Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kim Bu Private ?

La beni bulaştırmayın... ben ne beğendim, ne beğenmedim son 3-5 gündür..

Kuru iftiracılar sizi...

Yaaa Kurtuluş savaşındamıyız yunana mermi sıkar gibi beğenmedim basacanız :D

Şurada 5 ton kömür var taşıyın desem taşımazsınız , beğenmedim tıklayacakmış elemanı bulupta :D

Her halde hakkımı arayacağım. Bana sataşana hoş geldin ne iyi ettin de geldin. diyecek değilim.

Ne var bunu talep etmekte.

Hayretsin yani dorli.

Ayrıca herkes birer potansiyel düşman adayıdır 😂😂

Dısfleks senmi bastın 5tane beğenmiyen o tuşu kullanmıyom ben kimseye basıp durmuyın bildiri geliyo

Birileri sürekli benim de her paylaşımıma beğenmedimi tıklıyor ama umursamıyorum .

Bu saçmalıkları yapanların boş vakti çok olabilir , No Problem ,ama çok gereksiz hareketler bunlar

Ey private Allah seni ıslah etsin...

Yeter artık canımdan bezdim. Bıktım. Usandım. Nerede boş beleş insan var gelip bana çatıyor. Serafim'in dediği gibi resmen kıskanıyorlar beni. Eğitimli kültürlü ve sempatik olduğum için çekemiyorlar...

Yeter artık canımdan bezdim. Bıktım. Usandım. Nerede boş beleş insan var gelip bana çatıyor. Serafim'in dediği gibi resmen kıskanıyorlar beni. Eğitimli kültürlü ve sempatik olduğum için çekemiyorlar...

private denen zat kesin AKP li benim tüm yorumlarıma eksi veriyor Cem Sultan olmasın bu private

Privatenin kimliği deşifre olsun. İnsanlar rahat bir nefes alsın. Bakın o zaman o eller eksi vermeye gidiyor mu?

Dimi -DORLİON-

Yakışıklı dorli abim benim 😌

Batuhan, şimdiden yazayım da sonra hayal kırıklığına uğrama... :) Bu açtığın konu yarın uçar ve "Private kim" konusuna entegre olur. :) Forumlarda aynı içerikte açılan konular ya kaldırılır, ya birleştirilir. Bu forum da istisna değil.

Ayrıca private ile uğraşma... Sen uğraştıkça o daha fazla senin üstüne gelir.. Zaten benim rekonuma da erişemezsin. Yanlış hatırlamıyorsam 1 saat içinde 42 Beğenmedim oyu vermişti bir seferinde.. :)

Privatenin kimliği deşifre olsun. İnsanlar rahat bir nefes alsın. Bakın o zaman o eller eksi vermeye gidiyor mu?

Dimi @-DORLİON-

Yakışıklı dorli abim benim 😌

privete Jem Sultan arkadaşlar. Hem AKP li hem de platformda erişim yetkisi var. Bu sayfa sabaha kalmaz kalkar işlerine gelmeyince siliyorlar.

@Helsinki tövbe diyelim :) tamam sevmiyoruz , zıt düşüyoruz da haftada 10 dakika görünüp gidiyor :)

Kedidir o kediii :cool:

@Helsinki tövbe diyelim :) tamam sevmiyoruz , zıt düşüyoruz da haftada 10 dakika görünüp gidiyor :)

Kedidir o kediii :cool:

yoo ben severim Jem Sultanı AKP li olması sorun değil. Sorun hem AKP li olması hem de İzmir gibi medeni insanların arasında yaşaması:eek:

Haftada 10 dak. giriyorsa kesinlikle [FONT=Verdana]private Jem sultandır.
Yazdığım mesajlar anlık değil 3 günlük yada haftalık dilimlerde ya siliniyor yada eksi veriliyor deliller jem i gösteriyor.:eek: [/FONT]

O pravete kimse elleri kırılsın. Allah onun cezasını versin... 👿👿

Allah belanı versin private. Ver bunada eksi ver. Vermezsen namertsin... 👿👿

Öyle beddua olmaz şimdi , şaka yollu kınamalar olur . Üst başlıklara bakarsan esprili , düzeyli olarak privatelere kızmışız .

Beddua çok kötüdür , bumerang gibi döner dolaşır gelir :)

Tamam çok kötü sinir ve moral bozuyor onda haklısın . Günlük hayatta bile beddua okunması tavsiye edilmez .

O zaman selamün kavlen diyelim.

Son düzenleme:
Sen lanet okudukça eksilerin artıyor... :) Bence biraz ters psikoloji dene... "ohh ohh maşallah, ne güzel private bana oy atmış, dahasını versin falan de.." :) Belki işe yarar. :)

Gel uleyn pravate. Gel bunada eksi ver. Mertsen kimliğini ifşa et. 😂😂

Benim tatlı kardeşime ➖ verenler utansın

Hadi gözünüz aydın , BİZ BİZE bölümünden de beğendim beğenmedim butonu kaldırıldı :D

Hadi gözünüz aydın , BİZ BİZE bölümünden de beğendim beğenmedim butonu kaldırıldı :D

uzay kardeşim private bana 20 tane eksi vermiş.:mad: Benim şüphelendiğim bir iki kişi var ama sen bir tüyo versen :eek: kim olduğunu kulağıma fısıldasan yeter. Bu platforma çok engelli kazandırmış biri olarak hatta eski kız arkadaşım bile benim sayemde üye olmuştur.
şimdi bu private denen kişi bana bir daha eksi verirse bu platforma üye kazandırmam bilgisi olsun. private her verdiğin 10 eksiye bir üye kaybedersin çevrem geniştir şantaja bakar mısın :eek:

Private hepimize eksi veriyor. Adamın/kadının işi bu... :) :)

Zaten eksi vermese private olmaz.

Yani İbrahim en iyisi kaldırmanız olmuş .

Her gün 30 , 40 tane beğenmedim yiyordum :cool:

Kinci ve takıntılı privatemiz her kimse artık eline papatya alıp beğendim , beğenmedim yapar :rolleyes:

Üst Alt