Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Koklear implant ameliyatı oldum. Duyuyorum ama anlama sorunum var..?

Ririgirl

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Soru başlıkta görüldüğü gibi 1 ay önce koklear implant ameliyatı oldum 3ncü günüm koklear cihazı kullanıyorum. Duyuyorum ama anlamıyorum. Bundan öncesi ben işitme cihazı kullanıyordum ama çok verim almamaya başladım yaşım ilerleyince koklear implantı şart konuldu. Rondo 2 kullanıyorum. Sizdende yaşadığınız sürecinizi bilgi almak istiyorum. Ne kadar sürede anlamaya başlamıştınız?

merhaba kaç yaşındasınız işitme kaybınız kaçtı nerde oldunuz ameliyatı ben de düşünüyprum o sebepten soruyorum isterseniz bana özelden yazar mısınız

Merhaba diger sayfada koklear cihazıyla ilgili yazmıstım bunu yeni görmüsüm kusuruma bakmayın. 32 yaşındayım. İşitme kaybım sol 90 db sag 105 db. İşitme cihazı kullanıyordum birini artık koklear implantı kullanıyorum. Umdugumdan güzel sonuclar alıyorum net cevabı verebilmem icin 5 ay daha beklemeniz gerekiyor. Başlarda sizi rahatsız edecek ama alışıyorsunuz

Üst Alt