Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenelerinde virüs nedeniyle rapor yenileme işlemi uzatılacak mı?

mining

OturanBoğa bu paylaşımı sağlık hizmetleri genel müdürlüğü 26 mart 2020 de yapmıştı.Güncel bir gelişme değil zaten sağ üst köşesinde tarihide var.

sonuç ne anlayamadım şimdi. ben mesela gidemedim kontrole süreliydi ve marttan beri hastanelerde heyet yok. 22 mayısta sürem bitti şimdi maaşım kesilecekmi? bilginiz varmı ? durum ne arkadaşlar

o zaman yukarda çıkan yazı doğru değil mi? sağlık bakanlığının 26 martta yayınlamış oldugu genelge. şöyle bir soylenti var peki seneye aynı tarihe ertelenecektir diye rapor süreleri. duydunuz mu?

Peki 1 Ocak tarihinden önce raporu bitenler ne olacak?

Kardeşim sizde bi acayipsiniz benim süreli raporum 18,06,2020 bitiyor ben 13,03,2020 hastanede kontrole gittim heyete girdim sen 1 ocaktan bahsediyorsun o tarihe kadar nerdeydin sen 2019 Ekim kasim gibi heyete girip raporunu yenilemen lazımdı kaldiki Ocak birde ben Mart ayında raporumu aldım sen ocaktan bahsediyorsu. Devlet ne yapsın yukarıda arkadaşın dediği gibi Mayıs sonuna kadar raporlar geçerli sayilacakti bugün bakanın açıklaması süre belirtmeksizin maaşınızı alacaksınız yanlız ileride kontrol muanesi den düşük alırsanız verdiği maaşları geri alirlar

Saçma saçma yorum yapmayın yok devlete para lazımmış ulan nankorler devlet sizin üç kurusunuzami kalmi ne zamandır hastaneden rapor alınca para ödüyorsunuz ya bu kadar ekmeksiz olmayın vataninizi milletinizi sevin ne kadar sahte rapor alan var o yüzden kontrole cagriliyor

Garip4873

Hocam daha sonra mahçup olacağınız şeyler yazmayın.
Elazığ da ikamet ediyorum. Malum 24 Ocak ta deprem yaşadık. Mart başında dilekçe için kurula başvurdum ama rahatsızlığım nedeniyle 1 hafta Hastahanede tedavi gördüm. Bu süreçte de kurullar kapandı.Keşke dediğiniz gibi daha önce yapabilseydik ama. Nasip olmayınca olmuyor.

Ayrıca ben engelli maaşı almıyorum. Çalıştım , emekli oldum.

Yanlış anlamayın ben biraz insanların vurdum duymazligina kızıyorum sınav olur yetisemeyiz hastanede sıra alır yetisemeyiz peki siz niye rapor almak heyete girmek istiyorsunuz zaten emekli imisiniz

Garip4873

Araç için hocam. 2 yıl süreli idi benim raporum. Temmuz 2020 de yeni araç alma hakkım olacak. Araç ta sipariş ettim. Umarım raporu yetistirebilirim.

Garip4873

bana mı dedin anlayamadım. ben bursa sgk ya bağlıydım.( başka il ve ilçede ikamet ediyordum ) sevk için aradılar ve ilk çıkan hastaneye yönlendirdiler sevkim 11 marta kadar ulaşmadığından ben gidip kontrolumu yaptıramadım. ondan sonra zaten olaylar değişti. bunun vurdum duymazlıkla alakası yok kontrol içinde bağlı bulundugun sgk dan yazı gelmeden gidemiyorsun .

Arkadaşım sigortanın araması beklenirmi kontrol muanen günü gelmeden 3 ay önce varirsin sevkini sen istersin onların aramasını beklersen maaşın kesilir burada bur sürü yazılıp çıkıyor hiç okumuyormusun başka ilde bile olsan hemen varır gelirdin şimdi olunca böyle olunca dahami iyi oldu turkiyedeki burakrasiyi biliyorsun

Garip4873

hocam iyimisin ya. ne dediğini yada ne yazdığını okuyabiliyormusun. zaten 3 ay vardı sgk kendi aradı sevkinizi gönderiyoruz diye sonrada olaylar patladı.

Kardeşim sen anlamak istemiyorsun kontrol muanesi dediğin ben yaptigimi anlatayım 3 ay önceden kendim vardım SGK ben kontrola gideceğim sevkimi ver dedim memur 20,veya 25 dk sonra sevkini verdi hastaneye gittim 3 saat kadar sürdü işlemler hastaneye vardığında sekreteyadan kayıt yapılıyor artık neyse islemlerim bitti aynı gün kurula girdim işim bitti sen ne anlatıyorsun artı zaten şimdi kontrol günün geçti ve sen kontrole gidemediysen bile maaşın kesilmeyecek ikinci bir duyuruya kadar belki kurban bayramina kadar sürebilir

yanlış yazdım süreli değil ,sürekli

merhaba acaba yeni bir gelişme varmı ? sağlık bakanlığının yayaınladğı yeni bir gelişme yok değil mi? bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkurler.

hakem hastane raporum sonucunda evet biriken maaşllarımı da aldım.

Üst Alt