Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kim Bu Private ?

Arkadaşlar Private"admin"olduğu nu düşünüyorum,beğenileri eşitlemek için yapılan bir işlemdir bu...üyelerden biri değil yani bunu kafanızdan atın...Private nin beğendim verdiğini gördünüz mü hiç hayır.yani bu olması gereken bir uygulamadır gayet normal....

Hayırdır private mi dadandı :) Önce Dorli dediniz şimdi admin demişsiniz :D Forumu mu kontrol edelim privateleri mi takip edelim .

Eyyy private fareye tıklayan parmağın kırılsın , dolmuşa bindiğinde ücretini kimse öne uzatmasın :cool:

Yoksa ADMİN'İN günahını mı aldık.hakkını helal etsin,ben sistamatik olduğunu düşündüm...🤔

Arkadaşlar Private"admin"olduğu nu düşünüyorum,

Private tek bir kişi değil. Herhangi biri beğenmeme oyu verirse o kişinin ismi ifşa olmaması için görünmez. Private olarak görünür. Private (özel) demek.

Arkadaşlar bi private dadandı... peşpeşe 8 tane BEĞENDİM oyu vermiş... Admin'i göreve çağırıyorum. :) :)

Bu yüzden cafe biz de beğendim - beğenmedim tuşunu kaldırttım . Adam okuduğuna değil mesajı yazan kişiye beğendim veya beğenmedim basıyordu .

Zeki Müren in Kahrol düşman al sana el bombesi dediği gibi beğenmedim tuşuna yükleniyorlardı .

Bu yüzden cafe biz de beğendim - beğenmedim tuşunu kaldırttım . .

Pek farketmiyor... Gıcığı olan gidip diğer başlıklarda beğenmedim oyu veriyor. :)

Aslında ben başta beğenmedim oyunun tümden kaldırılmasını önermiştim. Hayata hep pozitif bakmak lazım. Beğenilmek güzel, beğenilmemek can sıkıcı...

Sen beni beğenmiyor musun? :)

maxresdefault.jpg

Ozaman beğenmedim oyu veren üye,sistemden görünür hale getirilmesi çokmu zor...hem ister beğendim ister beğenmedin versin bunumu kafaya takacağıı.Bana da ilk başlarda 3 tane beğenmedim vermiş.Aslında çok faydalı bilgiler di neresini beğenmedi onuda anlamış değilim .salla gitsin😁

Kağan52 o olursa çok sorunu beraberinde getirir , karşılıklı restleşme ve diş bilemesi olur maalesef .

Yönetimde beğendim tuşunu çok kullanırız , gördüm , okudum şeklinde değerlendiririz .

3-4 gündür aklımda cafe biz de tekrar tuşları aktive etsek mi diye düşünüyorum .

Bu yaştan sonra ne sevgilisi ya.

Dorli ikinci bahar diye bir gerçek yok bunu bil.

Bu yaştan sonra sevgililik ilşkileri hep maddiyat üzerine kurulur :) 😂😂😂

Sevgilimin dediği doğru kendi sevgilimi kast ettim , niye yanlış anladınız ki :eek:

Sevgi her yaşta olur , süresi zamanı olmaz . Hayattan beklentisi olan kişi sevmeye devam eder . Hayata küsen kişi zaten insanlara küsmüştür :)

Metepe nin nickini değiştirecektik noldu o konu ? Karar kılınabildimi en son çivi yazısında kalmıştık :)

Metepe'nin beğendiği isim çok işçilikli. İşçilik parası da isteriz o halde :) :)

Defineci bulmak lazım o nicki yazması ve çözmesi için . Antik Yunan alfabesi ile kullanıcı adı zor olur gibi :)

:) :)
Admin'in değil, senin ne sevdiğin önemli. Ama cidden çok işçilikliydi. Böylesi daha güzel. Zaten 2 metreden seçilebiliyor ismin :)

Private ibaresi kaldırılsın...

Artık beğenmedim yapan kişiler deşifre olsun...

Bıktım bu privateden...

Sevgiler. Saygılar.

Private olanların canı çıksın

Üst Alt