Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Korona sebebiyle toplanmayan sağlık kurulları ne zaman çalışmaya başlar?

Yeni karar bu yogunluk olmasin diye uzattılar bence.

Kısacası kurullar işlem yapmayacak. Sonuç bu mu yani🤔

Yok yapacak yenileme bekleyen vatandaslar yogunluk olusturmasin, randevu ile ağır ağır eritelim dusuncesindeler. Cunku randevulu calismaya devam diyor. Boyle bir aciklama yapmasa, sureci uzatmasa suresi dolanlar magdur olur

Kenko Ben ilk defa kurula gireceğim.Yeni engelli olduğum için daha hiç girmedim. Yüzdelik oran almak için bekliyorum.

Bizede mi randevu oluşturulacak.

Yahu ben de yeni yazı diye paylaşıyorum! Hay Allah!

denesos

Şu anda rapor sürelerinin uzatıldığına dair güncel bir bilgi yok. Sadece evde bakım ve 2022 maaşı alanlarda süresi dolan raporların kontrole gerek olmadığına dair bilgi var. Ama sgk/emeklilik açısından güncel bir haber yok

Sağlık Bakanlığının yazısının eski olduğunu ben de sonradan farkettim fakat; çalışma bakanlığı süreci uzattı, mhrs yi takip ederseniz birkaç ilde şehir hastaneleri randevu vermeye basladı. Süreci yavaş yavaş başlatacaklar anladığım kadarıyla

https://www.ailevecalisma.gov.tr/tr...-ikinci-bir-duyuruya-kadar-gecerli-sayilacak/

denesos
hastane kaydınız oldu mu önce olmadıysa mhrsye bakın derim
hangi il'den başvurcaksın

Hastane kaydım virüs nedeniyle kurul ertelenmeden olmustu. Poliklinik işlemlerimi bitirdikten sonra kurul durduruldu . Bekliyorum. Mersin Tıp Fakültesi Eğitim ve araştırma hastanesi 👍

denesos

Bir arkadas yarım kalan işlemlerden dolayı hastaneden arandığını belirtmiş, tahminim öncelik yarım kalanlara verilecek. Hastane ile irtibatlı olun, benim de evrakta düzeltme yaptırmam gerekiyor. Tahminim hastaneden aranırsınız.

Yarın kontrollerim için hastaneye gideceğim.Kurulada uğrar son durumu öğrenip alacagim cevabı buradan sizlere söylerim Kenko. Teşekkürler 🙏🤗

İnşallah en kısa zamanda çağırırlar 🙏

Acaba rapor süresi 1 Ocak 2020 öncesinde biten ve yenilemek isteyenler ne olacak? Sağlık kurulları onlar için açılır mı acaba? Halihazırda bir kaç il açmıştı.

makiyato engelli sağlık kurulu raporuiçin değilmi biz engelli sürücü belgesi için kurulların açılmasını bekliyoruz

bir de engelliler federasyonu bu konularda görüşme yapmıyormu arkadaşlar bilgisi olan varmı

benim b sınıfı ehliyetimi engelli ehliyetine çevirecekler. bunun için otomatik vites araçtaki hareket ettirici (gaz ve Fren)tertibatı sol tarafa alınması ilei ilgili kodlama yapılacak. bunun için yine ilçe sağlık müdürlüklerinde kurulların oluşması gerekiyor ve kimse bu konuda bilgi vermiyor.

serhatbas nere ile görüştün

OturanBoğa

evde bakım, 2022 maaş süresi dolan raporların kontrole gerek olmadıgına derken.yani süresi biten raporların durumlardan dolayı yenilenmeden raporun geçerliliğimi geçerli olacak!!!

Ehliyet kurulları hakkında bilgi sahibi olan varmı sabır sabır nereye kadar bir açıklama yapip baslatmiyorlar herşey normalleşme varda bir sağlık kurulları n damı yok

Denizli Sağlık Kurullarının açtı. Hatta inanmadım aradım randevu verebileceklerini söylediler. Ben Elazığ da bekliyorum.

engelli ehliyeti için toplanan sağlık kurulları

öncelikle merhaba arkadaşlar. aparatlı araç kullanım sebebi ile engelli sürücü belgesi almak için ilçe sağlık kurulları toplanıp aparatın araca ne şekilde takılacağı ile ilgili kodlar vermekte. bu kurula müracaat ikamet ettiğin ilçede olmak zorunda mı yoksa başka il ve ya ilçelerde müracaat edilebilir mi
diğer bir sorum araca takılacak aparat için proje çizilip tescil ettiriliyormuş. bunun maliyeti nedir bilen varmı

sağlık kurulu ne zaman göreve başlayacak duyumu olan var mı?
ayrınca benim 1 yıllık olan raporum 1 haziranda doldu herhangi bir aylık ve sosyal yardım almıyorum ama iş başvurusunda bulunsam raporum geçerli mi?

'RAPORLAR 8 HAZİRAN'DAN İTİBAREN VERİLECEK'

'Poliklinik ve sağlık raporları hakkında alınacak tedbirler' konulu yazının belirtilen ilgili maddelerinin yeniden düzenlendiği kaydedilerek, 1 Şubat 2020 tarihi dâhil bu tarihten sonra kontrol muayenesi ön görülen süreli sağlık raporlarının yenilenmesi işlemlerine 8 Haziran 2020 tarihinden itibaren başlanacağı belirtildi.

Peki eski raporlar süreli olanlar maaş alıyordu şimdi kesilecekmi

yani ne bekleniyor anlam veremiyorum halan kapalı sağlık kurulu.açılacak dendi ama ses seda yok.sizde herhangi bir bilgi var mı?

Sağlık kurulları pazartesi itibarıyla başladı. Ben bugün kontrol muayenesi için heyete girip doktorları dolaştım. MHRS den randevuları sık sık kontrol edin. Ben İzmir deki hastane için, 24 mayısta 10 haziran için randevu almıştım.

Başlayan bir şey yok hala sağlık kurulları bekliyoruz 3 aydan beri bir ehliyeti değistiremedik. Zor işimiz zor il sağlık müdürlüğü nü arıyorum bir şey bildikleri yok işi bilmeyen memur dolu memleket yazıklar olsun böyle sisteme

Mayıstaki polklinik muaynelerniden sonra bir aksilik olmazsa Çarşamba heyete gireceğim. Orda ne yapacağız, yani olay ne bana sorumu soracaklar ne iş niye geldin felan diye, yoksa sadece tipime mi bakacaklar,

Mayıstaki polklinik muaynelerniden sonra bir aksilik olmazsa Çarşamba heyete gireceğim. Orda ne yapacağız, yani olay ne bana sorumu soracaklar ne iş niye geldin felan diye, yoksa sadece tipime mi bakacaklar,

Makiyato
Gözünüz aydın olsun.En kısa zamanda darısı başıma inşallah🙏
Benim poliklinik muayene işlemlerim Şubat başı gibi bittiği halde daha hiç bir haber alamadım.
Geçen hafta sorduğumda sıraya koyulduğunu söylediler.
Maalesef beklemedeyim 😏

Benimde ayın 25 de ama vakalarda çoğalma var inşallah bir aksilik olmaz birde doktor muayene si biten arkadaşlar hastane ye gidip ilgilensin ler önceki gibi olmayacak sadece 10 hasta kurula girecek

Makiyato
Sana çarşambaya kurul gün verdiyse, belirlenen saate seni içeri alıyorlar, sadece sen misin diye bakıyorlar. 30 sn durmuyorsun bile içeri de. Bende poliklinikleri geçen perşembe bitirdim. 23 haziran salıya kurula gün verdiler.
Ben geçen sene ağustos ta girmiştim. Şimdi ise kontrol muayenesi için giriyorum.

Üst Alt