Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Koroner arter raporuma göre % kaç alırım?

Merhaba ben ilk olarak şahsi olarak Marmara hastanesi ne vergi indirimi ve özürlü kartı çıkartmak için baş vurdum. orda%36.aldım.itiraz ettim sonra Ümraniye hastanesinden. %59.aldım ve hakem hastanesi olarak göztepe merdivenköy. yönlendirerek. tahlilleri yapıp.sağlık kuruluna teslim ettim. Şubat'ın 18 inde heyete giricem. şimdi benim sormak istediğim.raporu bana verecekler yoksa .Vergi Dairesi gönderecek. verdiğim dilekçede işyerinin adresini yazmadım ev adresini yazdım.

Hocam senin işte bi terslik var
Sen vergi indirim için rapor alırsan o vergi dairesine gider
Sadece özürlü kimlik kartı,istihdam gibi sebeplerle şahsi başvuru yaptıysan raporu sana verirler
Okuduğum kadarıyla vergi indirimi için aldığını söylemişsin

DILEKCEYE vergi indirimi yazmıştım.

şayet bana verdiler diyelim. Vergi indirimi. almak icin tekrar heyete girmem lazım.

Onu yazmasanız bu kadar problem olmayacaktı :)
Ondan dolayı raporunuzu buludğunuz vergi dairesine gönderebilirler

Evet
Ankara Merkez Sağlık Kuruluna gidecek
Orasıda onayladıktan sonra iş bitecek

kurum sevkiyle gitmeniz gerekirdi aldığınız raporun bu durumda geçerliliği olmaz vergi dairesine gidip oradan sevk almanız gerekirdi diye düşünüyorum forumda birçok örneğini görebilirsin sanırım sil baştan yapacaksın

forum da ki yazıları ben göz attım 2010.sonra alınan raporu kabul ediyor vergi dairesi. Ayrıca heyete girip çıktıktan sonra raporu bana verecekler yoksa vergi dairesine mi gidiyor.

vergi dairesine gönderecekler onlarda işyerine gönderecek ama sen kurum sevkiyle gitmeliydin bu şekilde olacağını sanmam

Bugün hastaneyi aradım heyetten sonra itirazla il sağlık Müdürlüğünden geldiğinden dolayı oraya gidecekmiş. Bir ay sonra alırsın dedi.

evet orya gider çünkü orası seni yönlerdiği için daha sonra diğer birimlere gidebilir

2013 ocakta kalp krizi geçirdim anjiyo yapıldı ve stent takıldı ertesi gün tekrar anjiyo yapıldı EF 30 koroner arter ve hiperlipidemi raporum var.

Malulen emekli olabileceğimi söyledi bir arkadaşım ilgili sgk ya gittim yazı verdiler hastaneden sağlık raporu alacakmışım.
Plavix saneloc ecopirin lipidor kullanıyorum
20 yıllık sigorta sürem ve 1800 günüm var malulen emekli olabilir miyim

Malüliyet Cetvelinde,

C. Medikal tedavi, PTCA, CABG tedavisine rağmen, Kanada Kalp Derneği (CCS) sınıf 3-4 angina ile birlikte ciddi sol ventrikül fonksiyon bozukluğunun (EF<%30) olduğu koroner arter hastalığı

der..
Bi şansınızı deneyin

EYÜP bey öncelikle teşekkür ederim krizden önce çok hareketliydim işim çok stresli ve koşuşturmacalı olduğu için performans olarak yeterli olmuyorum işi bıraktım krizde kalbim çok zarar Görmüş ve bir bölümü tıp dilinde bilmiyorum ama kasılma hareketini yapamıyor Dr öyle söylüyor böyle bir şeyden haberim yoktu EF nin 30 olması ne kadar engel teşkil eder

efnin 30 olması demek kalbinizin kanı pompalama gücünün zayıf olması demektir normal bir insanda 60 ların üzerinde olduğunu var sayarsak düşünün artık 29 olsa % 100 oranda rapor verilirdi Sema1978

Üst Alt