Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kimler nerelere tercih yazdı?

Ben 74 lisansla atandım Ankara da yaşıyordum ama şimdi Sinop'tayım başta çok zorlandım farklı bir şehir her şey yeni hayatınızda ama şimdi alıştım artık :)

DanLev

yazık etmişsin o puana Adalet Bakanlığı yazarak 2 bucuk yıl adliyede memur olarak görev yaptım ekpss 2014 puanıyla bu sene kurtuldum o azaptan işe başlayınca ve zaman gectikçe anlayacaksın ne demek istediğimi şimdi de 2016 ekpss ile sağlık bakanlığına atandım bilgisayar teknikeri olarak sağlık bakanlığı her açıdan daha rahat

İnşallah atanırsınız. Ben Üniversitedeyim üniversitelerde iyidir

mersinliengelli

memur kadrosunun gelme ihtimali var ben tekniker kadrosu için tercih vermiştim 2016 ekpss ile son tercihlerde oldu 74 puanla

AlirizaG

Hangi bölüm sizinki ben ortaöğretim den girdim benimde 2.tercihim Kahramanmaraş 89.66 puanım

AlirizaG

Ben sizi eledim ama emin olun bende elenirim çünkü 2016/1 yerleştirme sonuçları na göre Kahramanmaraş ın puanı çok yüksek yanlış hatırlamıyorsam 95 civarı

1. Tercihim trabzon ama çıkacağını sanmıyorum ama olsa super olur Trabzondan gitmek istemiyorm :(

Arkadaşlar benim yüzde 49 engelli raporum vardı bir yıl süreli şimdi bitti ekpss de 2018 de 73 aldím ama tercihleri kaçırdım ikinci tercihler nezaman bilen varmı

Önlisans RİZE yazan var mı? meb , üniversite veya belediye?

10 tercih yaptım. 10 u da sadece Ankara benim. Yani ikamet ettiğim şehir. Çok umudum yok gerçi ama askeriyeleri yazan belki az olmuştur diye düşünüyorum. Bir an evvel belli olsa da şu atamalar stresimiz azalsa. Bir sonraki atamalar da yakın zamanda olur umarım..

Arkadaşlar ortaöğretimden Kocaeli/ Adalet Bakanlığı/Memur tercihi yapan kimler var?

önlisans 81.34 sıralama 1086 ile ilk tercihim Mersin üniversitesi memur.Diğer tercihlerimin hepsi MEB vhki.Doğu batı her yeri yazmaya çalıştım ama artık hayırlısı olsun bakalım ilk tercihler için kritik bir puan..

Üst Alt