Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kapıma malum partinin üyesi bir kadın geldi engelli olduğumu da biliyordu!?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hozgul
Kim böyle konuşsa, bir tepki almaması mümkün mü? İlk acımasızca yazan kim, bak bakalım! Yani @Jem önce kendi bahçemize bakalım.
Ahh canım ya, ilk yazdığım mesajda hakaret bulamadın da, bana yazdıklarından sonra verdiğim cevabı mı İLK terslenen diye gördün.

Bakalım ilk mesajımda ne kadar kötü ve acımasız yazmışım yönetici müdürüm amirim.

Ve arkadaşımız ne cevap yazmış...

Gözünden kaçmıştır, kötü niyetin yoktur eminim.
Konuyu açan arkadaşın yazdıkları senin için birşey ifade etmiyordur, tarafsız olduğun için :D
Gübre olmayınca bu kadar be canım, idare et tüp yok doğal gaz var ama şimdi konuyu değiştirmeye gerek yok.
Senden çok olmuş ta, ne olmuş onu çözemedim.
Ne olursan ol, burada yöneticiysen TARAFSIZ OL.
Siyasi olarak vs değil, orada tarafın olsun, iki üyenin birbirine yazdıkları kelimeleri eleştirmekte tarafsız ol.

Bunu sanırım senden beklemek boşuna, adil ol adil... OturanBoğa Biz böyle yapmıyorduk, bu kadar bariz adaletsiz olunmaz ki

Jem
Arkadaşım uğraşma anlatamazsın, tepkisine bakılırsa tam sevmediği partili gibi ama neyse 😂😂😂

ilk yazdığım mesajda hakaret bulamadın
Olmaz mı? Bak bakalım ne demişsin:

ideolojik fanatiksen
İmza alması gibi birşey paranoya
edepli olmak kimseye zarar vermez
Sadece boş tarafına göre yaygara yapmaktansa
Şimdi adil ol demişsin ya... Yukarıdaki yazdıklarınızı bir kez daha okuyuver ve n'apalım şimdi?

Aynısını diğer malum partinin bir kadın görevlisine ben yapsam ve videoya çekseler, 1 hafta fox tv vs sözcü gazetesi manşet olurdum. Jem demekki arkadaş senin gibi medyatik olma yolunda ve niyetinde değil :):) o niyet olsa sacma sapan habrelerle diğer kanallarda daha kolay olur işi

çok komik bazıları da acınası yorumları okuyorum da ne tuhaf ve garip tipler var forumda. hep 50 liralık benzin alanlara ne anlatmaya çalışıyorum ki. göster telefonunu'cular var epey. işinize gücünüze bakın. 20 yıldır ülkeyi kim yönetiyor. şu an ülke ne durumda? nokta. uzatan ben de değilim uzattın da uzattın diyorsunuz , anlama becerileriniz de körelmiş. seviye bu olmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt