Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulak çınlamasının bir çaresi var mı?

psıkolojık ıyılestırme yapıyo
zamanında bende kandım kullandım oyle fazla bı faydası olmadı bırkac kılo yapınca bıde paracıklarıma acıdım bosa kurek artık kullanmıyorum

...ansızın...;

ben deneyebilirim zaten sol kulağım hiç duymuyo çınlama var bildiğiniz iyi çörek otu yağı var mı eczaneden mi almam gerekiyor?

shukufe haklısın aslında dolgunluk hissi hep olmuyor kulagımda oldugu günler son derece rahatsız oluyorum psikolojik olarak çöküyorum resmen. Bunu onlemek için stresi ortadan kaldırmak lazım bu ılacı alıp kullandığımda yarın iyi hissedeceğim kendimi deyip avutuyosun kendini sabah kalktığında dolgunluk hissinin gittiğini görüyorsun bu ilaç sadece vesile oluyor iyileşmemize halbuki hiç bir iyileştirici özelliği yok.

Ama yinede deneyeceğim 60 kapsul içeyim çınlamamı yok eder inşallah.

rainy35 aktarcılarda var bir iki aktarcı gezınce ıyısını bulursun gerci herkes sattiğini ıyı dıyo ama kararı sen ver ve al bıldıgım ıyı bır marka yok ben tanıdıkdan almıştım. ıyı dedi. ben tamamını bıtıremedım ama baya içtim bi degişiklik olmadı sizde deneyin zararı yok ama benim mıdeme dokundu bıraz.

Yanlız dıkkatımı ceken bır şey var benim de sizin de ve siteden tanıştıgım bir iki arkadaşında sol kulagında sorun var bu bır raslantımı yoksa sol kulak saga göre dahamı zayıf her zaman sag kuvvetlidir teorisinden gidersek bilemiyorum dikkatımı çekti sadece.

umarım sıze ıyı gelir allah sıfamızı versin

sağolun amin cümlemizin... benim 5 yıldır var ağır farenjit geçirmiştim ondan birkaç ay sonra başladı işte Allahtan diğer kulağıma bir şey olmadı

.ansızın...;

:D :D :D

hislerime tercüman olmuşsun ne diyim :D
Çörek otu gerçekten mucizevi peygamberimiz tarafından da "Ancak ölüme çaresi yoktur diye" hadisi geçen bitkilerdendir...

Kulak çınlaması iç kulaktan gelen bir sorun yanılmıyosam KKB uzmanına gittiğinizde bu konuyla ilgili ilaç veriyor kardeşimde olmuştu doktora gitti bi iki hap kullandı geçti..

benim çınlama geçti :D bitkisel bi hapla konusunu açtım denemek isteyen içer işe yararsa ne ala :D

Hakiki katkısız çörek otu yağının nerede temin edebilirsiniz maalesef bilmiyorum keşke bilsem. Aktarlarda bulunur son kullanma tarihine ve rengine bakmak lazım. Rengi mat ve bulanık olmayacakmış. Eczanelerde marketlerde satılanlar taze değil asla tavsiye etmem. Bu istanbulda neyi taze bulabiliyorz ki :( Olsa olsa Bolu yolu üzerinde bir market var ama marketten çok aktarcıya benziyor içi şifalı bitkiler ve yağlarıyla dolu oralara sormak lazım. 2 ay önce Ankaraya gidiyorken gözüme çarptı ama o zaman çörek otu yağının kulak çınlamasına faydalı olduğunu henüz öğrenmemiştim.

Sirine, aynen Peygamberimiz öyle buyurmuş. Bu yüzden şifasına daha çok inanıyorum...

Cannan, kullandığınız yağ kesinlikle bayat veya katkı maddeli olabilir. Ayrıca fazla kullanılmamalı. Nerde okudunuzsa günlük ne kadar kullanmanız gerektiğini ve aç karnınamı tok karnınamı alınması gerektiğini mutlaka sorun..

arkadaşlar benım kulagımda da çınlama ugultu ve basınç var arada bir nobet geciriyorum istfra ettiriyor menire teşisi koydular bahsettiginiz tabletten bende alsam faydası olurmu kulagımda bayagı bir ses kaybı oluştu..

menire

arkadaşlar basini ettiğiniz tablet MENİER
hastalığına iyi gelırmi bilginiz varmı

Çaresizlik denen yerdeyiz sanırım hepimize acil şifalar bebegim var 5 aylık oldu tümör nedeniyle cimlamam var o masum bebeğimke bile istediğim gibi ilgilenmedim yavrum o kadar tatlı ki napcagimi şaşırdım psikoloji zaten gitti elin kolunBağlı bekliyorum bi care cinlama beni bitirdi diyebilirim

Çok geçmiş olsun canım ya bende aynı durumdayım çaresı yok bu çınnamanın senınkısı tümörden miş tümörden çınlaması olanlar varsa sana yazsalar ıyı olur. Bu arada bir doktora gıt piskolojın ıcın ınan rahatlarsın ve cocugunlada daha ıyı ılgılenırsın. Senı hayata baglayan bır çocugun var Allah ona sağlık uzun omur versın hiç bırşey ıçın olmasada onun ıcın mucadele et ve sağlığın ıçın tedavın ıcın mucadele et. İnşallah saglığına kavuşursun bizde tabii iyi aksamlar

Gingkonun faydasını gördüm arkadaşlar şükür, sessizlik ne güzel birşeymiş... Tebokan 19 mg günde 2 kere kullandım, arkadaşların söylediği eşdeğer başka ilaçlar-bitkisel ürünler de fayda sağlayacaktır sanırım. Doktorunuza bir danışıp deneyin bence.

arkadaşlar tebakon fortu doktorunuza danısıp kullanabılırsınız...(Ginkgo biloba ekstresi)

Gecen gun cok depresif tim ise de yeni başladım bebisimden de ayrı kaldıkca stres beni etkiliyor cinlama tavan yapıyor ve o kadar karamsar seyler yazdim o nedenle bende 2 farklı ses var ama biz bunun neden çaresi yok ah oluyorum bitiyorum diyerek hayatımızı mahvederiz hepimiz icin söylüyorum unutalım o sesi biz herkesten farkliyiz beynimizde müzikle yasıyoruz polyanna olmaktan vazgeçmeden hayatımızı mahvetmeden Allah'a şükrederek yasamalıyız bence ben kendime soz verdim 5 aydır hayatı kendime zindan ettim yapmayın zayıfladım etrafından uzaklaştım sosyal hayatımdan vazgeçtim eşimden ve cocuğumdan uzak kalmak zor geliyor o sesi parçam olarak kabul etmeye karar verdim bunları inanarak ve sizede ışık olmak icin yazıyorum umutsuzluğa kapilinca ben de hemen kendimi salıyorum ama bununla yasayacaksak eğer şükür edip kabul etmeli ve hayatımızı zindana çevirmeden eski hayatımıza devam etmeliyiz lütfen herkes içindeki kendine seslensin bedeninize siz hükmedin yenmesin sizi o ses üzülmeden kabullenin mutlu olmayı unutmayın

menier

slm arakadaşlar kulak cınlaması MENİER rahatsılığı olduguna bir işaret sanırım bundan 10 yıl önce hafif cınlama başladı gittikce ilerleledi halen devam ediyor zaman zaman istifrar ve baş dönmesi gibi ataklar geçiriyorum çok kötü bir hastak Allah duşmanıma dahi vermesin şu anda kesin tedavisi yok VASOSREC TAB diye bir ilacım var arada ataklar gecirince günde üç ögün onu kullnıyorum dr tafsiyesi üzrine tabi işirme kaybı var işitme cihazı işe faydası olurmu olmazmı bilmiyorum şimdilik araştırıyorum tercübeli olan arakadşlar var ise bu konuda bilgi istyorum geçmiş olsun..

arkadaşlar alternatif tedavi yöntemlerinden biri magnezyum kullanımıdır. tabiki kesin çözümdür diyemem fakat ucuz ve ulaşılması kolay bir tedavi olduğu için denemenizi tavsiye ediyorum. lütfen ciddiye alın. bilgi kaynağı sağlamdır. her hangi bir hekime yazdıracağınız reçetelerle ödenen mağnezyum preparatları eczanelerde mevcut. içimi kolay suda eritilen ürünler. mesela magvital. bir ay deneyin günde bir doz 1x1 ok. Allah şifa versin.

siz kullandınızmı tsrahman magnezyumu sızdede bu rahatsızlık varmı yoksa başkasından duydugunuz bır bılgıyımı paylaşıyorsunuz. Birde magnezyum kullanınca deger organlara zarar veremeyelım de :(

suda erıyen hapların zararlı oldugunu kalp krızıne davetıye cıkardıgını okumustum bıyerlerde
magnezyum herne kadar masum gozuksede
deneyen denesın ama benım umıdım yok bundan en ıyısı usutmekten kacınmalı bu havalarda bı nezle olmak 1 ay sıddetlenen kulak cınlaması bende bereketkı senede belkı bır kere olurum nezle

toz yada hap şeklinde eriyen yani efervesan yada saşe ürünlerin kullanımı okadar çok ki kalp krizine davetiye çıkarttığına pek inanamadım shukufe. Ben bir ilaç firmasında 7 yıl görev yaptım ve geçen yıl Kbb uzmanı bir arkadaşla magnezyum hakkında konuşurken Tinnitus (kulak çınlaması) ilke magnezyum vitamini ile yurt dışı çalışmalarından konu açıldı kendisinin bu teşhisi koyduğu hastalara magnezyum kullanmayı önerdiğini söyledi. Geçen yılki bir yurtdışı kongresinden edindiği bir bilgi yani. günlük doz vücudun günlük ihtiyacı kadar zaten herhangi bir sorun yaşayan hasta görmedim. 100 hastandan bir tanesine bile iyi gelse sonuç iyidir. çünkü 1 sıfırdan çoktur.

Dua ıcın teşekkurler Rabbım hepimıze yardım etsın...

Bnm bu aralar biraz iyi çörek otu yağı kullanıyorum ve bu duayı ediyorum sürekli Dayanma gücü ver Rabbim bize diye hepimiz icin dua ediyorum ;

manevı tedavı ıyıdır
bende elemnesrahleke okurum elımı kulagıma koyarak ısresenız sızde deneyın ınanarak yaparsanız baya ıyı oluyor
sıfa bızlerı yarat allahtandır

canan hanım ben de de 10 aydır aynı şikayetler var dr bana iç kulak kireçlenmesi teşhisi koydu ve türkiyede bulunmayan ilaçlar verdi ilaçlarda yolda şuan gelecek bakalım faydasını görecekmiyim...

arkadaşlar , dünyada henüz çınlamanın tedavisi yoktur, bulunamadı. MALESEF.. ancak çınlama tek tip bir çınlama değildir. çınlama diyince herkes bunun adını çınlama diye isimlendiri ama , boyun kaslarındaki kireçlenme de , kulak kemikçiklerindeki kireçlenme de , kulak zarı kaynaklı kireçlenme de , sinirsel de olabiliyor. Menier veya başka bir sebep de olabiliyor. Tam kaynağı bilinemeyen çınlama için tedavi de bulabilmiş değil tıp dünyası. İşitme kaybına bağlı çınlamalarda kaybedilmiş işitmeyi işitme cihazı ile tekrar kazandırdığınızda , çınlama baskılanabiliyor. Ancak cihazı çıkarınca yine aynı kulak ortada. Gözlük gibi, takınca net görüntü, çıkarınca yine aynı göz. Böyle düşünün. Tinnitus Masker denilen bir çınlama cihazı var. Kimsenin memnun kaldığını görmedim yıllardır.. Yani yok bir tedavisi. Çevrenizden öğrendiğiniz bilgilerle ilaç KULLANMAYINIZ LÜTFEN.. ummadığınız sonuçlar yaşanabilir. Kimse önemsiz bir nezle düşünüp ilaç tavsiye edemez, kimse de çaresizlikten bu ilacı kullanamaz.. Yaşanılacakların vebalini kimse taşıyamaz.. Sevgiler..

betul hanım vallahı su kadar sagır yasamımda ses duymadan cınlamayla bogustum ama zafer cınlamanın
burda sız tamda benım tecrubeyle yasadıgımı bılgıyle anlattınız cok ama cok tesekkur ederım
yıgıtlıgın onda dokuzu kacmak desekte kacılmadıgına gore tahammul
baska care yok
ılac tedavı dıyen bu cagda bılşe olsa sarlatan
en buyuk care dumayanlar ıcın konusma anlatmasa bıle ısıtme cıhazı burda
ama onuda yuksek sesle ayarlarsanız kulak bıtmıs acaıp cınlamalar dahada katlanır

shukufe;

gereğinden fazla yüksek ses ile program yapılan cihazlar...... amannnnnnnn..... telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğurabiliyor işte ( çınlama da bunlardan biri ) ... Elbetteki güzel bir işitme cihazı ile YAŞAM KALİTENİZİ ARTTIRMALISINIZ. Sonra da hayata tebessüm ederek devam etmelisiniz :)

Cıhazı takmamk bende tebessum yaratmadı ne yazıkkı alışmak kabullenmek oda degişik bır sorun

Üst Alt