cannan mrb. aynen bendede sol kulakta başladı aniden odiyometri mr falan sol kulakta işitme kaybı dediler. biri akustik travma dedi. biri tisler tıslar arızalı dedi. biri yok bişey dedi kulaklar müthiş dedi. ama çınlamalar hala devam. inşallah kalıcı olmaz. yok o deilde dikkati müthiş etkiliyor yoksa no problem çınlama alışıyor insan be hatta bazen ben bu çınlama olayını eğlenceye çeviriyorum gece yatarken ula diyorum çogu insana nasip olmaz böylesi bir ses para bile versen orjinal beyinde bir ses
diyorum. vur patlasın çal oynasın mışıl mışıl uykuya dalıyorum hemen
Bence benim tahminim bu sinirlerle alakalı bir durum sanırım. sinirleri iptal etme yada uyarma gibi bir olay bir taktik olsa süper olur derim
cannan mrb. aynen bendede sol kulakta başladı aniden odiyometri mr falan sol kulakta işitme kaybı dediler. biri akustik travma dedi. biri tisler tıslar arızalı dedi. biri yok bişey dedi kulaklar müthiş dedi. ama çınlamalar hala devam. inşallah kalıcı olmaz. yok o deilde dikkati müthiş etkiliyor yoksa no problem çınlama alışıyor insan be hatta bazen ben bu çınlama olayını eğlenceye çeviriyorum gece yatarken ula diyorum çogu insana nasip olmaz böylesi bir ses para bile versen orjinal beyinde bir ses
diyorum. vur patlasın çal oynasın mışıl mışıl uykuya dalıyorum hemen
Bence benim tahminim bu sinirlerle alakalı bir durum sanırım. sinirleri iptal etme yada uyarma gibi bir olay bir taktik olsa süper olur derim
Yeni yakalanan arkadaşlarıma dert ortagı olan arkadaşlara tavsiyem ilk zaman çok zor bir dönem atlatacaksınız ve sonrasında alışmaktan başka çareniz kalmayacak. sakın telaş etmeyin korkmayın moralinizi yüksek tutun sabırla bekleyin zaman zaman verin dua edin normal yaşantınıza devam edin inadına zor olsada zevk almasanızda zor bir sese zor bir insan olmak en güzeli vücut alışıyor bünye alışıyor kanka. yapçek bişey yok. ha birde önemli uyarı kardeşlerim sakın sakın şifalı bitki iksir şurup iksir falan abuk sabuk para simsarların tuzagına düşmeyin. denenmiş bir tecrübe benimki ben düştüm bir kereligine
çok deil. haydi hayırlı çınlamalar
Geçmiş olsun size. ne mutlu size