Arkadaslar Merhabalar.
Aynı derdi 15 senedir cekiyorum. Artık Kulagımdaki seslere koca bir s... cektim yok sayıyorum.gormezden geliyorum... Birzamanlar kafamı duvara vurarak patlatmayı bile dusunmustum...
''Herkesin derdi ayni ama vucudumuzun verdigi tepki farklı.Bu yuzden birinde basarılı olan uygulama digerinde olmıya biliyor...'' .Bendende sizlere bir tedavi sekli...İnsallah birilerine faydalı olur...Ben kısmende olsa faydasını gordum. goruyorum...Uygulama soyle...Hergun sabah oglen aksam duzenli sekilde boyun ve kafa cimnastıgiii ve o bolgelere masaj yaparak kan dolasımını arttırmak...1-Sert bir yere sirt ustu uzanın, ayaklar bitisik, eller yukara kalkmıs bitisik, bir sopa gıbi up uzun uzanmıs sekilde sallanın(balık salınması gibi) sırt yere yapısık vucut bir butun sallanıyor. 50 tekrar 2-..Vucudumuz dik (ayakta veya oturarak) basımızı zorlamadan saga sola cevirin. 24 tekrar 3-. sag,sol bitince basınızı one arkaya hareket ettirin zorlamadan. 24 tekrar 4-. basınızı sag ve sol omuza hareket ettirin 24 tekrar 5-.Sag ve sol elinizle boynu tutarak ufalayın sıcaklıgı hissedin 6-.Basınızı sagdan sola ve soldan saga bir sarkac gibi sallayım(ceneniz vucudunuza degecek sekilde bir supurge gibi saga sola calıssın)24 tekrar 7-. Basınızı deve kusunun ıleri uzatması gibi , vucudunuz sabit olacak sekilde hareket ettirin. 24 kez 8-.Derin nefes alın sag elinizin ayasını sag kulagınızın ustune (basınıza) dayayın ittirin,aynı anda basınızlada karsı tepki olarak ittirin bu sekilde 5, 10 sn kalın sonra derin nefes verin...9-.7 maddeyi sol eliniz icinde tekrar ediniz.10-.7 maddeyi alınınız icin uygulayın. 11-.İki elinizi kenetleyin(parmaklar birbirine gececek sekilde ) bas arkası icin 7 maddeyi uygulayın.
Arkadasla bu uygulamayı hayatınızın bir parcası halıne getirin..Kulak bolgesıne giden kanın artması, o bolgenin onarılmasını saglar diye dusunuyorum...Birilerine faydalı olursa ne mutlu....