Cıhazı takmamk bende tebessum yaratmadı ne yazıkkı alışmak kabullenmek oda degişik bır sorun
Kabullenmek başka bir konu evet haklısın.. Sadece cihaz takmakla tebessüm etmenizi beklemek haksızlık olur. Tebessüm hayat felsefeniz olsun diye böyle söylüyorum , çünkü yüz kaslarınız tebessüm veya gülme reflexini yerine getirdiğinde , vücudunuzda çok güzel hormonlar salgılanır. Kendinizi daha iyi hissedersiniz. Evrene ne kadar pozitif enerji yollarsanız, evrenden de o kadar güzel enerji alacağınıza emin olun.. Ben denedim çok doğruymuş. Bunu bu yüzden hep söylüyor, her yazımda da gördüğünüz gibi tebessüm ifadeleri kullanıyorum. Cihaz konusuna gelince bununla ilgili söyleyecek çok şey var. Aslında aşması çok kolay bir durum olabilir. Ama biraz da sizin elinizde bu. Bununla ilgili bir forum sayfası açalım isterseniz herkes düşüncelerini paylaşsın. İçini döksün. Neden olmasın ki. Çok ileri derecede işitme kayıplı kişilerin kulak sinirlerinde harabiyet sözkonusudur. Bu durum cihazdan aldığı performansın daha az olmasına yol açmaktadır. Cihaz takılınca herşey mükemmel olmuyor haklısınız. Beklentiler her zaman daha iyisini işaret ediyor hepimize. Ancak teknolojinin şu an ki yeterliliği doğrultusunda gidebiliyoruz. Çok fazla kayıp var ise implant konusunda yönlendiriyorum kişileri. Gelişmeleri yakından takip etmeye devam edelim hep beraber..
Bu tebessüm senin için cannan