Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Bu, yeni kurulmakta olan uluslararası sitenin nimetlerinden biri. Konuyla ilgili çok bilgileri var. Site kurulsun herkes nimetlerinden yararlanır.
Örnek kök hücre üzerine site kurucuları ile konuştum. Çinde tedavi olmuş iki kişiyi şahsen tanıdıklarını söylediler. Bu kişilerde tedavi sonasında hafifte olsa bir düzelme gözlendiğini söylediler. Ancak 6 ay sonra o düzelmeden herhangi bir eser kalmamış. Yani aynı tas aynı hamam. 30.000 € boşa gitmiş.http://www.engelliler.biz/forum/saglik-friedreich-ataksisi-fa/11437-fa-hastalarinin-ameliyat-oncesi-doktorlari-ile-konusmalari-gereken-konular.html#post127637
Daha sonra almanyadaki xcell-center in adresini verdim orayada baktı bu klinik almanyanın en köklü hastanesinin yan kuruluşu daha öncedende biliyordum burayı dedi. Sağlık sektöründe almanyadan yasa dışı bişey beklemem ben çünkü Almanya hem dünya sağlık örgütüne üye hemde Avrupa birliği üyesi olan bir ülke o yüzden Almanya sağlık sektörünün çok sıkı denetlendiği bir ülke.
Karar sizin dostlarım…
ribozyime daha önce bi mesajında kök hücre tedavisinden sonra sinirlerin ölmeyeceğini söylemişti şimdi nasıl oluyorda 6 ay geçtikten sonra aynı tas ayn hamam oluyor anlamadım çelişkili buluyorum
Saglık bakanlıgı ölümle sonuçlanan hastalıklara araştırmada öncelik veriyor.Sorunda haklısın hayvan deneylerindeki başarı insanda net gösterilemiyor.
Dün çok sevinmeye yol açan haber duyuldu.ABD başkanı OBAMA felçli hastalara için EMBİRYONİK KÖK HÜCRE NAKLİ araştırmasına onay vermiş.Umarım olumlu sonuçlar kısa zamanda gelişir.
Prof.Dr.Osman İlhan
:: 1. Ulusal Hücresel Tedavi ve Rejeneratif Tıp Kongresi ::
Ben zamanında paylaşımların hakça dağıtılmadığını dile getirdiğim için bu siteden uzaklaştırma bile aldım. Ben adım gibi onurlu biri olduğuma inanıyorum ve bu güne kadar uzaklaştırıldığım hiç bir siteye bir daha girmedim ama bu siteye giriyorum ve girmeyede devam edicem çünkü benim gibi umut bekleyen kader arkadaşlarımın olduğunu biliyorum. Ayrıca aldığım uzaklaştırmadan dolayı site yöneticilerini kınıyorum. Herkes benim o olaylarda haklı oldumu adı gibi biliyordu. Bundan eminim.......