Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kim Bu Private ?

Takım halinde çalışan program olduğu için tek tek olmuyor maalesef :)

Yok, özellikle aramıyorum. O kadar vaktim yok. Gezindiğim forumlarda karşıma çıkıyorsun, her taşın altından çıkar gibi... :cool:

@Erdogan Er hocam maşallahın var ;) Bütün forum konuların da beni mi arıyorsun , nerelere yazmış çizmiş diye ;)

Sende mi brütüs diyorum , seni private isim listesinde görünce :cool:

O privateyi bulursam parmaklarını kuma gömecem :D ne istiyorsun arkadaş benim yorumlarımdan :D

Kim Bu?

Sayın adminler bu @Private kimdir, bütün yorumlarımı Kırmızı işaretliyor.

privatenın bi ton manası var bunlardan biride -gizli- demek.bgenı yapnı görürsün ama kırmızıları yakanı göremen gizli olurlar.

Eyyy private tüm borçların dövizle olsun , inşallah kaynanandan borç altın bilezik alırsın da ödeyemez olursun ;)

Birinin beni takip ediyor.

Bir gün de17(-) vermiş. Kim bu private? Otomatige başlamış. Hiç işin gücün yokmu be diyesim geldi.
Yoksa yeni bir akım mı? Kim en cok beğenmeme akımı.

Naptıysanız sağlam sinirlendirmişsiniz tek tek sizi bulup intikam almış :D

Kimseye necisin demeyen ben kimi sinirlendir miş olabilirim, acaba kuyruk acısı mı var diyorum kendi kendime.

Adam alışmış demin gene gldi:)

Sorma, bi private tebelleş oldu ne dersem eksi veriyor, sende yokmu beğenmeyen

ne yapıyosunuzda beyenmiyo hem nerden bliyosun beyenmedini anlamadım tam olarak

Fener sana hiç derecelendirme gelmiyor mu

bana birtek çalıştım şirketten geliyo derecelndirme burdan ne gelen var ne giden :)

işene geldi yerde işine gelmedi yerde oda beyenmiyo deyyus :) :)

Beğenmedim fener o msj private ben olmalıyım

şirkete diyorum ben sana veya private ye demedim deyyus diye :) :)

taz mı prıveta sizi bir türlü beyenmeyen :)

Üst Alt