Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kim Bu Private ?

Galeye almıyorum artık istediği kadar beğenmesin,beni beğenen çok😎
Başladı eksiler😁
ALLAH AKIL VERSİN SANA DOSTUM
Şimdi sayfaları geziyor nerde yorumum var al sana eksi.
Demek böyle mutlu oluyor.saldım seni hacı ver verebildiğin kadar 😁

Çevrim dışı sende olabilirsin,ayarlarını kapat aktif olsan da çevrim dışı görünürsün...

Beğenmedim tuşu kaldırıldı sadece beğendim tuşları kullanılacak . Böylece private olayını sonlandırdık arkadaşlar :)

Sayın moderatörler ya da admin
Hayırdır, mesajları okumaya bile gerek görmeden kim bilir hangi karın ağrısıyla sıradan eksi vererek gidenlere söylediğimiz söz çok mu yersiz bulundu ki çöpe taşıdınız ?
Ya hu burası ego tatmin yeri mi, kompleks bastırma yeri mi ?
Bu beğeni sisteminin amaca hizmet etmediği kesin, o halde neden uygulamada hâlâ ?
Uygulamada kalacaksa artı verenler gibi eksi verenin kimliği de belli olmalı.
OturanBoğa

İyi niyetle yapılanı sabote ettiler kötüye kullandılar . Mesaja değil kişiye gıcıklığına eksi verilmeye başlanıldı . Bunu yapan kişi eğlence aracı olarak gördü . Şimdi bassın da görelim :D

Aaa iyi olmuş kakmış el :)

Yazasom gelmedi valla bunun yüzünden

-DORLİON-
Ben hep bunu savundum zaten,herkes herkesin yorumunu beğenmek zorunda değil elbette.Ancak sırf iş olsun diye de yapılmaz çocukca işler...

İyi niyetle yapılanı sabote ettiler kötüye kullandılar . Mesaja değil kişiye gıcıklığına eksi verilmeye başlanıldı . Bunu yapan kişi eğlence aracı olarak gördü . Şimdi bassın da görelim :D

aynen çok doğru bir tespit yaptın. sırf bana gıcık olanlar yazmış olduğum güzel yorumları okumadan eksi veriyor adımı gören ve çekemeyenler direk eksiye basıyor:mad: ışığı gören geliyor :eek:

Uzay kardeşim sende olmasan siteye gömecekler beni :eek:

adımı Dr. House yapaydın iyiydi.:rolleyes:

MeTePe Huzursuzluk ciddi boyuta varınca tek tuşa düşürdüler . İlk çıktığında önerdim ama takım halinde verilmişti tuşlar .

Bu bir kehanet değil, tecrübeden kaynaklanan bilgi. Beğenmedim seçeneğinin kaldırılmasını ben de önermiştim. Kehaneti ise, benden sor :cool: :)

dorlıboncum sen bu mesajı 22:02 yazmıssın demekkıen geç 22.00 de uygulamaya geçtı ama bna bu saatten sonra bıle kırmzı verms dallamanın biri kusura bakmayın böyle dedım dıye .deme sebebim linktekı konudakı mesajlarıma kırmızı yakılması hanı cafe bölümündekı tartısmada olsa neyse diyecegım tartıstık ondna verdı ama öyle deüil.6 tane kırmızı var 4 tanesı aynı saat dkıka içinde okumadan ısmıme görüp vermış dieri ise daha geç vakıtte gece 02 gibi vermiş
Ufukalp
Uygulamada kalacaksa artı verenler gibi eksi verenin kimliği de belli olmalı.
aynen kımlıgı bellı olsunda görelım şu cesurları yiğitleri dertleri neymiş öğrenırık.yok öyle kaçak güreşmek

https://www.engelliler.biz/forum/evde-bakim-hizmeti-ayligi/207322-esimin-babaannesinden-dolayi-aldigimiz-ayligi-kestiler-ne-yapabiliriz.html

Dün akşam bu "private" ye iyi bir saydırmış, uygulamayı da eleştirmiştim.
Saydırma ağırlıklı ilk mesaj biraz abartılı görülmüş olacak ki çöpe taşınmış, ikincisi ise buraya. Ama sanırım amaç hasıl olmuş ve eksi puan butonu (beğenmeme) kaldırılıp beğeni uygulaması tek seçenekli hale getirilmiş, ve çok da güzel olmuş, teşekkürler.

En başta ben sevindim bu işe.

Sıtkım sıyrılmıştı vallahi.

İyi ol iyi. Allah iyilik versin her daim :)

Ufukalp

bir postta 2 mesaj yaziyorum ayni konuya 8 private takiliyordu:)bu insanin hic isi gucu yokki isitme cihazi konusunda bile private madalyonlarla donatiyor:eek: asagilik duygusuylami hareket ediyor kimbilir:) ama ben kim oldugunu emin olarak tahmin ediyorum.
ne olsada millet kurtuldu private madalyondan.

Privatenin kim olduğunu önümüzde ki cuma günü açıklayacağım :)

Cuma günü cuma günü , bizi takip etmeyi ve like basmayı unutmayın :D

Bu millete iyilik yarmaz gercekten,olayı nasrettin hocanın işine cevirdiler😁
Private'nin ellerini bağladılar hala gündem de kalmayı başarıyor😁

Üst Alt