Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kim Bu Private ?

Batu sana beğendim veriyorum 🙂

Sırf iş olsun diye beğenmedim verip insanların moralini bozanları ALLAH görüyo,sen rahat ol...

Elimden geldiği kadar herkese beğendim veriyorum...

Bir insanın düşüncesine görüşüne katılmaya bilirsin ,Ancak sırf iş olsun ve moral bozayım diye aynı anda 40.50 beğenmedim vermek acizliktir...

Benim başlığım niye buraya taşındı.

Sitem etmiyorum ama yinede dile getirmek istedim :)

Privateleri açık yaptık , kimin bastığını öğrendin . Öğrenince eline ne geçecek onu merak ediyorum :D

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM denen haydut varya o işte
Pluvia da biliyor onun olduğunu

Hadiya şimdi yazıyı beğenme bakım göstercekmi:)

Zorro o kişi günlerdir emekli sandığı konusu ile meşgül , şimdi günahını almayalım . Binlerce üye girişi ve çıkışı yapılıyor Ahmet te olabilir Mehmet te Hasan Hüseyin de :)

-DORLİON-
Benim kullanıcı adını,Kağan55 yaparmısın kardeşim?Bende biraz Simetri sorunu var 52 huzurumu bozuyor🙂

Kağan52 yönetime bildireyim olur derlerse değiştiririz . Ben ileteyim isteğini :)

52 nerenin plakası
55 Nerenin

-DORLİON-
Sağol.özel bir nedenden dolayı 52 rahtsız etti beni.55 olarak değşirseniz sevinirim

Uyuusss Erdal 4 tane beğenmedim basmış :D

Babanı da sevmezdim zaten süt oğlan :cool:

Zorro yapmaz.Dorlion sen yapıyorsun 😁

Bu gece rüyaya yatıcam Sabah yandı o privatis🤪🤪

Vallahi ben basmam
Nereye
Yemin ederim basmadım
Başka forumlarda bakıyorum

Yok ben hiç basmam o tuşa:) dorli private adı göstermiyoki

İyi gclrr

Mümin kişinin başka mümine beğenmedim basması caiz mi ? Hangi kitapta yeri var , cayır cayır yanacak öte yerde :D

Üst Alt