Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kimler nerelere tercih yazdı?

idareedememanne

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bu başlık altında tercih yapan arkadaşlar nereleri yazdi öğrenelim :) ben 3 tane yer yazdım kendi sehrimde

2001 ve 7225 nitelik kodlarını ortaöğretimden 1. tercihte kaç kişi işaretlemiştir?

2001 ve 7225 nitelik kodlarını (AYNI ANDA)
ORTAÖĞRETİMDEN
kaç kişi
1. TERCİH OLARAK İŞARETLEMİŞLERDİR?

ORTAÖĞRETİMDEN TERCİHLERDE Bu şekilde olan toplam kaç seçenek vardı?

pc deysen tabloda ctrl f basıp 2001 yaz kaç kişi olduğunu anında göreceksin

kişi derken seçenek

1 kişiden fazla alınanları hesaplamaz

Sözde iyilik meleklerine dikkat edin

Sıralamam lisansta 270lerde felan yazsam düz memurluk geliyor ama yazmıyorum sırf 1 kişinin hakkını gasp etmeyeyim gerçkten ihtiyacı vardır atanmaya diye...

FB'da konuştuğum duvarında Dua,Allah resmini eksik etmeyen 1 kişi 30 tercihin hepsini yapmış "antalya harici yer gelirse gitmem" havalarında

başka biri kendi sırlamasını öne çıkarmak için nere olursa olsun yazın derdinde.

kendi şehrimde açılmayınca işin rengi değişti kendimi kurtarmak zorundayım sona 16 tane düz memurluk yazdım herkes istediğini yapmakta özgür hak gaspı değil bu

eskişehirde 1 tane açılsaydı bana acıyacaklar mıydı ne alaka kimin puanı yüksekse o hak etmiştir gidecekse tabi

puanı ondan yüksek 90 üstüyü milim sarsamaz düşük olanı etkilese nolur etkilemese nolur yarıyo mu ona

rahat olun sadece kendiniz veya ailenizle karar verin herkes bişeyler söylüyo iyi niyetli veya değil

adamın puanı yüksekse paşa gönlü ne istiyorsa onu yapar başkasını mı dinlicek

Ekpss ortaöğretim mezunu olanlar

Ortaöğretim mezunu olup hangi kurumları tercih ettiniz arkadaşlar.adalet bakanlığının tüm illerini yazdım ben

Tercih yaparken örnek olarak birden fazla şehir, yada birden fazla iş adı seçebiliyormuyuz hem düzmemurluk hem hizmetli işçi olarak seçebilirmiyiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Türkiye'nin çoğu illerine tercih yaptım 2 tane ist gerisi hepsi şehir dışı ağrı bile var . :) Hepsi hizmetli puan başka br şeye çıkmaz çünkü. Pun 78,82 ortaöğretim.

tek ve banko tercih diyarbakır meb vhki

Alman
Tercihte
Başvuru bilgileri onaylama da
Neden EKPS kura ile başvuru kayıt bilgilerinde yazıyor bilgin var mı

Ekpss tercihleri ile kura tercihler ayrı olması gerekiyor. İkisininde tercihleri yapılabiliyor diye anladım ben.

Ortaöğretim düzeyinde tercih yapıyoruz
Acaba puana göre değilde kura ile mi alacaklar ne yapacak

Hayır kura ile alım sadece ilk öğrenim (ilkokul, ortaokul) mezunu olanlar. Ortaöğretim liseyi kapsar ve kura olmaz, tercih olur.

ooo civoo taktik haa yalnız dikkat et ordan bi sürü insan vardır sınava giren

Arkadaşlar şuan belediyenin şirketinde işçi olarak çalışıyorum kuraya katılmamın artısı veya eksisi neler yardımcı olurmusunuz ?

Tokat'ı ortaöğretim 1. Tercih yazanlar ve yazacaklar burada buluşalım ve konuşalım?

Ortaöğretimden neden
TOKAT' I TERCİH ETTİNİZ?
HANGİ ÖZELLİĞİ SİZLERİ CEZBETTİ?

1.TERCİH OLARAK
NEDEN TOKAT' I YAZDINIZ?

İYİ GECELER...

Arkadaşlar merhaba ben önlisans mezunuyum sıralamam 955 MEB vhki tercih yaptım puanım 82 olur mu sizce

84 puan ile 30 tercihi de doldurdum bakalım ne zaman açıklanacak.

Ekpss başarı sırası ve tercih kodu anketi. Herkes katılımda bulunsun.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gz90SPBQTXk6K80rK5FwTgUQHJN96qwW6vtjTfLf5pk/htmlview#gid=0

Bu linke tıklayıp Ekpss başarı sıralamanızı ve tercih ettiğiniz ilk 5 kadronun kodunu girip tercih ettiğiniz yeri kimin kaç sıralama ve puanla yazdığını görüp fikir sahibi olabilirsiniz. Ekpss test grubunun sahibi Suat hocanın yaptığı faydalı bir ankettir. Lütfen herkes katılım sağlasın. Teşekkürler...

Üstteki link sonuç listesidir. Alttaki link ise ankete katılım linkidir. !

https://docs.google.com/forms/d/e/1...q_ixcLLfNus-vIiWxfylS3s0D_l3Scf0DfNer69i_OwgE

Anketi doldurmama rağmen listede adimi göremedim neden ?

Bartın zonguldak bolu düzce ankara çorum kırıkkale balıkesir kastamonu karabük

Az aldım ölesine tercih 69küsür

kesin gelir sahra hanım çok iyi puan Pluvia

zorro dan iyi almışsınız zorro 65 puan almış

60 dediydi bana Zorro

Gelmez liseye

Bakalım artık

Çalışmadan girdim

Üst Alt