Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence siz klimayı yanlış kullanıyorsunuz? soğutma için dışardaki hava sıcaklığından 4-5 derece aşağıda çalıştırmanız lazım. yani dışarda hava 25 derece ise siz 20-21 dereceye ayarlamalısınız. klima kurulumu yapan bir arkadaşım böyle demişti
Hayatta en rahatsız olduğum şey yanlış anlaşılmaktır. Bu yüzden kendi adıma ne olur ne olmaz diyerek açıklama yapma gereği duydum. 2. el alabilirsiniz dememin nedeni; malum oturma odası, yatak odası, kendi odanız desek en az 3 tane almanız gerekiyor ve sanıyorum kısa süreli bir çözüm arıyorsunuz yoksa zaten doğalgaz seçeneği düşünülürdü. 2. el aldığınızda bir tanesi ne olur ne olmaz diye elinizde tutulsa bile diğerlerini satıp ilerisi için zararınızın azalacağını düşündüm. Kendime de alacak olsam öyle yaparım. 1 tanesi yeni olur ama temiz bulursam diğerleri için 2. el bakarım.
Gazlambası konusunda yazdıklarım ise sizin için bir öneri değildi ve bunun anlaşılabilir olduğuna inanıyorum ama yine de bir yanlış anlama söz konusu ise.. Yine yazımda belirttiğim gibi mesele sadece ısınmak değil birim maliyet olarak değerlendirilmesi gereken bir olaydır onu anlatmaya çalışmıştım.
@OptimusPrime Hava 40 derecelere çıkan bir yerse ki klima ihtiyacı duyulan bölgelerde mutlaka çıkar o zaman ne yapacaklar peki Isı değerlerini biraz alta yada üste çıkarmak %10 değiştirdim %10 fazla harcarım gibi hesaplanmaz o yüzden aslında size çok fazla düşürülürse hem maliyetin artacağını hem de cihazın sürekli çalışması gerekeceğini anlatmaya çalışmış ama becerememiş sanki.
@HuYSuz79,
Size demedim. Ben burada hayati önem taşıyan bir şey soruyorum, adam gelmiş saçmasapan konuşuyor. Umarım böyle yapanları site yöneticileri görüyordur..