Ben 1 kez gittim kendisine. Tedavim var mı yok mu diye testler olmam için Hacettepeye şu kişinin yanına git beni söyle işlemleri yapsın gibi söyledi. Yönlendirdiği kişiyle konuşmalar yapmışlar. Ameliyatlık bir durum yokmuş. Kulaklık takacaksın dediler. Kulaklık bir fayda sağlamıyor; ama bir ihtimal işte. Çok az sensörial bir duyma kaybı var ve az buçuk kelimeleri anlamıyorum ve ayırt etmekte zorlanıyorum. Başka yok şükür. Birkaç kez testler ve konuşma terapisi yaptık yönlendirdiği kişiyle. Başka yok. Bir daha görmedim Levent Bey'i. İşinde iyi olduğu söyleniyor hep. Ben ameliyat olmadığım ve kesin bir tedavi göremediğim için bir şey diyemem. Kendisi kibar, çok titiz çalışan ve efendi birisi. Tecrübeli ve kolay anlaşılır konuşuyor ve açıklama yapıyor. O zaman 400 tl muayene verdim. Çok pahalı bence. Veren var veremeyen var. Başka iyi doktorlarda mutlaka vardır. Doktordan doktora fark vardır. Kişisel tercih sonuçta. Tüm hastalara şifalar dilerim.
Bu arada konuşmaları okudum. İnanın ki ayıp arkadaşlar. Adil arkadaş. Milleti ve doktoru tanımadan yorum yapmak hoş değil. Oysaki Levent Bey başarılı, tecrübeli, sağlam bir doktordur. Shukufe hanım. Doktorlarını sevebilirsin, koruyabilirsin, laf söyletmeyebilirsin de; yalnız insanlara şöyle böyle derseniz, şöyle böyle yaparım gibi çocukça gereksiz tehditkar konuşmak da hiç hoş değil. Herkes aynı görüşte olmayabilir. Herkes o, bu, şu doktoru beğenmek, sevmek, desteklemek zorunda da değil. Sonuçta kişisel tercihler ve yorumlar. Hoşuna gitmeyene cevap yazmazsın. Sen doktorundan eminsen, başkalarının dediklerini umursamadan sallaman gerek. Şurada güzelce konuşalım arkadaşlar. Ölümlü dünya. Bugün varız, yarın yokuz. Sağlıcakla daim kalın. Kolay gelsin.