Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas hastalığını tedavi ettiğini söyleyen bir doktor var..?

Kim uyduruyor kardeşim böyle şeyleri ya kimm kim kim;)Az bekleyin çalışıyorum üzerinde tedaviyi bulacam ama önce moral şart:)

slm arkadaslar. herkese Allah sifa versin. sahsi gecen dr- özlem kiran hanimefendi galaktosämie hastaliginida yenmis. oysa imkansiz deniliyor. istanbulda yasayan varsa, gidip o terapi yapilan yere bi göz atabilirmi lütfn? bi bakin kimin nesi, anlatilanlar dogrumu, iyilesen varmi vs..
lütfen bu iyiligi yapin ve bizleride rahatlatin

kardeş çok geçmiş olsun. benim kızımda kas hastası bende prof lardan hiç öyle birşey duymadım.iyi düşün derim.

şu an kas hastalığının tedavisi maalesef yok bende kas hastasıyım sadece moral düzgün olmalı fizik hareketleri ile rahatsızlığı yavaşlatılabiliyor ona bakarsanız bende ilk rahatsızlandığımda hocanın biri cinlerine bakıp ben seni iyi ederim diyordu :)

her halimize sükür etmemiz lazim

Arkadaslar dünyada ne tür hastaliklar varda haberimiz yok. O yüzden her halimize sükür edelim. Daha kötü ve beteri var inanin.
"Bir gözün yoksa, iki gözü olmayana bak! Bir elin yoksa, iki eli olmayana bak!"
Yani heran ve herzaman sükür edelim. Allah beterinden korusun! Allah bizlere sifa versin! Amin

benim oğlumda kas hastası ama ben kesinlikle bu insanların umut tacirliğini yaptığını düşünüyorum.daha cumartesi günü haluk hocaya gittik.en yakın ve en iyi ilaç egzon atlama dedi.

ankara da oturuyorum kas erimem var doktor önerirmisiniz.Hacettepedeki doktordan memnun oldunuz mu.

ankarada iseniz şanslısınız zira haluk topaloğlu hacettepede paranız varsa 3 ayda bir gidin yanına 300 tl gibi bir rakamı ödeyin ve dinleyip gelin kendisini yakında bulunacak bulununca biz size ulaşırız takip ediyoruz gibi sözler pek çok hasta tarafından biliniz hastalığınızın tam adı nedir yaşınız kaç acaba

Benim eşimde de kas erimesi var.Özlem Kıran'a 1 yıl kadar gitmiştik. Ona inanmayın, yalan söylüyor.Bize de iyileştirdiği hastalar olduğunu söylemişti.Biz oraya giderken bizim dışımızda 3 kas erimesi olan hasta da vardı.Hiçbiri en ufak bir fayda görmedi. Saçma sapan şeyler yapıyor zaten. para kazanmak için gözüne baka baka yalan söylüyor.

merhaba,bence git.ben tanı konulamayan bir hastalığın pençesindeyim.bu zamana kadar 100 000 tl fazla para harcadım.vardı da harcamıssın diyeceksin.hayır yoktu.malulen emekli olmuş memurum. evimi sattım.her yoolu deniyorum iyileşmek için.şimdi de özlem hanıma gidiyorum.benden tahlil için 500 seans baaşıda 200 tl alıyor.ne zaman iyileşecegimi dee söylemedi.bu fiata ne kadar dayanabilirim onuda bilmiyorum.seanslarım haftada bir.ve hastalkığımda kas hastalkığından çok daha hafif.size çok iyi bir fiaat vermiş.ben bu konuları konuşmadım siz konuştunuz mu?bu konuuda bana bilgi veerirmisiniz.geçmiş olsun

Üst Alt