Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
sen mod olarak kım oldugunu bılıon biz bılmıyok havamızı alıyok .gerçi az çok tahmın edıom ama neyse salla getsın@Erdogan Er hocam maşallahın var Bütün forum konuların da beni mi arıyorsun , nerelere yazmış çizmiş diye
Sende mi brütüs diyorum , seni private isim listesinde görünce
Ablam benim başıma musallat olanı biliyorum
Akp aleyhine yorum yazsam beğenmeme butonunu kullandığına göre yandaşcılardan biri umursamıyorum. Çokta tınn... Buna da bas -1 basmazsan adam değilsin private
ne tesadüftür ki bende chp aleyhine yazınca aynısı oluyo öyleki tahmın ettıgım zat-ı muhterem kırmızıları yakıo kısaca aynı görüşten değilsen kırmızıların yanıyo.ilginç olan o ki slm yazsam o na bile kırmızı yakıolar.......
Politik konularda tamam da, Emrah'ı sormuş olmamın nesi sıkıntıya yol açtı anlamadım....
eleştrırı serbest .sen eleştrı yaparsan senıde eleştırırler ama dedıgn gibi adamlar girio ismine nerde ne mesajın var bulup kırmızı çekıo.@-mka[FONT=sans-serif]
katılıyorum, bende hükümeti eleştirince hediyemi alıyorum hemen..
aynı düşüncede değilsin hadi yapılan bir yorumu da eksiledin amenna hakkındır. Ama adam senin yazdığın diğer mesajları da didikleyip
eksi basıyor hıncını almaya çalışıyor. Bu da onun karakterini ortaya koyuyor işte.
[/FONT][FONT=sans-serif][/FONT]