Cevap veren herkese teşekkürler, ancak yanlış anlaşıldım sanırım. Burada ben bir diyet listesi filan istemiyorum, veya "bütün gün meyve suyu iç zayıflarsın" tarzı cevaplar beklemiyorum. Zaten bunları asla uygulamam çünkü bunları diyetisyene başvurmadan uygulamak yanlış, biliyorum... Zayıflamaya yönelik birçok şey var, mesela
- Pasif jimnastik : Titreten, masaj yapan aletlere bağlanıyorsunuz...zayıflatıyormuş
- Ozon tedavisi : Ozon tedavisi pek çok hastalıkta yararlı sonuçlar doğuran, yüzyılı aşkın süredir bilinen ve kullanılan yardımcı bir tedavi yöntemidir. Bu tedavi ile insan vücuduna hiçbir ilaç verilmez; vücutta mevcut mekanizmalar güçlü bir şekilde uyarılır. Ozon tedavisi ile elde uyarılan mekanizmalara göz atıldığında, vücuttan yağ kaybının artırılması ve sellülitlerin ortadan kalkması gibi yararlar elde ediliyor.
- Masaj : Hızlı ve yavaş olarak çeşitli şekillerde uygulanan masajlardan hızlı olanı insanı dinçleştirip metobolizmayı hızlandırırken, yavaş uygulanan masaj insanı rahatlatıp dinlendiriyor. Hızlı masaj teknikleri de zayıflamaya yardımcı oluyor.
Benim öneri olarak istediğim yollar bunun gibi şeylerdi.. Sizin başka önerebileceğiniz yollar var mı?