hozgul
Bakalım ilk mesajımda ne kadar kötü ve acımasız yazmışım yönetici müdürüm amirim.
Ve arkadaşımız ne cevap yazmış...
Gözünden kaçmıştır, kötü niyetin yoktur eminim.
Konuyu açan arkadaşın yazdıkları senin için birşey ifade etmiyordur, tarafsız olduğun için
Gübre olmayınca bu kadar be canım, idare et tüp yok doğal gaz var ama şimdi konuyu değiştirmeye gerek yok.
Senden çok olmuş ta, ne olmuş onu çözemedim.
Ne olursan ol, burada yöneticiysen TARAFSIZ OL.
Siyasi olarak vs değil, orada tarafın olsun, iki üyenin birbirine yazdıkları kelimeleri eleştirmekte tarafsız ol.
Bunu sanırım senden beklemek boşuna, adil ol adil... OturanBoğa Biz böyle yapmıyorduk, bu kadar bariz adaletsiz olunmaz ki
Ahh canım ya, ilk yazdığım mesajda hakaret bulamadın da, bana yazdıklarından sonra verdiğim cevabı mı İLK terslenen diye gördün.Kim böyle konuşsa, bir tepki almaması mümkün mü? İlk acımasızca yazan kim, bak bakalım! Yani @Jem önce kendi bahçemize bakalım.
Bakalım ilk mesajımda ne kadar kötü ve acımasız yazmışım yönetici müdürüm amirim.
Ve arkadaşımız ne cevap yazmış...
Gözünden kaçmıştır, kötü niyetin yoktur eminim.
Konuyu açan arkadaşın yazdıkları senin için birşey ifade etmiyordur, tarafsız olduğun için
Gübre olmayınca bu kadar be canım, idare et tüp yok doğal gaz var ama şimdi konuyu değiştirmeye gerek yok.
Senden çok olmuş ta, ne olmuş onu çözemedim.
Ne olursan ol, burada yöneticiysen TARAFSIZ OL.
Siyasi olarak vs değil, orada tarafın olsun, iki üyenin birbirine yazdıkları kelimeleri eleştirmekte tarafsız ol.
Bunu sanırım senden beklemek boşuna, adil ol adil... OturanBoğa Biz böyle yapmıyorduk, bu kadar bariz adaletsiz olunmaz ki