Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas hastalığını tedavi ettiğini söyleyen bir doktor var..?

haklısın yınede ınsanda bı ümit oluyoo
ama gıtmedım artık gıtmeyıde düşünmüyorum

Eger kas hastalarını yada herhangi bir hastalığı tedavi ettiğini hatta tamamen iyileştirdiğini iddia eden kişi varsa bu haber bütün medyada FLAŞ HABER olarak geçer ve bütün dünyaya bir kaç saniye içinde yayılır. Bu tür konuşmalar yapan doktor ve kişilerden uzak durmanızı tavsiye ederim. Para tuzağından başka bir şey değil bu. Tıpta bir gelişme olursa bu anında yayılır arkadaşlar. Uçan kuşun bile haberi olur. Bu tür sözleri dikkate almamanızı ve gelişmeyi Tıp dünyasından yetkili bir kişinin ağzından takip etmenizi öneririm.

Mustafa Kardeş ßende Kas Hastasıyım Sabır Etmek Gerekiyoo Tedawisi War Ama Nasıl uyqulayacakları Hakkında Araştırmalar Yapıyorlar İlerde İnşallah Onuda ßulurlar Sıkma Canını :)

Bu ne kadar ciddi bir iddia !!! Kesin iyileştiririm demek öyle, o halde Türkiyede bu alanda isim yapmış,yurt dışı gelişmeleri yakından takip eden kas hastalığı ile ilgili alanında uzman proflar bizi kandırıyor ? Bir tedavi var da onlart uygulamıyor öyle mi ? Arkadaşlar biz kas hastaları zaten hassas bir kas yapısına sahibiz,her gün bir şeyleri kaybediyoruz ama kobay olarak kullanılıp üzerimizde denemeler yapılması bizim daha hızlı ve geriye dönüşü olmayan kayıplar vermemize yol açabilir ? Bir takım şarlatanlar bizim çaresizliğimizden istifade edip üstümüzden ciddi paralar kazanmak istiyor ama hastalığımızı biraz biliyorsak böyle bir tedavinin bize bir faydası olmayacağınıda bilmeliyiz.

gıt bı dene ıyı edemezse adresını ver doktorun ben onu ıyı ederım :)

bu hastalığın tedavisi şuanda mümkün değil 21 yıllık kas hastasıyım.
gitmediğim yer kalmadı tüm doktorların dediği aynı asla inanmayın.
para tuzağı böyle şarlatanlar çok.

kesin bi tedavi çıkınca tedavi olcaksak neyin araştırmasını yapıyoruz araştırmayalım tedavi çıkınca haberimiz olur nasılsa belki balondur söyledigi belkide kas hastalığı diyoruzda bilmem kaç çeşit kas hastalığı var genetik olmayan hastalara söylüyordur gerçekten yapabilceklerini kabul ediyordur araştırmak gerek ama özgeçmişine bakın 2004 yılında trafik kazası yapmış felç olup tedavi görmüş bi insan olarak neler yaşadıgını neler hissetigini kendisi bilen biri sırf para için söylüyorsa bunu dünyanın çivisi çıkmış artık ne diyim derim

sevgili arkadaşım..
kas hastalıkları vucutta bulunan bazı genlerin eksikliğinden yada bozukluğundan dolayı oluşuyorlar.dolayısı ile bu genlerdeki bozukluk ortadan kalkmadıkça bu hastalıkta iyileşme olması pek mümkün görünmüyor.bu tedavi daha çok allerjiler ,saman nezlesi gibi vucutta alerjik reksiyon yaratabilecek durumlarda etkili olabilir.bu doktor da omurilik yaralanması geçirmiş ve kollarını dahi zor kullanıyormuş.. öyle anlatıyor yani.eğer omuriliğinde tam kesi olsaydı kendi kendine oturamazdı bile.. kendindeki düzelebilecek durumu örnek gösterip nörolojik hastaları da tedaviye çağırıyor..tavsiyem bu gibi iddialara inanmayın.

sizin söylediğiniz hekime aralık ayında teyzem gitti, kendisi 57 yaşında.sizin gibi korkarak gitti acaba bir fayda bulabilecekmiyim diye şu an 3 ay oldu tedaviye başlayalı ve kendisi bile inanamıyor tedaviye 1 ay sonunda cvp vermeye başladı.siz bence o hanımla tekrar görüşün emin olmadığınız şeyler ne ise...Bu hanıma NOBEL BARIŞ ÖDÜLÜ verirler mi bilmem, ama bir Türk doktorunun böyle bir hastalıkta başarılı olması gurur verici bir olay...

belki dogrudur ama benim başıma buna benzer bir durum geldi.çok dikkatli olun ve araştırın arkadaşlar.para tuzagı olan çok tanınmış doktorlarda var.umut bağlatıyorlar.ama tüm amaçları büyük meblalarda para almak.çok dikkat edin.benim başıma geldiğinden bu uyarıyı yapıyorum!

Muayenehanesindeki hastalarla da görüşmenizi tavsiye ederim.Teyzemle de öyle yaptık.Bir şeyin çözümü olmaz dediğiniz zaman zaten direk kestirip atıyorsunuz.Kendinizi şartlandırıyorsunuz.Somut şeyleri takip etmek önyargılı olmaktan daha mantıklı bence...Benim size tavsiyem bu.

eğer bu sözler ban ise ben ön yargılı konuşarak yazmadım.başıma gelen yaşadıgım bir şeyi anlatmaya çalıştım.belki siz haklısınız doğruluguda vardır bilemem ama iyi araştırın öyle dedim.kötü bişey demedim ki!saygılar.

Herkese de acil şifalar!!!

Yasemin Hn. bahsi geçen doktorun saman nezlesi alerji de kullanılan tedavi metodunu nörolojik hastalıklarda kullandığını iddia ediyor.Halbuki kullandığı tedavi 400ü aşkın hastalık tedavisinde kullanılıyormuş.Biz "seninle" dergisinde o dr.un bir röportajını okumuştuk.Gerçekten pişmiş tavuğun başına gelemeyecek acı ve ızdırapları yaşamış.Demek geçirdiği acılar sonucu çalışmaları kendine ve başka insanlara yardım etmek için fırsatmış; teyzem ve orada görüşmüş olduğumuz bir çok hasta tedavilerinden memnun.Gene herkese geçmiş olsun!

Önce geçmiş olsun, daha bugün kas hastalıklarında son gelişmeler adlı bir seminere gittim.
Çoşkun Özdemirde oradaydı konuştuk çapadan da dr. vardı ve şuanda daha hiç kimse ne derse desin sakın inanıp dökülmeyin diyorlardı.
Eger o dr. sizi iyi edecekse para almasın sizden, sizinle kendini kanıtlar ve ondan sonra zaten bu kadar çok kas hatası kapısını çalacak ve senden alacagı paranın kat, kat fazlasını diğerlerinden alacaktır.
Tabii size kalmış denenmek istermisiniz, istemezmisiniz.
Ben istemezdim kendime sorarsam...

Eğer bir denek aranıyorsa doğru, herhangi bi doktora gidersiniz sizi denek olarak kullanır, iyileşirse parayı bulur bi çok kas hastasındandiyorsunuz.Şunun gibi;Beni ameliyat et de iyi olursam ödeme yapayım, sana çok hasta getireyim.Ama önceden söylediğim gibi olurlarla olmazlarla değil, somut şeylerle ilgilenmek lazım.İnsanın bilmediği şey için atıp tutmak kolay, önemli olan konu hakkında bilgi sahibi olmak...[

biorezonans yazıp internetten araştırınız.ve nasıl işlediğini ne işe yaradıını okuyunuz .bu uygulamayı yapan başka bi doktor felçli hastalarda ve bu gibi hastalarda bir etkisi yoktur diye bizzat belirtmiştir.

dmd de distrofin genindeki bozukluktan ileri geliyor.bu alet genetiği mi değiştiriyor acaba? etki mekanizması nedir?

Peki Dünya literatürünü araştırdınız mı?Çünkü biz araştırdık siz sadece Türkçe sayfalarla yetinmişsiniz.Teyzemin durumundan etkilenip, ben de bel fıtığı tedavisine girmeye başladım.Şu anda bile Emarlarımdaki sonuçlarıma doktorum bile inanamıyor.Ağrılarım yok denecek kadar azaldı ve fıtığım da kalmadı gibi bişey...Biorezonans yöntemi bizim adeta hayatımızı değiştirdi.

evet araştırdım tabiki.peki bel fıtığına neden olan etkenleri biliyor musunuz?.teyzenizin hastalığı neydi* ne gibi faydaları oldu anlatabilir misiniz .ayrıca fıtığınız hangi seviyedeydi? bunlar önemli.

Hekiminiz eğer bilgi sahibi ise size onunla görüşmenizi tavsiye ederim.Türkiye'de 5 sene gibi kısa bi mazisi varmış.Eğer hekiminiz bilgi sahibi değilse yurtdışındaki literatürleri takip etmenizi, ve yurtdışındaki hekimlerden bilgi almanızı tavsiye ederim.Bahsi geçen hekim de Türkiye'de bu işin erbabı imiş.Biz de mecruben ona güvendik tabii.Ama sonuç korktuğumuzun aksine çıktı.

Benim doğumumla çocuk yaşta bel ağrılarım vardı, ama tabiyki ben bunun bel fıtığını oldukça geç bir dönemde öğrendim.Hamileliğimden sonra bel ağrılarım korkunç arttı ve ben bir fizik tedavi hastanesine gittim.Orada doğru düzgün bir emar daha çekilmeden bana skolyoz teşhisi koydular, sadece fizik tedavi gördüm.Daha beter oldum.En sonunda bir beyin cerrahına gittim.Emar ile fıtığım ortaya çıktı.Tabi hamilelikten dolayı bi hayli ilerlemişti.Korkunç bi loğusalık geçirdim.

Bu arada ben de zaten skolyoz yokmuş.Fizik tedavi hastanesinde yanlış teşhis konulmuş.

ben sürekli yurtdışında bu tür hastalıklarla uğraşan ve tedavide rol alan proföserlerle görüşüyorum.merak etmeyin.ayrıca benim 1 yıldır aldığım ve bacaklarında ağır spastisitesi olan hastama bunda bişe yok bunu yürütürüm demiş direkt.bu iddia çok fazla geldi bana.çok da saçma geldi hadi diyelim spastik kas gevşedi bu kaslaarı nasıl kuvvetlendirecek koordinasyon içinde çalışmalrını nasıl sağlayacak onu da geçtim denge reaksiyonlarını nasıl geliştirecek de hop diye ayağa kaldıracak.bilim insaolarak bu bana hiç mantıklı gelmiyor saygılar.

Teyzem için de şunu söyleyebilirim ama, korkuyorum da nazar etmeye o benim dünya tatlısı teyzem çünkü, şu anda nöropatileri yok denecek kadar azaldı.Hekimi bile ne yapıyorsanız devam edin diyor.Sizin tepkiniz de çok normal, insan bir örnek görmeden, veya yaşamadan inanamıyor.Biz de sizin verdiğiniz önyargılarla, haklı olarak, gitmiştik oraya...

Orada felçli bir hasta ile tanıştım.Diskoda çocuk dans ederken dengesini kaybetmiş ve yere düşmüş.Bey felç olmuş.Kendisi anlattığına göre tekerlikli sandalyede gelmiş oraya, ben tanıştığımda aksaması bile yoktu.Gide gele çok kişiyle tanıştım ister istemez tedavi sırasında ahbap oluyoruz insanlarla...

ön yargılı değilim sadece düşüncelerim bunlar.bu bayan almanyada tedavi olmuş. peki hala neden almanyada felçli spastik beyn felci olan kas hastası olan milyonlarca insan var......
ayrıca bel fıtığı ve nöropatiler zaten tedavisi olan hastalıklar.tabi doğru tedaviyi bulursanız.ama malesef bizim halkımız kısa yoldan herşeyi halletmeye alışmış.bi ilaç bi alet çıkssada hop diye iyileşsek die bakıyorlar.siz ve teyzenizin iyi olması güzel tabi ama bel fıtığınızın ufacık bi dönme ile tekrar oluşabileceğini biliyorsunuzdur umarım.ömür boyu bu alete giderek mi yaşamayı düşünüyorsunuz.onun yerine düzenli egzersiz ve spor yapıp bu hastalıkların oluşma riskini ortadan kaldırsak ve ne alete ne ilaca gerek kalmadan sağlıklı yaşasak hem maddi hemde manevi olarak çok daha rahat oluruz emin olun.

Ben sadece orada karşılaşmış olduğum bi takım örnekleri söyledim.Tabiyki egzersiz ve spor gibisi yok.Dengeli yaşamı ve dengeyi kendi içimizde kurmalıyız ilk önce.Söylediğiniz gibi bir çok hastalık ve bunların da bir çok türevi var.Önemli olan doğru tedavilerle, tedavi yöntemleri ile tanışmak.Ama oraya felç sebebiyle gelen insanlar çok dikkatimi çekti.Trafik kazası mı ararsınız, depresyon mu ararsınız.Ve hayatlarından onların da bizim gibi memnun olmaları da dikkatimi çekti.Zaten referansları tedaviye gelenlerden almıştık.Size de çok geçmiş olsun, Allah size de bol şifalar versin.İyi geceler...

Bende almanyadayim lanet olsun oglumun özürlülügünü ne cocuk doktoru nede profesor doktor tani koyamadi kanini aldilar yogun israrlarima ragmen kas hastaligi cikti dediler sonra birseyi yok o zaman benim oglum yürürken neden gevsek ve düsüyor kosarken bile bazen basi düsüyor cocugun kafa capi normal ama yüzü kücük bundan dolayi iyi konusamiyor bence konusamiyor iste koskoca almanyanin en büyük hastanesine gittim inani saskinim

anlatamadım galiba ben hasta değilim...hastalarım var sarmel ve teyzesini durumu tamamen farklı.kas hastalığıyla alakası yok hastalıklarının.

DMD-BMD gibi çeşitleri bulunan kas hastalığı tamamen genin bir noktadaki eksiklğiinden ve orada oluşan kopukluktan meydana gelen bir hastalıktır.Dünyada ve ülkemizde bilim adamları bu hastalık için büyük bir çaba harcarlarken,bu tür doktorlar bu hastaları nasıl ayağa kaldırabiliyorlar,analamış değilim.

Piraye Hn. benm de doktorum.. ona kimi söylerseniz söyleyin tedavi amaçlı kendinden başkasını tanımaz hatta alternatif tıbbı bile tavsiye etmez. 1 yıl önceki kontrolde çalışamyan kasları çalıştırma doku kaybı olur dedi (ben kendisini dinlemedim spor salonuna yazıldım) bu seneki kontrolde baktı ki kaslar kuvvetleniyo "ben seninle birşey öğrendim, kasları çalıştır bakalım ne olacak" dedi.. uzmanı bile bilmiyor ki neyi nasıl yapacağını herkeste farklı sonuçlar veriyor, üfürükçülere inanmayın çok paranız varsa deneyin ama şuanki halinizden beter olmayacağınızı garanti ederse...

Defnex'e katılıyorum. Cahide hanım da çok kesin konuşuyordu. Bir yakınım 35000 TL verdi hiç bir ilerleme göstermedi. Bu doktor gerçi kas hastalıklarını iyileştiririm diyormuş. Bence tedavi ettikleri hastaları araştır. Ben için tedavi parası önemli değil bir şansımı deneyim diyorsan dene. Ben böyle şeylere çok inanmıyorum

Üst Alt