Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kim Bu Private ?

Benim privatemdi kendileri :)

Şu sıralar ara verdi heralde bende fazla yazmıyom zaten:D

Boşver:)

Çok önemseme beğenmiyeni :)

O vatandaş arada bir foruma girip sıradan herkese eksi verip gidiyor. :)

Önce sana bulaşmış... demin uyarı geldi... baktıp eski yeni ne kadar mesajım varsa basmış gitmiş. :)

Tabi bunu yapan kişi sanıyor ki forum yönetimi kimin yaptığını bilmiyor. :)

Bunlarla mı uğraşıp dursun Admin?

Bu kişiler genellikle zaten yasaklanmış olup başka isimle yeniden üye olan kişiler. Tespit edilince yine atılıyor.

İşi gücü yok dorli beğenmeylemi uğraşcak batu:D

Site yönetimine önerimdir; bir üye aynı gün onlarca beğenmedim basıyorsa askıya alınsın ya da ifşa edilsin ki art niyetinin cezasını çeksin.

Hayır, hepsini ben yapmadım kesinlikle. Başka biri de yapmış anlaşılan. Ben yalnızca 3-5 tane yaptım :) Yok ısrar ediyorsan yapayım. Seni mi kıracağım :) :)

Batu'nun başlığını görünce aklıma geldi zaten. Yoksa aklımın ucunda bile yoktu. Onların hepsi benden değildir Metepe :)
Benim yazımı alıntıladığın için ben üstüme alındım doğal olarak. Bana demediysen Özür Dilerim :)

Çok önemli değil arkadaşlar. Metepe'nin şaka amaçlı yaptığından eminim. Ben de zaten şaka olsun diye yaptım. Ama olayı taciz boyutuna taşıyacak kadar abartanlar için gereken yapılmalı tabii

Üst Alt