Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kimler diabetli?

bende herkese bilgi paylaşmışım ne güzel bazıları ise benimle irtibata geçsin gib yazmış ben saflıkmı yapmışım bildiğim ve yararlandığım tüm kolaylıkları paylaşıyorum galiba iyi yapmıyorum mu acaba :?????

Şeker hastalığıda dahil olmak üzere diğer bir çok rahatsızlık yalnış beslenme alışkanlığından kaynaklanır...kişi bilinçli olacak, sağlıklı beslenme konusunda bilgili ve araştırmacı olacak.bu hastalığa sahip olmadan yapılması gereken davranış budur..herşeyde önce beyaz ekmeği hayatınızdan çıkarmalısınız.işlenmis rafine un tamamen şekerdir.....tam tahıllı ekmek yemelisiniz...princ ve patatesi ölcülü tüketmeli, asitli yada asitsiz meyve suyunu içmemelisiniz.sporu hayatınıza dahil ederken, gün içinde 2 litre su icmeniz gerektiğini ve her gün alacağınız Omega3 sayesinde de yaşam kalitenizin yükseldiğini gòreceksiniz......unutmayın ilaçlar tedavi etmez sadece hastalığı baskılar.yapmanız gereken sadece sağlıklı beslenmedir....

sırdaş;

Teşekkürler 20 sene önce okusaydım beni için geçerli olabilirdi bu yinede teşekkürler

Tip I Diabetus Mellitus (komplikasyon yapmış olan-böbrek komplikasyonuyla birlikte)gunde 3x28unite novorapid 1x30 lantus kullanıyorum ve hala sekerim yemeğime dikkat etmeme rağmen 300dolaylarinda 2-3gunde birde 400u deviriyor herseyi n hayirlisi Allah cümlemize acil sifalar versin.

ENDOKRIN GUATR TIROID ZAYIFLAMA PROF DR METIN OZATA - ISTANBUL

Diyabet Vakfı

Prof. Dr. Seluk CAN | Endokrinoloji, Diyabet ve Metabolizma Uzman

DIYABET SEKER HASTALIGI DIABET DIYET PROF DR METIN OZATA

Trkiye Endokrinoloji Metabolizma Dernei - Ana Sayfa

bu linkleri inceliyebilirsiniz.

BİZİM İNANCIMIZA GÖRE ALLAH İNSANA BİÇTİGİ ÖMRÜ KADERDE BELİRLEMİŞ OLUP BU NE BİR DAKİKA GERİ NEDE BİR DAKİKA İLERİDİR , YALNIZCA BİZİM DEGİŞTİREBİLECEGİMİZ TEK ŞEY KALAN ÖMRÜMÜZÜN SONUNA KADAR SAGLIGIMIZA DİKKAT EDİP KALİTELİ BİR YAŞAM SÜRDÜREBİLMEKTİR...

diyabetle yaşamak

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım şeker hastasıyım benim gibi rahatsızlığı olan arkadaslarla tanışmak dertlesmek istiyorum tabi başka rahatsızlığı olanlarda yazabilirler

Bende tip 1 diabetim.gunde 4 kere usulün yapiyorum

Üst Alt