Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kredi kartımdan büyük paralar çekildi, dolandırıldım!? [Hukuk]

Emekli olmadan önce bir şirketin finans yetkilisiydim. Bütün bankacılarla dost olunca onlar prim kazansın diye her bankadan kart almak zorunda kaldım. Emekli oldum bir baktım 15 tane kart o zamanın limiti ile (2008) 90.000. limit var. Bir daire parası. Emekli oldum ve bankaları tek tek dolaştım 1 tanesi hariç tamamını iptal ettim. Ne olur ne olmaz. :)
helal en akıllısını yapmışsın

Dolandırıldım

Mrb Arkadaşlar geçen gün de yamıştım ama cvp alamadım.benim kredi kartlarımdan 60 bin tl çekildi.ve çeken şahıs kaçtı.şimdi benim bu borçları ödemem imkansız.ben bu borçları ödemeyceğim.bu borç benden kkaç senede silinir.ne yapmam lazım.maaşıma evime nasıl bir haciz gelir.bilgisi olan varsa lütfen yazsın...

kasap_sadik ekmek bulamıyorsan pasta ye derler Bankalar batarsa sende Goldman Sachs ta çalışırsın yada yatırım şirketlerinde dünyada sadece bankalar mı var bankaların alternatifleride var yeter ki merkez bankaları batmasın özellikle Avrupa, Amerika ve Çin :)))

Durumun vahim olmasından dolayı konuya dahil oluyorum bir bankacı olarak.

1-)bankayla uzlaşma yoluna gidebilirsin borcunu taksitlendirirler bu şekilde ödersin.

2-)borcunu 90 gün boyunca ödemezsin banka seni avukata verir avukatla anlaşma yoluna gidersin.

3-)avukata ödeyemeyeceğini söylersin icra davası açılır maaşının 4'te 1'ne el koyarlar bu şekilde ödersin.

4-)işten çıkarsın,üzerine mal mülk bırakmazsın 10 yıl sonunda zaman aşımına uğrar ve dava düşer tabi bu süre zarfında kara listede olursun ve hiç bir şekilde bankalar sana ATM kartı bile vermez.

bir hatırlatmada bulunayım Türk milleti için borç namustur borcunu ödemeyende artık ne olur herkes biliyor.

Üst Alt