilçe belli olur

eylül sonunda atandığımız yer belli olursa tebligatın gelmesini bekleyip diğer işlemler derken ekim 15i bulabilir iş başı yapmamız... aslında ara ara tkhk Ankara'yı arayıp bilgi almak lazım...

yarın bende atandığım yeri bi arayayım bari akdeniz erkeği dediğin gibi olur inşallah.1 ekim iş başı olsa iyi olur.beklemek çok sıkıcı oluyo.iş sona yaklaştıkça insan sabredemiyor artık.inşallah bi aksilik çıkmaz

Arkadaşlar az önce Ankara İl Sağlık Müdürlüğünü aradım bilgi almak için. ekimin ilk haftası arayın dediler :( okadar sürermi dedim evraklar yeni gitti sürer dedi. genede değişik bilgi alan olursa paylaşalım lütfen.

umut_25ank;

ben atandığım il sağlık müdürlüğünü aradım evrakları teslim ettiğiniz ilden bilgi alabilirsiniz dedi.kısacası başından savdı :) korkuyorum ben yaw.bi yazı okudum 2011 den itibaren elektronik tebligat başlamış
artık e posta yoluyla tebligat gönderiliyomuş.tebligat bilmemne korkutuyo beni.arkadaşlar hiç bişey duymasanız bile yazın buraya birbirimizden haberdar olalım

arkadaşlar değişik sitelerden arkadaşların paylaştıklar ;
il sağlık müd.nde çalışan arkadaşım dün gece beni Ankara'dan aradı. Bugün evraklarınızı teslim ettim dedi. Nasip olursa en fazla 2 hafta içinde atamanız gerçekleşecekmiş dedi. Bu 3 e bölünme dolayısıyla burası da hareketli, yoksa daha da kısa sürerdi dedi.

Alın size sağlam bilgi...

bir diğer arkadaşın yazdığı ;

biraz önce atandığım ilin sağlık müdürlüğünü aradım ve personelde bir şef ile görüştüm.

evraklarınız bakanlığa gitti. isimleriniz ÇKYS ye düştükten sonra atamanız il emrine verilecek. ondan sonra yeriniz belli olacak.

ben de ;

ÇKYS ye ismimiz ne zaman düşer 16-17 eylül gibi düşer. dedi.

ozaman bu ay başlarız dedim.

görevli muhtemelen başlarsınız.

dedi...
not: bu iki ayrı kişinin yazdığı bilgidir bana ait değildir ama oldukça ümit verici bilgiler :).

çekirdek kaynak yönetim sistemiy miş. yani veri tabanı gibi bişi sanırım ismimiz orda çıktığı zaman memuriyet garantilemiş oluyoruz

1. İnsan Kaynakları Yönetim Sistemi (İKYS)
Sağlık Bakanlığı bünyesindeki personel bilgi ve hareketlerinin izlenmesi ile bordro ve tahakkuk işlemlerini içermektedir (Atama Bilgi Sistemi, Sicil Bilgi Sistemi, Kadro Bilgi Sistemi, Terfi Bilgi Sistemi, Maaş ve Tahakkuk Bilgi Sistemi, Aile Hekimliği Ücretlendirme, İhtisas (diploma tescil) Doktor Bilgi Bankası(DBB), Hizmet İçi Eğitim, Disiplin Bilgi Sistemi, Hukuk Mevzuat Bilgi Sistemi, İKYS Uygulama yönetimi, Personel Şubeleri, Sözleşmeli Personel işlemleri, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Raporları, UMKE Personeli Takibi, SEFOP uygulaması, Arşiv menüsü, Mal Bildirim Menüsü).Uygulama Yönetim Modülü ile birlikte 17 alt modülden ve çok sayıda alt menülerden oluşmaktadır.

Sağlık Bakanlığında görev yapan tüm personelin hareketleri İKYS üzerinden yapılmaktadır. Başta Personel Genel Müdürlüğü ve merkez teşkilatı olmak üzere 81 İl Sağlık Müdürlüğümüz ve Hastanelerimiz ve Toplum Sağlığı Merkezleri İKYS kullanıcıları tarafından sisteme işlenmektedir.

Sağlık Bakanlığı, Standart Kadro Yönetmeliği dikkate alınarak ÇKYS de kurumlarımızın Standart kadroları otomatik olarak oluşturulmaktadır. Personel planlama ve talep formu, İptal ihdas formu, gibi formlar Merkez teşkilatı ve İl sağlık Müdürlüklerine büyük ışık tutmakta, planlamalara yardımcı olmaktadır. Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) takip işlemleri de İKYS üzerinden yapılmaktadır.

Türkiye’de görev yapan tüm Doktor, Uzman Doktor, Diş Doktorlarının diploma tescil işlemleri de İKYS üzerinden yapılarak Doktor Bilgi Bankası (DBB) oluşturulmaktadır.

ÇKYS deki veriler günlük özet tablolar oluşturarak Karar Destek Sistemi (KDS-İş Zekası) tarafına aktarılarak il bazında ve Türkiye Geneli bazında çok sayıda rapor geliştirilmiştir. Bu raporlar ihtiyaca göre grafiklerle de desteklenerek Bakanlığımız Merkez Teşkilatı ve Taşra Teşkilatı kullanıcılarını her seviyede yetkilendirilerek sorgulamaya açılmıştır.

umut_25ank;

inşallah kardeş dediğin gibi olur bilgilerin gerçekten çok önemli çok sağol içimi ferahlattın

arkadaşlar bugün TKHK aradım aldığım bilgiye göre daha 1700 evrağın tasnifi yapılıyormuş...kan hastalığı olanları ve şizofren olanların kesinlikle bu kurumda görev yapamayacağı yönünde bilgiler aldım.bu işlemlerin 2 hafta süreceğini ve ekimin başı gibi il sağlık müdürlüklerinde en yakın yerlere verileceği söylendi.

nasıl yani kan hastaları çalışamaz anlamadım ben. tercih yapılırken nitelik kodlarında böyle bir ibare yoktu ama.ben talasemiyim balıkesir e motor teknisyen i olarak atandım boşunamı ümitlendik şimdi.

Türkiye kamu hastaneleri kurumuna atananlar için kan hastalığı olanlar ve şizofren olanlar TKHK da yapılacak olan 5 kişilik komisyonda direk olarak eleneceklerini söylediler...

Oguzhan1453;
Bemim kan hastalığım yok ama böyle bir şeyin ola bileceğine ihtimal vermiyorum. Hangi kanuna hangi yönetmeliğe göre eleyecekler

Bende görme kaybı ve kronik hastalık var. Acaba sorun yaratır mı?

ne demek kan hastalığı ve şizofreni olanlar elenecekmiş,öyle şeymi olur özür grupları arasında ayrım yapamaz.bu bir suçtur.

arkadaşlar ben sadece bana söyleneni ilettim yanlış bilgi ise sizleri umutsuzluğa düşürmek istemem eğer yanlış bilgi vermişlerse şimdiden hepinizden özür dilerim.

başka bir sitede bir arkadaşın paylaştığı bilgi ;
Suan teknisyenlerin evraklarini incelemeye alinmis.ilk onlarla baslanmis.kesin bilgidir.

inebolulu;

balgatta mhp parti merkezinin binasının olduğu yerde olması lazım Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Yeni Hizmet Binası şehir dışından gelecekler en azından balgat mhp denirse ulaşımı kolay olur

Ankara'da ikamet eden özellikle kurum binasına yakın olan arkadaşlar ara ara uğrayıp bilgileri tazelerseler çok sevaba girerler... :)
(telefonla çok sağlıklı olmuyor biran önce kapat artık der gibi cevaplar aldığımız da oluyor, oradaki memur arkadaşlara da hak vermiyor değilim günde yüzlerce kişi arıyor aynı şeyleri söylemek zordur muhtemelen, birebir kuruma gidip mümkünse komisyon üyeleri gibi kişilerden bilgi almak çok daha iyi olur diye düşünüyorum... )

arkadaşlar ben bugün il sağlık müdürlüğüne gittim. evraklar şu an ankarada dedi. peki eleme olacak mı diye sordum. hayır eleme olmayacak dedi yetkili. önemli olan sağlık raporunun eksiksiz olması, en öenmli belge sağlık raporudur dedi. peki atamalar ne zaman belli olur diye sordum. eylül aynın 20 sinden sonra buraya uğra dedi. başka bilgi edinen varsa yazın arkadaşlar..

ekim ayının ortasını bulacak iş başı büyük ihtimalle arkadaşlar...

Üst Alt