Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Korona sebebiyle toplanmayan sağlık kurulları ne zaman çalışmaya başlar?

Herkese gün veriyorlar.
Ben hala bekliyorum ama 🤨
Sizcede çok entrasan değilmi.
Artık benide cağırsınlarda su süreç bitsin artık.🙏

Antalya eğitim araştırma açıldı, hatalı düzenledikleri raporumuzu duzelttirmek icin basvurdum ancak 1 aylık itiraz süresi koronadan dolayı geçtiğinden sistem müsade etmiyor dediler. Ankaraya yazi yazcaklarmis. Vermemek icin direniyorlar ama inat ettim başaracağım ...

Ehliyeti için sağlık kurulları toplanmaya başladı mı?

arkadaşlar ankarada engelli ehliyeti için ilçelerde kurullar çalışmaya başladı mı bilgisi olan yazsın selamlar

Arkadaslar 3 ay sonunda raporumuzu duzelttirdik siz siz olun heyette verilen oranlara dikkat edin

Kenko
Hocam söylemiyorlar ki. Eskiden hangi bölümden yüzde kaç aldığımızı bilirdik. Şimdi sisteme giriyoruz diyorlar. Heyet memurlarının ağzı bıçak açmıyor zaten. Sadece görevlerini yapmalarını bekliyoruz ama yapmamak için diretiyorlar.

Haklısın biz de şans eseri farkettik raporda nöroloji oraninin yazilmadigini fark etmesem 88 de kaliyordu

! Sağlık kurulu çalışyormu?

Merhaba arkadaşlar
Şuanda sağlık kurulları çalışmaya devam ediyor mu
pandemiden dolayı soruyorum sağlık kurulu heyet raporu alıcam
Sağlık kurulu şuan hizmette mi?
Bilgisi olan varmı

hastaneler bildiğim kadarıyla uygun değil ,

meb yer değiştirmeye başvuracam aralık, ocak gibi..

ama aralıkta bitiyor raporum

nasıl olacak?

hımm ilgili hastaneyi aradığımda bana; 182 den randevu alacaksınız dediler peki yani sağlık kurulu çalışıyor mu dediğimde evet dediler ya şimdi karantina altındayız ne yapacağım dediğimde de filyasyon ekibinizle görüşün denildi.

hay Allah yaa..

Üst Alt