anaaa anladim yazilani silip uydurma alintilari doseneni.privete Jem Sultan arkadaşlar. Hem AKP li hem de platformda erişim yetkisi var. Bu sayfa sabaha kalmaz kalkar işlerine gelmeyince siliyorlar.
eline saglik bu arada. zaten biliyodum
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
anaaa anladim yazilani silip uydurma alintilari doseneni.privete Jem Sultan arkadaşlar. Hem AKP li hem de platformda erişim yetkisi var. Bu sayfa sabaha kalmaz kalkar işlerine gelmeyince siliyorlar.
Kavgalarınız için özel konu bile açtık. Niye hala diğer konulara sıçratıyorsunuz?
açtığın başlık benim girişimlerim ile kitlendi.
VAY ANASSINIIIherkes cok iyiymis, acaba sabah baktigimdaki naneler ne oluyomusArtık bütün konularda rahat rahat ağzımıza geleni söyleyebiliriz diyorsun yani!
Mesele konunun kapatılması değil, sizin bu tartışmayı artık iyice sulandırmış olmanız! Gerçekten sıkıldım!
SERAFİM bazen kinayeli, bazen iğneleyici, bazen amacı aşan ifadeler yazıyor ama hakaret sözcükleri kullandığını pek görmedim.
Yelpaze zaman zaman sinirlenir, abuk subuk şeyler yazar, sonra düşünür taşınır, ağır oldu diye siler, yeri gelir özür diler. Ama yıllardır huyunu, suyunu bildiğim birisi..
Helsinki (Iron) yıllardır kafası attı mı ona buna çatar, küçümsediği olur, kızdığı olur ama kimseye ciddi bir zararını da görmedim daha...
Sen çocuk ruhlusun, zaman zaman çocukca tepkiler veriyorsun ancak bu anlık tepkilerinin gerçek bir ard niyet taşımadığını biliyorum.
Şurada sayacak olsan 30 kişinin adını zor sayarsın. Bu kadar öfke, kızgınlık, hiddet ne diye? Değiyor mu bunlara?
nerde iyi olacak. ben bise yaszam kapativeriyolar batu ya yapilan gibi gibiShukufe sende iyisin
yok silinmedi ben goruyomKonuyu topyekün sildiler.
Bülent abi sağ olsun.
Çekirdekçilerin ekmeğine daha fazla yağ sürmedi...
@Helsinki bu saatte bile bu private ortalıkta geziyor. Sinir oldum gece gece...