Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kim Bu Private ?

Pivate SERAFİM dir. İnsanları hazmedememekle birlikte çirkin iftiralar ile yıldırmaya çalışır... Kendi hayatta bir yere gelemediği için insanların başarısını yalancılık ile suçlar.

Şu kişisel kavgalarınızı twetter de vatsapıkta yapsanız daha çok memnun olacağım .

SERAFİM gibi birini nasıl sitede barındırıyorsunuz anlamış değilim. Tek mahareti ağzının laf yapması. İçi boş süslü cümleler kurma uzmanı..

Kavgalarınız için özel konu bile açtık. Niye hala diğer konulara sıçratıyorsunuz?

Kavgalarınız için özel konu bile açtık. Niye hala diğer konulara sıçratıyorsunuz?

Haksızlığa gelemiyorum düne kadar canım cicim kardeşim ayakları çeken insan bir anda yerin dibine soktu. Ne yalancılığım kaldı ne deliliğim.

İyi olmuş
İćimi döküp ferahladım
Yasaklanmadım işte

22 30 da geri açılacakmış
Ama uyarı var ona göre tabi

açtığın başlık benim girişimlerim ile kitlendi.

Artık bütün konularda rahat rahat ağzımıza geleni söyleyebiliriz diyorsun yani!

Mesele konunun kapatılması değil, sizin bu tartışmayı artık iyice sulandırmış olmanız! Gerçekten sıkıldım!

SERAFİM bazen kinayeli, bazen iğneleyici, bazen amacı aşan ifadeler yazıyor ama hakaret sözcükleri kullandığını pek görmedim.

Yelpaze zaman zaman sinirlenir, abuk subuk şeyler yazar, sonra düşünür taşınır, ağır oldu diye siler, yeri gelir özür diler. Ama yıllardır huyunu, suyunu bildiğim birisi..

Helsinki (Iron) yıllardır kafası attı mı ona buna çatar, küçümsediği olur, kızdığı olur ama kimseye ciddi bir zararını da görmedim daha...

Sen çocuk ruhlusun, zaman zaman çocukca tepkiler veriyorsun ancak bu anlık tepkilerinin gerçek bir ard niyet taşımadığını biliyorum.

Şurada sayacak olsan 30 kişinin adını zor sayarsın. Bu kadar öfke, kızgınlık, hiddet ne diye? Değiyor mu bunlara?

Kendini martılarla bir tutma ,senin kanatların yok , düşersin sen ölürsün :cool::cool::cool:
MeTePe cim ben kimseyle tartışmıyorum ,tartıştıklarını zannedenler var

Onlar yükselmek için yukarı bakıyorlar

Bense aşağı bakıyorum

Çünkü zaten yüksekteyim :rolleyes:

Dikkat etde çakılma. Uçan balonların akıbeti aniden sönmektir pofff diye.

Artık bütün konularda rahat rahat ağzımıza geleni söyleyebiliriz diyorsun yani!

Mesele konunun kapatılması değil, sizin bu tartışmayı artık iyice sulandırmış olmanız! Gerçekten sıkıldım!

SERAFİM bazen kinayeli, bazen iğneleyici, bazen amacı aşan ifadeler yazıyor ama hakaret sözcükleri kullandığını pek görmedim.

Yelpaze zaman zaman sinirlenir, abuk subuk şeyler yazar, sonra düşünür taşınır, ağır oldu diye siler, yeri gelir özür diler. Ama yıllardır huyunu, suyunu bildiğim birisi..

Helsinki (Iron) yıllardır kafası attı mı ona buna çatar, küçümsediği olur, kızdığı olur ama kimseye ciddi bir zararını da görmedim daha...

Sen çocuk ruhlusun, zaman zaman çocukca tepkiler veriyorsun ancak bu anlık tepkilerinin gerçek bir ard niyet taşımadığını biliyorum.

Şurada sayacak olsan 30 kişinin adını zor sayarsın. Bu kadar öfke, kızgınlık, hiddet ne diye? Değiyor mu bunlara?
VAY ANASSINIII:eek:herkes cok iyiymis, acaba sabah baktigimdaki naneler ne oluyomus:rolleyes:

Konuyu topyekün sildiler.

Bülent abi sağ olsun.

Çekirdekçilerin ekmeğine daha fazla yağ sürmedi...

Hakkını vermek lazım yöneticiler bir silme işini çok iyi yapıyorlar, delete it, oh mis cillop gibi

Bugün sitede ortalık çok sakin çok şükür

. Azgın boğalar sakinlemiş neyseki. Sağ sola saldırmıyorlar :)

yok öyle değil,

boğalara (kindar Privatelere) malzeme vermekten herkes kaçınsın anlamında söyledim.

Dorliye dğimde kaldırsın bu beğenmemeleri:)
sweet guy öle zevk alyo heralde basmaktan

Egoist duygularını bu şekilde tatmin ediyorlar,eksiklik ve zavallılığın verdiği bir tutum.yazık...

Üst Alt