Değerli arkadaşlar,
Belki çoğunuz biliyorsunuzdur veya duymuşsunuzdur. Bende ayaktan engelliyim ve baston kullanıyorum ve yurt dışından engellilere yönelik otomobil ithalatı yapıyorum.
Yurt dışına çıkışlarımda da gelirken genellikle kalite ve konfor açısından Türkiye'de bulunmayan veya az bulunan başta baston ve baston lastiği gibi bir çok malzeme getirmekteyim. Bunların kalite ve fiyatları Türkiye piyasasından çok çok farklı. Örneğin baston lastikleri mevcut piyasadakilerine göre çok daha kaliteli, uzun ömürlü ve kaymayı özelliklede buz, mermer, granit, havuz ve banyo, fayans gibi ıslak ve kaygan zeminlerde çook önleyici dir. Türkiye'nin her tarafına kargo ile gönderebilmekteyiz.
Dayanıklılığı, kalitesi bozuk satıhlarda genellikle en az 6 ay civarındadır. En azında fazla gezen birisi olarak ben 6 ay kadar kullanmaktayım. Daha fazlada kullanılabilir ama kayma riskini göze almadığımdan yaklaşık 6 ayda bir değiştirmekteyim. Fakat kaydırmamazlığını düşünürsek bu kusurunu kapatmaktadır. Fiyatıda kaydırmamazlık özelliğine göre fazla değildir. Toplu alışlarda iskontumuz mevcuttur.
Daha detaylı bilgi bana bu siteden ulaşabileceğiniz gibi 0532 657 40 62 nolu telefondan da ulaşabilirsiniz.
Selamlar