BÜTÜN CAN DOTLARIMM,BİZLER ""MEVCUTİYETİMİZLE"" YAŞAMALIYIZ..çünkü önce-sonra kavramı göreceli bir kavramdır..hiç bir insan kaybetmeyi sevmez.bu bizim yaratılışımızda içimizdeki iç güdüden kaynaklanıyordur..bundan dolayı kayıp edilen ne ise insan buna gayri ihtiyari üzülür...
olmayan iç çeker,olan kıymetini bilmez..
olan ne zaman kaybetti o an dünyası başına yıkılır...bizler inançlı bir insan isek "HER ŞEYİN ALLAH'TAN GELDİĞİNE İNANIR.TEVEKKELLİ OLARAK RIZA GÖSTERİRİZ...ha bu bazen içten istemeyerekte olsa isyan eder gibi oluruz..isyana teşebbiz etmeyen yok diyen kendini kandırır..ha bu isyan aşırı olursa ALLAH'I İSYANA GİRER. RABBİM BU DURUMLARDAN KORUSUN..
insan beşer,şeşerdir...fakat kabullenmek insanın itikat derecesini artırır...isyan edeince insan kendine ve yakınlarına zulüm yapmış olur.kabullenmişse dünyası toz pembe olmuştur...
birde;şöyle düşünmek lazım..."NEDEN BEN"" demek ki bir hikmet vardır...bunu böyle düşünmek bile insanı alemler içinde alim yapar..derecesi farklı olsada..
benim düsturum olan kendi sözüm..."MALIN MÜLKÜN İLK SAHİBİ KİM..?
YÜCE ALLAH...c.c
VERİRKEN İYİDE ,ALIRKEN NİYE KÖTÜ...
YA HİÇ VERMESEY Dİ,,YADA HİÇ YARATMASAYDI..
RABBİM İ ;ŞİKAYET EDECEK BİR MERCİ VAR MI?(TÖVBE) ....YOK....
EEE OZAMAN RABBİM LE ARAMI NİYE BOZAYIM...(BETERİN BETERİ VAR)..RABBİM DEMİYOR MU!! BEN HASTANIN DUASINI KABUL EDERİM...BENDE BU FIRSATTAN YARARLANIR BOL BOL DUA DERİM..YANLIŞLARIMI,GÜNAHLARIMI AFFATTİRMEYE ÇALIŞIRIM...
Bunları yazdıklarım gibi düşündüğüm için rahat atlatıyorum..kafama hiç problem yapmıyorum..demekki benim yaşama şeklim buna göre ayarlanmış.bende uyarım..problem çıkarmam ..çıkanlarıda aklımı kullanarak çözerim...
YANİ İNSAN KENDİYLE BARIŞIK YAŞAYACAKTIR....DOSTUN OLMASINI ,ÇEVREN OLMASINI İSTİYORSAN SEN ÖNDER OLUCAN YARDIM BEKLEMEDEN ,YAPILMASI GEREKENİ AÇIKCA SÖYLEYECEKSİN..BENİ ŞÖYLE İNDİRİN..BANA ŞUNU VERİN..BEN BÖYLE RAHATIM..Kİ,MSE RAHATSIZ OLMASIN YOKSA GİDERİM GİBİ SENİN YANINDA OLANLAR NASIL DAVRANSAK ÜZÜLMEZ DİYE DÜŞÜNMELERİNE BİLE İMKAN VERMEYECEKSİNİZ..
işte ondan sonra DOSTUNDA ,ÇEVRENDE OLUR..SANA ENGELLİYMİŞ GİBİ DEĞİL DE KENDİLERİYLE DENKMİŞ GİBİ DAVRANIRLAR...
yaşamın zorluğunun % 85 i aşılmış olur.hem kendin,hemde çevren açısından..
ben 15.12.2002 de direkten düşme sonucu T 11-12 seviyesinde omirilik felçlisi oldum...hala çalışmaya çalışıyom..elektrik işi yapıyorum..özürlü otolara özel tertibat yapıyorum..birde arada sırada rehabilitasyon hastanelerinde hayata küsen arkadaşlara psikolojik yardımda bulunuyorum..pc başında msn den,faceden ,bazen cep telefonundan dert dinleyip derman bulmaya çalışıyorum...
çünkü ""BEN KENDİMİ SEVİYORUM.KENDİME BARIŞIĞIM...İNSANLARI AYIRT ETMEDEN SEVİYORUMMM"" yetmez mi...
İYİKİ SONRADAN ENGELLİ OLMUŞUM DİYORUMMM.NEDEN Mİ..? EEE,SİZLER GİBİ DOSTLARI NEREDEN TANIYACAKTIM...SİZLERDEN MAHRUM YAŞAYACAKTIM..
HEPİNİZİ SİZİN İÇİN SEVİYORUMMM,KENDİMİDE SİZLERDEN AYIRT ETMİYORUM...
HOŞCA VE DOSTCA YAŞAMAYA DEVAM.AMA İNADINA YAŞAMAK İNSANA EKSİK OLDUĞUNU HATIRLATIR..""BİZ "" YAŞAMAK İNSANI RAHATLATIR..
BAKIN "Sayın;OTURAN BOĞA' BİZ İSMİNİ SİTEMİZİN LOGOSUN DA KULLANMIŞ..DEMEK Kİ """BİZ""" İÇİN YAŞAMALIYIZ...
SAYĞILAR,