Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulak çınlamasının bir çaresi var mı?

Cıhazı takmamk bende tebessum yaratmadı ne yazıkkı alışmak kabullenmek oda degişik bır sorun

Kabullenmek başka bir konu evet haklısın.. Sadece cihaz takmakla tebessüm etmenizi beklemek haksızlık olur. Tebessüm hayat felsefeniz olsun diye böyle söylüyorum , çünkü yüz kaslarınız tebessüm veya gülme reflexini yerine getirdiğinde , vücudunuzda çok güzel hormonlar salgılanır. Kendinizi daha iyi hissedersiniz. Evrene ne kadar pozitif enerji yollarsanız, evrenden de o kadar güzel enerji alacağınıza emin olun.. Ben denedim çok doğruymuş. Bunu bu yüzden hep söylüyor, her yazımda da gördüğünüz gibi tebessüm ifadeleri kullanıyorum. Cihaz konusuna gelince bununla ilgili söyleyecek çok şey var. Aslında aşması çok kolay bir durum olabilir. Ama biraz da sizin elinizde bu. Bununla ilgili bir forum sayfası açalım isterseniz herkes düşüncelerini paylaşsın. İçini döksün. Neden olmasın ki. Çok ileri derecede işitme kayıplı kişilerin kulak sinirlerinde harabiyet sözkonusudur. Bu durum cihazdan aldığı performansın daha az olmasına yol açmaktadır. Cihaz takılınca herşey mükemmel olmuyor haklısınız. Beklentiler her zaman daha iyisini işaret ediyor hepimize. Ancak teknolojinin şu an ki yeterliliği doğrultusunda gidebiliyoruz. Çok fazla kayıp var ise implant konusunda yönlendiriyorum kişileri. Gelişmeleri yakından takip etmeye devam edelim hep beraber.. :)

Bu tebessüm senin için cannan :D

Sizin gibi pozitif olmayı çok arzulardım yınede guluyorum ama :):):)

cannan;

Gülümsemeyi hiç bırakma lütfen.. :) teşekkür ederim ayrıca..

Elimden gelene yapacagım ben teşekkur ederim pozitif insan :)

ben kucukken anneme kulagım cınlıyoo dıyınce
senı ne cok sevıyorlar bak hep senı anıyorlar derdı bende bı sevınırdımkı sevılıyorum dıye

sukufe hepimiz çok seviliyoz canım yanlız degilsin. Ama ne sevgıyse senelerdır bıtmıyor bıze olan sevgılerı :) Ben ıstemıyorum ne ansınlar ne sevsınler cınnamasın kulagım bırazda onlarınkı cınnasın da nasıl oluyormus anlasınlar

arkadaşlar tek kulakda çınnama varken dıger kulakda da çınnama olmaya başladı sızce nedenı ne olabılır

Duymazdan gelmek mi :) o her şekılde kendını duyuruyor bazen tek ses bazen çoklu ses olarak çınnama mevcut şimdiye kadar çözumunu buldum dıyen yok Allah yardımcımız olsunyaşama ve dayanma sebebı versın dıyorum.

Merhaba arkadaşlar

Benim kulak çınlaması için tavsiyem iyi bir NÖROLOJİ uzmanı bulup danışmanız. Benim kulak çınlamalarım fazla oluyor özellikle geceleri cihazı çıkardıktan sonra başlıyor. Bende yeni başladı.. En kısa zamanda bir dr gözükeceğim...

Yüzünüzde gülümseme hiç eksik olmasın

Bizim bizim çınnamamız kulaklarımızdan kaynaklanıyor bır çok araştırma yapıldı ama çınnama yapacak başka bır neden yok Nörolojı de kkb ye gıdın dıyecekemr yada tomografı cektırdek sonra yapacak bırsey yok dıyecek kesın hadı gulumse :)

:D :D :D :D olsun cannan.... söylediklerin doğru da olsa yine de sen gülümsemeye devam et lütfen :D :D :D

rahmetli babannem hep kulaklarımda cığırgaçlar var deyip dururdu ben de hep garipserdim ne demek diye,çok geçmedi 3 sene sonra bende de başladı.ilk aylarda çok zorlandım,doktorlar 10 çeşit hap verdi hiçbiri fayda etmedi.şu an 1.senem ilk günlerdeki kadar çınlama rahatsız etmiyor ,aynı şiddetde devam etse de alıştım şükür

Ne hallere duşduk dımı alışdım şukur dıyoruz. Çaresı yok en azından alışdık dıye şukredıyoz :(

Bitkisel ginkgo biloba vertigo, kulak çınlaması, ve diğer dolaşım problemleri için de kullanılmaktadır. Ginkgo biloba aynı zamanda enerji eksikliği ve zihinsel yorgunluk gibi etkileri de olan yaşlanma belirtilerine karşı yardımcı olabilmektedir.

Muhensıs 3232 bu ilacı dokdorunuzmu onerdı sızmı bır yerden duyarak ıctınız bana doktorum zamanında tınutus formula vermıstı tıbbı ılaclarla bırlıkde kullanmıstım ama etkı etmedı durum ortdada bu arada ıgneye devam daha 3 deyım ve ses azaldı bazen sabahları duymuyom bugun oyle oldu mesala ama yınede araştırıyom pes etmıyorum sağ kulagımdada hafıf var o çoğalmasın dıye çabam

cannan;

doktorların tek önerisi sakız çiğne oluyor ben o sakıcı birgün alacam onun neyse...aktara gittim o önerdi en azından doktorunkinden daha mantıklı..bu bitkinin özellikleride zaten çınlama giderici olması..

teşekkur ederim sızın gecmıs bızım kı de bır gecse ::(

mühendis3232 ginko bliba yı ne kadar süre kullandınız faydasını ne kdr sürede görmeye başladınız?ve aktarlarda ne kdr fiyat satılıyo tebokan diye ilaç var onun içeriğide ginkobliboya eşitmiş o eczanelerde 25 tl ye satılıyo

25 liraya aldım aktardan sahteleri çok aman dikkat edin..linkteki ürünü aldım talya yazan..sizin dediğiniz aynı etkyi gösterirmi bilmem 1 ay kullandım 15 günden sonra etkisini gösterdi kulaklarda sıfır ses :) tek dert işitme kaybı ah onuda düzeltir diye devam ediyoruz :D ihiç bir işe yaramasa alzaymır olmayız belki..

benımde oluyo,o çınlama zaman zaman bence olagan bısey sakıncalı deyıl,

muhendis3232;

sahte olup olmadığını nerden anlayacağız :)

arkadaşlar ben beyin kanaması geçirdikten sonra araçlara binemez olmuştum,binince baş dönmesi,ateş ve bulantı oluyordu.sonra araştırdım ve bu ginkonunda içinde olduğu bir çay kendim yaptım,2 haftada hiç bir şey kalmadı ama ben ginko yaprağı kullandım bir kaç şey daha

fatmamurat;
güvenirlir yerden alcan..bide kokla kına gibi bir kokusu var :D

murat 01;
damarları açıcıc özelliği var sanırım çınlamada bu yüzden oluyor kan akışıyla alakalı..

Bugün yıllardır yaşadığım hafif kulak çınlaması için doktora gittim ben de arkadaşlar.muayenede kulaklarım temiz çıktı.işitme testi yapılacak.Ayrıca b1 2 12 vitamini bir de cataflam ağrı kesici yazmış.Tam teşhisten sonra sebebi söyleyebileceğini, çınlamayı tedavi edebilirim demenin şu durumda mucize olacağını ancak ilaçlarla en azından ilerlemesini durdurabileceğini söyledi.Yalnız ağrı kesici ne alaka anlayamadım ? :)

Şeker kız gecmış olsun. Duymanda sorun çıkmaması guzel İnşallah çınnamanda gecer bu sıtede bırçok arkadaşın çınnamsı gecmış senınkısıde gecici olabılır. betacrs de yazmışmı doktor agrı kesıcıyı bende anlamadım.

Teşekkürler cannan.İşitme testi bugün yapıldı,sol kulağımda hafif bir duyma eksikliği varmış.önceki doktoruma bugün ulaşamadığım için başka bir doktora sonucu gösterdim.Önceki doktorun verdiği ilaçlar geçiciymiş dediğine göre.Kendisi betaserc yazdı ve en az üç ay kullanmam gerektiğini söyledi.
ağrı kesiciyi migrenimden dolayı yazmış olabileceğini söyledi eczacı.
Hepimize geçmiş olsun.zor bir sorun gerçekten ama bilimden umut kesilmez bakalım benim durum ne olacak :)

kulak çınlaması ile ilgili son bir gelişme var mı?ben bugün üye oldum.Çaresizim.

Üst Alt