Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas hastalığını tedavi ettiğini söyleyen bir doktor var..?

Ümito

Üye
Konular
80
Reaksiyonlar
6
arkadaşlar, ben kas hastasıyım ve sürekli çapaya gidyoruz.
doktorum coşkun özdemir'di, şu anki doktorum piraye oflazer
bana bi arkadaşım kas hastalıgına tedavi bulundu dedi. bakırköy'de muayenesi olan bi doktor, google'a özlem kıran yazınca çıkıyo. bu doktor bana kesinlikle kas hastasını iyileştiririm diyor. manyetık dalgalarlaa titreşim yolluyo vucudaa ve bana 1,5 sene geleceksin ücreti 3500 tl dedi
sizcee gitmeli miyim?
kesinlikle iyi olucaksın diyor bu çok sewindirici bi haber ama eger olmassaa bu fiyat ücretide çok fazlaaa çok kararsızım

Mustafa kardeş madem doktorun piraye oflazerr doktoruna sor bakalım işin uzmanı o sana gerekli bilgiyi verecektir bu tedavi hakkında.
hiç kimsenin bulamadığı tedaviyi bu söylediğin doktor mu bulmuş banada bu şekilde iyileştirme vaatlerinde bulunan doktorlar oldu ama hepsi para içindi...

iyice araştırın..yalan dolan olabilir..çünkü iyileşmezseniz şunu bilinki paranızı size asla geri iade etmiyecek..yazılı bir garanti isteseniz ona bile yanaşmayacak...bana hiç inandırıcı gelmedi.....geçmiş olsun .....

haklısınız yaa ama iyileştirdikleri warr çapa için teknolojının arkasından gelıyo onlar dıyoo çapa banaa hasta göndercek dıyor

Bu haberi arkadaşından duymuşsunuz. Piraye Hoca ve ya diğer Hocalardan duymamışsınız. O kişi besbelli ki sizi denek olarak kullanacak. Ayrıca sizi iyileştirme garantisi veriyor mu ? Eğer sizi iyileştiremezse siz yine hüsrana uğrayacaksınız. Bundan 1 kaç yıl öncede bir Doktor Bakırköy AVM'de bana aynısını söylemişti. Çapa Tıp Fakülesindeki Hocalarımıza danışmanızda fayda vardır.

biraz bekle..acele etme...ama yinede maddi durumun iyiyse gidip deneyebilirsin..en azından kafanda soru işareti kalmaz...ama dedimya inandırıcı gelmedi bana

iyileştirdiği kişiler ile görüştürsün seni o zaman. çapa teknolojinin arkasından geliyormuş güzel:) o zaman dünyada teknoloji açısından çapa tıptan sonra geliyor. dünyada sadece kas hastalıkları araştırmasını çapa tıp mı yapıyormuş ki teknolojinin arkasından geliyormuş :)

bu konu bana dr.cahide topsakalı anımsattı...o da çok iddialıydı...reklamını yapıp durdu..hani elde ne var..sıfır..kimi iyileştirdi..kimseyi...:)

ınsanın hayallerini kırmak ne kadar güzel gelıyo başkalarına

mustafa kardeş burda senin hayellerini felan kırmak değil amacımız bende kas hastasıyım banada bir doktor ozon tedavi ile 1,5 senede iyileşeceğimi söylemişti ama ankara hacettepedeki prof.dr kesinlikle yaptırmamamı hiç bir faydası olmayacağını bu hastalığın tedavisi çıkana kadarda hiçbir doktora kas hastalığın konusunda birşey yaptırma dedi sonucunda fayda göreceğim diye zarar görebilirsin diye uyardı. onun için sende iyileşeceğim diye bu şekilde hayellere kapılıpta sonucuda hüsran yaşama diye tavsiyelerimizi yazıyoruz. söylemiş olduğun doktor keşke tedavisini bulmuş olsa keşke gerçekten iyileştirebilse :(

Yalnış anlamanızı istemem niyetim hayallerinizi kırmak değil ama .ANCAK BİR DOKTORUN KESİN YAPARIM.kelimesini kullanması zaten sorun Hayat ta hiçbirşeyin garantisi yoktur düşünün ki tedavi sırasın da bir sorun o zaman ne olacak açıkçası mantıksız bence iyice araştırın benim arkadaşımın oğlu da 2,5 yaşında kas hastası onunla yaptığımız araştırmalar da bu güne kadar hiç bir doktor bu yaklaşımı göstermedi yine de hayat sizin saygılar
( Berk in annesi)

arkadaşlar bu nasıl bir tedavidir.mesajdan anladığım kadarı ile fiziksel uygulamalar yaparak iyileştirecek.ama bizim hastalığımızın tedavi olabilmesi için kimyasal olarak kaslarımıza işlem yapılması lazım.bana çok ilginç geldi.

neyse.arkadaşım gelişmeleri bizimle paylaşırsan sevinirim..hoşcakal

kesinlikle kas hastasını iyileştiririm diyor.

madem kendinden bu kadar eminse size kesinlikle iyileşmezseniz paranızı 1,5 yıl sonraki değeriyle geri iade edeceğine dair noter den onaylı teminat versin..:) Keşke gerçek olsa vaadleri de 3500 lirayı seve seve her kas hastası verse...

Bu tedavinin kesin sonuç verdiğine dair yayınlanmış herhangi bi makale falan varmı? yada adı Özlem hanımı herhangi bi tıp dergisinde geçmişmi..?

dostum noterle ilgili bir senet yaptır bunu bi söyle doktara ne diyecek çok merak ediyorum artık her hasta saf ayagına yatan doktorlar böyle bir garantiyi duyunca nediyecek cok merak ediyorum:D

Geçmiş olsun kas hastalığınızın ne olduğunu belirtmemişsiniz manyetik dalga ile tedavi kas da ne tür bir etki yapar hastalığı bilmeden bir şey söylemek imkansız. Bu tür çalışmaların geri dönüşü yoktur. Yani ya olur yada daha kötü bir duruma düşersin genetik kas hastalıklarındada bu tür tedaviler hiç bir zaman fayda getirmez bilginiz olsun

arkadasım ben de kas hastasıyım ve sunu biliyorum ki yurtdısında bile bu hastalık için tedavi yok...ilerde ne olur bilmiyorum ama su an için yok...bu kişi ya seni denek olarak kullanacak ya da hiç kullanmayacak sadece paranı alacak...lütfen böyle seyleri iyi arastır

Mustafa bey öncelıkle merhaba
benım bir arkadasım sızın bahsetmiş oldugunuz doktora gıttı.özürü şikayeti ise sağ veya sol ıkısınden bırısını kullanamıyordum.bızler onu çocuk felcı bılırdık ancak bahsetmıs oldugunuz doktoru tavsiye etmişşler.oda ne olur ne olmaz bıe umut dıye çıkmış gelmıs o doktora doktor buna manyetık tedavıyle kolunu iyişleştirebileceğini ,zah etmiş 3,seansta arkadasım kolunuyavas yavasta olsa kullanabılıyor.benım tavsıyem sıze 5 seansa katılmanız olacak çunku bızler bır umut dunyasında yasıyoruz..

Kas hastalığını bulan iyleştiren bir kişi nobel ödülü almazmı?
Tıpta çaresi olmayan bir hastalığı bulan bir kişi olur ise şayet bence: Tv'lerde duyulur diye düşünüyorum.

Bende bir kas hastası olarak kesin ve net tedaviler ilaçlar çıkmadan kendimizin denek olarak kullanılmasına karşıyım herkes biliyoki şimdilik bizim hastalığın bir tedavisi yok bence onunda bu hastalığa bir çare olduğunu sanmıyorum keşke dediği gibi tedavi etsede seve seve herkes bu parayı verse de bu hastalıktan kurtulsa...tüm arkadaşlara acil şifalar diliyorum.....

Arkadaşlar sakın inanmayın.bende kas hastasıyım müsküler distrofi 11 senedir gitmedigim doktor hekim kalmadı sen son arkadaşın bahsettigi gibi 1 doktor 2 senede seni igleştiririm dedi 20.000 tl istedi 2 sene sürer dedi .benim teklifim ise şu idi beni iğleştir sana 100.000 tl yani yüz milyar vereyim dedim .ama noterden senetli dedim işine gelmedi.parça parça 20 bin istedi ilk aqy 2.000 tl 3 ay sonra 2 tl böyle böyle verirsin dedi.dedigim tek şey madem kendine güveniyorsun.20.000 tl yi ne yapacan 2 sene bekle 100.000 kazan dedim kabul etmedi.işin açıkcası bunlar bizim duygularımızla oynayıp bizden alabildikleri kadar para alabilmek.

o fiyat bende çok çok az çerez parası valla kas hastalıklarının çoğunun tedavisi yok kalıtsal.ama gerçek olduğuna inanmıyorum şarlatanın tekidir.

al işte..oturan boğa son noktayı koydu :D haha.

bu doktor bunu sağlık bakanlığına ispat etsin ben doktora oturduğum evi vereyim ;)

Para tuzagi bunlar inanmayin. Insan genetigine etki eden bir ilac kullanmadan tedavi olunmasi imkansizdir,buda uzun yillar arastirmalar ve deneylerle (o hastaliga gore) olabilecek bir ilacla mumkundur, Hepimize Gecmis Olsun.SAYGILAR...

Çok kolay vede çabuk para kazanılacak yol her zaman insan sağlığı üzerinden olmuştur.Helede genetik ile içiçe olan kas hastalığını bu bilim dalında olan değerli bilim adamları daha tam sonuca ulaşmadan birkaç seansta tedavi edebileceğini belirten bu insan kökten çözümü bulabiliyor.

Merhaba Kas Hastasıyım Küçükken ßaşlayan Hastalıqım 13 Yaşında Falan Yürüme Yeteneqimi Kaybetmeme Ve Vücudumda Hareket Etme Yeteneqimi Oldukca Düşürdü Gitmediqim Doktor Uyqulanmayan Tedawi Kalmadı Ama Ne Yaptıysak Pek Faydası Olmadı 8 Yaşında Geçirdiqim Ufak OperasyonLa Marmara Üniversitesi Hastanesi Hastanesinde Saq ßaldırımın Üstünden ßir Parça Alıp Yurt Dışına Deney laboratuarına Götürüp Üzerinde Deney Yapcaklarını Söylediler Ve Talihlerim Temiz Çıktı ßelirli ßir Zamandan Sonra ßizi Arayıp Tedawi İlaçını ßulduk Fakat Ne Şekil Uyqulayacaqımızı ßilmediqimiz İçin Şimdi Uyqulama Yönünde AraştırmaLar Yapıyoruz Tekrar ßilqilendireceqiz Sizi Dediler Ve Şu An 19 Yaşındaym...! Tabi ßu Habere Raqmen ßen ßir Kaç Yerde ßitkisel Tedawi Görmeyide İhmal Etmedim Ve Halen ßirşeyLer Arama Peşindeyim MultiPower Amino 2200 Adında Kas Koruyucu Ve Geliştirici İlaç ßuldum Fakat Henüz Almadım Araştırmak İstedim Siz ßana MultiPower Amino 2200 Önerirmisiniz ?

Mstf ÜMİT Kardeş ßanada ßu Tür Vaatlarda ßulunduLar Pek Hatırlamıyorum İsmini MEDYUM'un Teki Kuzenim ßenim RahatsızLıqımı ßahsederken Kuzenime Kartını Vermişti Oda ßelirli ßir Miktarda Para İstemiş Getirsin Parayı Noterle İlqili ßütün İşlemleride Yaparm İqleştiremezsem Paranı Geri Alrsın Dedi Fakat ßen Kulak Arkası Yaptım Sana Diyeceqim Şudur Sana İqleştiririm Diye İddaa Eden Özlem Kıran Hanıma ßeni İqLeştir Daha Fazlasını Veririm Veya Noterle İlqiLi İşlem Yapmayı Teklif Ett Gerisi Çorap Söküqü Gibi Gelir :) HayırLı ForumLar...

Sevgili Mustafa Kardeşim,
O doktora şöyle bir öneri getirin.

Sizin hastanız olacağım ve 1,5 yıl tedaviye gelip gideceğim.Bu sürenin sonunda beni yileştirriseniz size 10 milyar ödeyeceğimi noter şahitliğinde belgelendireceğim.

Doktorun Yanıtını duyar gibiyim :)

Benzer durumları çok yaaşdım,hepsi bu öneri karşısında tırsıyor.

Üst Alt