Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kimler nerelere tercih yazdı?

Bu Excel tablosunun son güncellemesini nasıl göreceğiz diğer günler de

Ben önlisans 82 puan Bursa Kayseri Nevşehir afyon Denizli MEB vhki yaptım

Arkeoloji alanında 1. sıradayım tek kadro Kırşehir merkeze açıldı tercihimi yaptım. Hayırlısı Allah'tan.

Tayin hakkı var diye o kadar çok yeri tercih ettim ki istanbul da var diyarbakır da. Az da olsa bi umudum oluyor ama sonra kayboluyor :) yerleşebileceğimi sanmıyorum ama kısmet :)

70 Puan

Ekpss de 70 puan almıştım ama atama için yeterli mi sizce ??

2.sayfadaki sıralama ve tercih listesi anketini doldurmayan varsa doldursun herkes.

EKPSSP2 Puanı 72,18228
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 4159
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 12652
Mezuniyet :Önlisans
İlk 2 tercihim Mersin geri kalanı Türkiyenin çeşitli yerleri Milli Eğitim Bakanlığı/Veri hazırlama ve kontrol işletmenliği GİH ağırlıklı.
Umarım bir yer gelir

mrb hocam ankette kimin kaçıncı tercihi olduğunu da gösterseydi keske

Ekpss

Merhabalar arkadaşlar ben 69 puan aldim bu puanla memur olabilimiyim bide %63 raporum var girsem sıkıntı olurmu

Kardeşim tercih puanları bu nisanda 72 ye kadar dustu bu tercihte düşer mi bilemiyorum

Kirklarelinde artvin ardahan kilise kadar her yeri yazdim

öğrenseniz ne olacak sanki sınava giren herkes foruma tercihlerini yazacak

95 onlisans d bakır Urfa Malatya yazan varmı benden başka :)

Civoo d bakır mi yazdın onlisans tan SIRALAMAN kaç

Arkadaşlar bir sorum olacak 2.sayfadaki ankete göre Adalet Bakanlığı/Sakarya/Memur tercihim oluyor.Acaba Kocaeli'ne tayin hakkım var mıdır? Bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim.

Haliloğlu

Sakarya tercihinizin olacağını nasıl tahmin edebiliyorsunuz ankete sadece 686 kişi katılmış ve yüksek puanlı arkadaşlar ankete maalesef ki pek fazla katılmamış ilk 1000 den fazla kişi yok o nedenle bu ankete göre ben değerlendirme yapamıyorum keşke katılım fazla olsa da ona göre bir fikir yürütebilsek umarım herşey istediğiniz gibi olur

"Sakarya tercihinizin olacağını nasıl tahmin edebiliyorsunuz" demişsiniz haklısınız ben de sorumda "ankete göre" diye belirtmiştim.Yani şu an için referans noktam ankettir.İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim umarım sizin için de herşey istediğiniz gibi olur Sezinsila

ortaöğretimden girdim. puanım 100, sıralama 1
tek tercih yaptım. izmir adalet bakanlığı memur yazdım.
gelirse gelir, gelmezse de çay demleriz

DanLev sana gelmicekte kime gelcek:)

Meb de yazaymışsın memur yokmuydu

Çalışma yöntemin nasıldı

Gelmez beňce danleve gelmez
Çünkü her şey puan ile değil kura ile
Keşke 30 tercih yapsaydı

DanLev sevgili arkadaşım seninki gelir de ben de ortaöğretimden 89,062 puan aldım sıralamam 801 sadece memuriyet tercihi yaptım,15 tercih umarım gelir.

Pluvia

meb'te memur yoktu. zaten meb tercihi de yapmazdım. daha önceden uzun süre meb'te çalıştım zaten. emin olun, bi yerden sonra çocuklardan da, okullardan da, öğretmenlerden de tiksiniyorsunuz.

Haliloğlu

tercih işlerinden çok anlamam ama senin tercihlerin de gelebilir. hizmetli kadrolarını yazsaydın banko gelirdi ama

Zorro

madem puan herşey değil, girmeyelim sınava. tombala çeker gibi isim okusunlar. yapmayın etmeyin arkadaşlar. üniversite sınavına girdiğinizde dereceniz ve puanınız yetmezse en kıytırık bölüme bile almıyorlar.

Pluvia

daha önceden girmiştir. 2012 veya 2014'te. 2018 ortaöğretim listesinde meb'e ayrılmış memur kadrosu yoktu. velev ki var. olsa da yazmam

Arkadaşlar inşallah hepinizin gönlündeki hayırlı olsun bende geçen sene atandım muhteşem bir sevinç Allah inşallah size de nasip etsin

Üst Alt