Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kilo sorunu olanlar, zayıflamak için fikirlerimizi paylaşalım?

108 kg dan 80kg düştüm. bunu 6 ayda yaptım. kilo bel fıtığı diz kapağı kıkırdak aşınmalarına kalp rahatsızlarını kısacası herşeyi tetikler.
183cm boyum ve kilom 80 şuan ideal fiziğe kavuştum. eskiden panda gibiydim.;)

Ayda 20 kilo verirken sadece yağları değil kaslarıda eritirsiniz. Aylık 3 yada 4 kilo vermek en ideali.

İron

Öncelikle tebrik ederim. Bunu Nasıl Yaptınız? Bunu da paylaşabilirseniz sevinirim.

bir zamanlar bu sitede sohbet odası vardı hala var mı?
uzun zamandır sitede uzak kaldım :)
konu başlığıyla da pek uyumlu olmadı ama...

@ayşegül_01 Sohbet odası 1 yılı aşkındır kapalı.
Geçen sene ben diyetisyene gitmiştim,107 kilodan 94 kiloya düştüm.Bol su içeceksin.Bol yürüyeceksin.Un şeker tuzdan uzak duracaksın.

vilanjik

Aslında formülü biliyorum. Uygulama da n yazık ki sınıfta kalıyorum

Ne güzel hamilelikte zayıflamıştım. 99 kg hamile kaldım doğumdan sonra 85 odum. Ahh anne ahh içirdin bana şerbetleri süt olsun diye
diye

:) :)

Sizlere kafein diyetini öneriyorum . Kafein diyetiyle ben bir haftada 3,5 kilo verdim .

Nasıl yapılacağını anlatayım . Akşamları eve gidince 2 , litre coca cola zero içiyorum .

Arada türk kahvesi ,nescafe filanda içiyorum .

Gün içerisinde ise dört ya da 5 şişe maden suyu içiyorum .

Göbek diye bir şey kalmadı .

Çok fit oldum .

Ekmeği tamamen kestim günde sadece 1 tane simit yiyorum hamur işi olarak gerçi o da 250-300 kalori falanmış ama onu kesemem günde iki öğün yiyorum zaten ilk öğün tek bir simit peynir falan akşamda 2 tabak yemek ekmeksiz uygun mudur kilo vermek için.

ayşegül_01

1) ekmeği kes
2) mayalı içeceklerden uzak dur alkolü kes rakı çok yedirir ve bira göbek yapar yemekle birlikte iki kadeh şarap idealdir.
3) şekerden uzak dur eve şeker ve çay sokmuyorum.
4) limon asıl yağ yakıcı bu her kahvaltıda %100 portakal suyu ile taze limon suyunu karıştır iç
5) cola ve gazlı içecek asla içme
6) sık sık ye ama az ye
7) şeker ihtiyacını meyvelerden al
8) hamur işinden uzak dur
9) haftada bir kez balık ye
10) haşlanmış yumurta tok tutar

spor kısmı
1) her gün düzenli şekilde 10bin adım yürüyüş yap
2) bisiklet sür
3) imkanın varsa her gün 1 saat yüz deniz olur havuz olur yüzerek ve kilo vererek bel fıtığından ameliyatsız kurtulan biri olarak yüzmenin faydası hiç bir spor dalında yok tüm vücudu çalıştırır özellikle bel fıtığı olanlar sırt üstü yüzsün.
4) spor salonuna kayıt ol yağları yakarak kasa çevir yani sarkık deri olayı kalmaz
5) evde oturma masa başı çalışma sürekli hareket halinde ol

ben bu şekilde 6 ayda 28 kilo verdim ve bel fıtığından kurtuldum bana gittiğim her doktor ameliyat dedi.

30 günde 20 kilomu verilirmiş

İrem derici gibi hastanelik olursunuz artık

Ben karatay diyetinle 14 kilo verdim 8ayda ekmek kestim şekeri tatlı içecekleri gazlıları hamur işini meyve tek tük yedim çokda rahatladım şimdileri bozdum aldım az kışın başlıcam geri

Yemeden zayıflanmaz yiyerek zayıflıcanız sağlıklı

Aç kalarak verirsen kastan gider

Yukarda cola diyetli kendini mahvediyon colayla

sahranil

Pardon ama colayla cafein diyetini denemeden yorum yapıyorsunuz .

Canan Karatay zaten kendisi kilolu .

Kafein en iyi kilo verme yöntemidir .

Ama bi yandan tıka basa yiyip bi yandan da kola içmeyeceksiniz .

Ben su içmeyi bile kestim . Coca Cola süper bir içecek

Coca Cola gerçekten şişmanlatıyor mu😞

Sizle colayla tartışma etmicem bol içmeler

Su yerine colayo tercih etmişiniz daha dicek bişi yok

Ben bunu izlediğimden beri colayı kestim 4 5sene oldu

Ne salam ne sosis yemiyorum hepsinde carmen var

Fanta meyve suyu onlardada boya var

Coca cola yazın özellikle aşırıya kaçmadan günde 1 kutu tüketiyorum o yüzden video yu izlemesem daha iyi bırakırım falan cola yı izledikten sonra hiç istemem doğrusu bırakmak içki de içmiyorum çay da içmiyorum su dışında üç içeceğim var zaten cola,nescafe,ayran üçünden de vazgeçemem.

Benim tek içeceğim çay türk kahvesi madensuyu:))bide ayran

Karatayla kötü alışkanlıklarım azaldı rahat ettim bazen cıs yiyorum

sahranil
Bakın herkesin okuyabileceği bir platformda saçma saçma karatay diyeti diyip duruyorsunuz .Ve benim kafein diyetime yalan dolan videolarla saldırıyorsunuz .
Ayrıca çay içmekten filan bahsediyorsunuz ki çay sağlığa son derece zararlıdır ,mideyi mahveder

Koladaki şeker beynin en büyük gıdasıdır .

Ayrıca insana neşe ve canlılık verir .

Nargile içme isteği uyandırır .

Konuşurken biraz insanlığın yararına konuşalım

sokrates
Sokrates ,akşamları uyumadan önce aç karnına buz gibi soğuk 1 litre zero cola içersen göbek diye bir şey kalmıyor . çok faydalı

Bu arada normal kola tabii ki aşırı şekerli olduğu için çok zararlı . Benim önerdiğim zero kola

Bide tatlı diyeti olsa süper olurdu. Şöyle bol cevizli bir baklavanın yanında fındıklı kadayıf yiyerek yapılan bir diyet olsa.10 senede yapmaya razıyım :D

En azından yürüyüş yapmadan vücunuzu sıkılaştırmazsanız, yaptığınız diyet çiçeğin üzerindeki tozu almaya benzer. Hoş görünür ama yine tozlanmaya açıktır. Her gün en 10.000 adım atacaksın ki bu hızlı adımlar olmalı, mümkünse bacakları ileriye doğru açarak. Yine ye ama eritirsin.

Hehe çok faydalı cola bol içmeler

Bana colayo övüp durma ikidebir

Senin colan abuk sabuk esas

Normal Kola İle Zero Arasındaki İnanılmaz Fark | Şeker Testi

Hamur işiyle alınan kilo kolay veriliyor.En büyük sıkıntı şekerle alınan kilolardır.

Karataya laf etceğine colanı bırakmaya çlşsan iyi edersin bağımlı olmuşun haberin yok

vilanjik 3 beyazı bıraktım 108 den 3 ay içinde 74 kiloyu gördüm .

3 beyaz çok önemli onu bırakmak lazım , rakı - peynir - kavun üçlüsü :cool:

Ben size spor yapmadan zayıflamanın tüyosunu verdim .Gerisi size kalmış . Ayrıca üç hamuru bırakmaktan bahsedenler

size de bir kaç sözüm var ,ekmeği, kestinizmi saçlarınız dökülür ,cilt hastalıklarına karşı savunmasız kalırsınız .

Sağlıklı kilo vermek için kahvaltılarda mutlaka bir adet beyaz ekmek yemelisiniz .

Ben böyle kilo verebiliyorsam siz de verebilirsiniz

şirkette masa başı çalışarak göbek yapmıştım. hareketsiz yaşam sonucu 108kg oldum ve bel fıtığını tetikledi. kaç doktor gezdim ameliyat dediler şimdi bir önceki sayfada yazdığım uygulamaları yaparak 80kg düştüm ve fıtıktan eser kalmadı yüzmek en iyi spor arkadaşlar imkanınız varsa yüzün.

Ben zayıflamışsam sizde zayıflarsınız demek çok yanlış.Her bünye farklıdır.Sizin 2 kat fazlanızı tüketen ve sizin yarınız kadar hareket etmeyen birinin kilosu sizden daha az olabilir.Diyet yapacaksanız mutlaka bir diyetisyenin görüşlerini alın.Gerekli tahlilleri yaptırın.

Kilo ile yaşında ilgisi var ama ben bunun tam nedenini bilmiyorum metabolizma yavaşlıyor diye biliyorum mesela ben 20 li yaşlarda ne bulsam yerdim tatlı tuzlu hamur işi hiç kilo almazdım şimdi dikkat ettiğim halde kilo alıyorum veriyorum yine alıyorum yaş oldu 40 .

Vücuttaki yağ oranının artması insülin direncine, insülin direnci de vücuttaki yağ oranının artmasına yani obeziteye neden oluyor. Protein metabolizması, üreme ve bağışıklık gibi birçok sistemi etkileyen insülin direncinin tedavi edilebilmesi için öncelikle beslenme ve egzersiz alışkanlıklarının gözden geçirilmesi gerekiyor.İnsülin direncini bir ölçtür. İnsülin direnci kilo vermene engel olur.Özellikle orta yaşlarda başlar.

Hiç bişimde dökülmedi ekmek yiğince acıkıyorum ben ekmek açlış şekerini çıkarıyo bende yediğim zaman bazen kaçamak yapıyorum ince lavaş türünden yiyorum ama ekmek türü yemiyorum iki öğün yiyorum genelde

Meyvede acıktırıyor şekerin olduğu herşey açlık yapar

Ekmek artı şekeri çıkarın verirsiniz meyvede göbek yapıyo sık yiyosanız gece yemeyin meyveyi

Sporda yapmadan verdim ben sağlıklı yiyerek

sokrates

26Yaşından sonra vücutta yağları yakan hormonlar yavaşlamaya başlarlar .Ve 30 yaşından sonra ,nsan vücudu her 10 yılda bir 10 kilo alır .

Üst Alt