ben de cıc işitme cihazı kullanıyorum, yeni başladım. sol kulaklık avcumun içine aldıktan beş saniye sonra ötüyor ve ötmeyi kesiyor. sağ kulaklık, hiçbir şekilde ötmeyi kesmiyor, öte öte takıyorum. nedeni ne olabilir?
satlas;
şimdiii, öncelikle merhabalar. satlas, bu cihazı o kadar övdün ki, ben üye olamamıştım bir türlü foruma, okuya okuya, satın aldım. soracaklarımı soramadım tabi. bu güne kaldı
. telefonla, yıldız yıldız, doksandokuz, kare kare yaptıktan sonra, 2 ye basıp ses açıyorum, 8 e basıp ses kısıyorum. tizdi, bastı kimse bi şey söylemedi. odyocu arkadaşı çok sevdim, çok iyi niyetli buldum. ama galba başka tarif ne onun aklına geldi, ne de sormak benim aklıma, bu ayarı açıklamalı bana yazabilirmisin?. ya da başkaca tuşlara yanlışlıkla basıp cihazınn ayarlarını karıştırmış olmayalım. ne bileyim,, dial-up mantığıyla çalışıyor ya, belki yanlışlıkla, sıfıra basınca da tam kapıyordur... ikinci sorum da şu, avuç içine alınca sessiz ortamda ötüyor bir müddet, sen bilgilisin bu konuda mesajını okumuştum, ayar yapıyor, feedback , ötme, ıslık için diye yazmışsın. iyi de, sol kulak için olan ötüyor susuyor. sağ kulak için olan, bir dakikadan fazla beklediğim halde susmuyor, öte öte takıyorum onu da
. belki mehmet akşit hocam da biliyordur?