Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kim Bu Private ?

Ben buldum , geçen hizmetli olmaz diyorlardı ya Oraya yorum yapınca zoruna gitti onların ��

@Erdogan Er hocam maşallahın var ;) Bütün forum konuların da beni mi arıyorsun , nerelere yazmış çizmiş diye ;)

Sende mi brütüs diyorum , seni private isim listesinde görünce :cool:

Eğer ki kim olduğunu tahmin ediyorsanız sizde etkiye tepki babında aynı tavrı takının. Birazda onlar sinirlensin :)

@Erdogan Er hocam maşallahın var ;) Bütün forum konuların da beni mi arıyorsun , nerelere yazmış çizmiş diye ;)

Sende mi brütüs diyorum , seni private isim listesinde görünce :cool:
sen mod olarak kım oldugunu bılıon biz bılmıyok havamızı alıyok .gerçi az çok tahmın edıom ama neyse salla getsın

@Nescafe vereyim abi ayıp ettin :eek: . 1234 unutmayayım diye kağıda yazıp monitöre yapıştırdım :eek:

Eyyy privatee kış günü terliklerle gezesin , ağustos sıcağında griplere gelesin :cool:
Life de arıyor o tuşu nerede diye :cool:

@-DORLİON-

Nerde o tuş abicim :rolleyes:

Sanıyorlar ki moderatörler private'nin kim olduğunu biliyorlar, bilmiyoruz arkadaşlar bize de kapalı o özellik kim kimi dütlemiş eksilemiş göremiyoruz ;)

Yav ben görüyorum. Siz modlar göremiyor musunuz?

Hatta sağ altta IP yazan bi tuş var. Tıklayınca üyenin IP'si, ne zaman nereden foruma girdiği falan da çıkıyor. :)

Eeeeeyyy private dış mihrakların oyununa gelesin , aldığın dolarları zararına satasın :cool:

-DORLİON-
Kardeşim bu vatandaş banada musallat oldu,okudum üfledim nafile,ne yazsam çakıyo beğenmedim butonuna,
Bunun yüzünden form'lara yazasım gelmiyo.
İnanırmısınız bunun yüzünden form'u terk'i diyar edip gidecem.
Şuna bi çare bulun be abim.

Bi yeşil vereyim, moral olsun bari... :)

Mehmet005 seni sevenler var yardımcı oluyon eksik olma

Artıladım sizleri moraliniz olsun:D

Benim private uslandı artık iyi:)

Mehmet005 nelere alışmadık ki :) gülerek bakıyoruz kimin tavuğuna kışşt dedik diye :cool:

sahranil
Ablam benim başıma musallat olanı biliyorum ama burda ismini veripte rencide'de etmek istemiyorum.
Kendisi moderatörlerimizden biri.
Yorumlarından birini eleştirdim diye o gün bugündür başıma musallat oldu.
Bakalım nedecez bununla.

Akp aleyhine yorum yazsam beğenmeme butonunu kullandığına göre yandaşcılardan biri umursamıyorum. Çokta tınn... Buna da bas -1 basmazsan adam değilsin private

Akp aleyhine yorum yazsam beğenmeme butonunu kullandığına göre yandaşcılardan biri umursamıyorum. Çokta tınn... Buna da bas -1 basmazsan adam değilsin private

ne tesadüftür ki bende chp aleyhine yazınca aynısı oluyo öyleki tahmın ettıgım zat-ı muhterem kırmızıları yakıo kısaca aynı görüşten değilsen kırmızıların yanıyo.ilginç olan o ki slm yazsam o na bile kırmızı yakıolar.bazen gülüp geçiom bazende sinir oldugm oluyor.bence begenenın adı çıkıosa begenemyenınde çıksın kı nıe begenemdıgnı sorabılelım. dün 10 tane kırmızı yakmıslşar 4 tanesı 3 dk içinde nasıl buldun 4 mesajımı okudun ve kırmzı yaktın ben o mesajı neye cevap olarka ona bakmadan.mesajlara kırmızı yakmadan o kişi o mesajını niçin neye cevap olarak yzmıs dogru mu değıl mı önce o na bak öle naparsan yak.aynı görüş ve düşüncede degılssın dıe körü körüne yakma.

@-mka[FONT=sans-serif]
katılıyorum, bende hükümeti eleştirince hediyemi alıyorum hemen..
aynı düşüncede değilsin hadi yapılan bir yorumu da eksiledin amenna hakkındır. Ama adam senin yazdığın diğer mesajları da didikleyip
eksi basıyor hıncını almaya çalışıyor. Bu da onun karakterini ortaya koyuyor işte.

Dipnot: ben ayrıca bazılarının mükerrer hesabı olduğundan şüpheleniyorum giriş çıkış yapıp eksisini çoğaltıyor.
[/FONT]
[FONT=sans-serif], "İt izi At izine Karışmış" olayı..[/FONT]

Bana da birileri feci taktı. Geçenlerde bizim LoveMaster Emrah'a ne oldu acep diye sormuştum. 2 dislike aldım. SahraNil'le bir arkadaş sağolsun sıfırladılar iyi niyetlerinden sonra arkasından 2 dislike daha attılar.

Politik konularda tamam da, Emrah'ı sormuş olmamın nesi sıkıntıya yol açtı anlamadım....

ne tesadüftür ki bende chp aleyhine yazınca aynısı oluyo öyleki tahmın ettıgım zat-ı muhterem kırmızıları yakıo kısaca aynı görüşten değilsen kırmızıların yanıyo.ilginç olan o ki slm yazsam o na bile kırmızı yakıolar.......

Son düzenleme:
Politik konularda tamam da, Emrah'ı sormuş olmamın nesi sıkıntıya yol açtı anlamadım....

hocam konusu faketmıyo bir kere onlarla aynı görüş ve düşünceye sahip deilsen ister onları kızdıracak mesajın olsun istersede normal bı mesajın olsun hatta bu sadece slm bile olabilir. bahsetıgn gibi birinide soruyor olsan kırmıznı yakarlar.hatta mesaj ve yorumlarını okumadan ismini görmeleri yeter .

-
@-mka[FONT=sans-serif]
katılıyorum, bende hükümeti eleştirince hediyemi alıyorum hemen..
aynı düşüncede değilsin hadi yapılan bir yorumu da eksiledin amenna hakkındır. Ama adam senin yazdığın diğer mesajları da didikleyip
eksi basıyor hıncını almaya çalışıyor. Bu da onun karakterini ortaya koyuyor işte.
[/FONT]
[FONT=sans-serif][/FONT]
eleştrırı serbest .sen eleştrı yaparsan senıde eleştırırler ama dedıgn gibi adamlar girio ismine nerde ne mesajın var bulup kırmızı çekıo.

Cafe Biz bölümümüz de beğendim ve beğenmedim tuşları pasifize edildi . Arkadaşlarımızın yorumlara değil kişilere beğenmedim basarak kişisel meseleye döndürdükleri için her 2 tuşu pasifize ettik .

Nasıl yani,beğendim tuşu yok mu
Karıştırmayın
Ben bugün hiç alamadım neden

Erdal hem beğendim hem beğenmedim tuşunu pasif hale getirdik :) Cafe Biz in hiç bir başlığında o tuşlar çalışmayacak .

Ne yani kalktı mı beğeni tuşları ?

Oyunlar da olduğu gibi Kültür ve Sanat kısımında Cafe Engelliler Biz bölümünde beğendim beğenmedim butonları çalışmayacak . Diğer bölümlerde kullanılmaya devam edecek .

Beğendim i bari çalıştırın ne olur☺
Sadece beğendim
İnsanı mutlu yapar

Üst Alt