Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulak içi işitme cihazı tavsiyesi olan var mı?

twilight

sesini açabiliyorlar ama ötme oluyo açıncada.. şuan herşey gayet çok güzel anlaşılıyoda ses kısık sorun orda 15 gün denemem lazım..

asadas05

OVm1En.jpg

parası olan yeni evlenecek kişiler işitme cihazı görünmesini istemiyorum diyen alsın.
genel olarak [FONT=arial black]tavsiye etmiyorum.[/FONT]

kardeşim yeni cihazların hayırlı olsun.menmun kalmana sevindim.zaman zaman gelişmeleri burdan yazarsan bizede faydası olur diye düşünüyorum.benimde sana yakın kayıplarım var.kulakarkası cihaz kullanıyorum.bir sorun yaşamıyorum,ama kulakiçide oluyorsa tabii onu tercih ederim bende.

cihazın ücretini ve cihazla ilgili gelişmeleri burdan paylaşırsan çok menmun olurum..

hakancan06

ücret 3000 ₺ almanyadan geldi..

memnun olamadım nedeni seslerin az gelmesi idi. onun dışında hiç bir problem yok.
telefonla görüşme çok başarılı.
televizyondan 30 seviyede rahat anlardım. bunda 40 seviye..
bilgisayarımda ses sistemim var sesler inanılmaz süper geliyor. kulak arkasına bin basar.

bu ilk gün. 15 gün 1ay 2ay sonra bakalım ne olacak..

kardeş verdigin blgiler için teşekkür ederim.ilerleyen zamanda olumlu yada olumsuz yanlarını bize yazarsan sevinirim.fiyatıda çok uygunmuş.senin verdigin fikirlere göre ilerde bende alabilirim.

evlenecek olanlar isitme cihazini saklarsa sagirliktan istifami edecek:eek:daha ilk gunden hanimcagizini kandirmak varmi:eek:
neyse hayirli olsun cihaziniz.
sesleri yukseltme durumunda otmezse iyi.
senin kaybinla telefon konusmasi anlaman mucize. benim isitme kaybimda tiz sesler ayni gibide, pesler dusuk:(vallaha telefonu hic anlamiyorum. o dursun agiza dikkat etmessem konusulani hic anlamam:(cok imrendim sana heves ettim vallaha. kirkbir kere masallah.
3000 lira hic pahali degil dogrucasi gule gule kullan.

shukufe

sen nasıl telde konuşamıyorsun? benimde kaybım bayagı var ama telde konuşup anlaşabiliyorum.normal ortamlardada cihazla bir sorun yaşamıyorum

hic hic hicbirsey anlamiyorum telefondan yemin.:(zaten koklear implantri ondan yaptirmistim ama onunlada o kadar telefon paralarina ragmen hic anlamadim. arkasi donuk insanlarin konusmasinida anlamiyorum hic. siz telefon kullananlar duymuyoruz hiiic demeyin:(

shukufe
90 DB KAYBIN VARSA DENEYEBİLİRSİN ankarada yaşıyorum.
TELEFONDAN ÇOK RAHAT ANLARSIN ÇOK RAHAT ANLAŞILIYO. SESLER ÇOK güzel GELİYO.. kulak arkasından daha süper geliyo herşey anlaşılıyo.. ses biraz daha açabilsek ileri seviye işitme kaybı için en iyi cihaz diyebilirim.

hic hic hicbirsey anlamiyorum telefondan yemin.:(zaten koklear implantri ondan yaptirmistim ama onunlada o kadar telefon paralarina ragmen hic anlamadim. arkasi donuk insanlarin konusmasinida anlamiyorum hic. siz telefon kullananlar duymuyoruz hiiic demeyin:(

takmayın böyle şeylere işyerin telefonundan ben çok zor anlıyorm. ama android cihazdan çok güzel ses geliyo.
en çok erkek seslerinden zor anlıyorum erkek sesi 100 üzerinden 25 :). kızın sesi 100 üzerinden 100 hepsini anlıyorum.
ama yeni cihaz taktığımda erkek sesi daha net anlaşılmaya başladı. tarif edemiceğim.

Fulya83
iyi anlayabiliyorum anlamakta sıkıntı yok. yan yana görüşmekte kesinlikle sıkıntı yaşamazsın ama 4 adım uzaklaşınca sesler duyulmuyo.

Önce kulak arkası işitme cihazı ile test etti. aynı ses bunada uygulanacak dediler (YALAN ÇIKTI) :=Olsun ben yeni evleniyorum. o yüzden memnun olacam ama PHONAQ naida S V SP cihazdan daha güzel ses geldiğini farkettim test de..
sonra ödememi yaptım.
sonra kulak kalıbı yaptılar
28 aralıkda başladı. 3 ocakta geldi. 35 gün sürdü. :=)
geldiğinde ses çok güzel geldiğini farkettim az geliyodu. bilgisayardan yükseltti ötme oluyor. o yüzden normale getirdim.
hepsi bu kadar..

simensin nitrosunu bende cok begenmistim. ama 3900 liradan milim inmeyince burukca vaz gecmistim.halada hevesim var nitroya:(neylersinizki 100 db isitme kaybiyla dudak okuyarak butcemi asan bu meblagi veremicem:(
arkadas yanilmiyorsam orion aldim demisti:confused:bu orionu denedigimde hic begenmemistim. ne kadar ekmek o kadar kofte.orion giris sinifi basit bisiy.

shukufe

önemli olan ne biliyor musun
hastanede kulaklığı kulağına tam oturmaması.
sen elinle bastır kulağına. ben öyle yapıyorum genelde. %100 sonuç veriyor :) kulağa basmayınca 90 yazıyo basınca 85 yazıyo. bayağı bi fark var.. bide öyle dene..
özel odyocu da 81 yazmaya başladı şaşkınlıkla. kulaklık kalitesi mi bilmiyorum. kulaklık çok güzel.. hacettepe üniversitesi mezunu kendisi
işitme testini yanlış yaptığını düşünenler var. hiç anlamadım bu işten :)

bu arada yavaş yavaş memnun olmaya başlıyorum. herşeyi anlamaya başlıyorum..bu 3 üncü gün..

kimmis bu hacettpe mezunu odyocu. her isitme merkezinde odyo olcumu yapilmiyor.ben gaes e giderdim. en kolay sekilde dogru olcum yaparlardi.hacettpeye guvenirim bide.

4 üncü gün ve kulak kısıklığına bi türlü alışamadım. ama ses çok güzel herşey anlaşılıyo..
kulak arkası cihaza döneceğim gibi :(

Fulya83

gaeste 2 3 sefer yaptirdim olcum. ama ucret talep etmemislerdi:)hacettepe zaten sgk var.

gaes mesrutiyet caddesinde.sen zanneder widex kullaniyorsun ona yapmazlar.markanin saticilarina git. istersen kocatepe camisine yakin ismini hatirliyamiyorum simdi isitme merkezinin, sibel hanim murat bey var odyometrist onlari dene ayar icin. onlar senin markanida satiyorlari. iyi odyometsirtler.
ama 2 yil once kalibimi begenmediler bir kalipla ayar icin 140 lira istediler. pahali yane.

hacettepede olcume giderdim. bir kere docentin biri ayar yapti ama beceremedi.

shukufe

selis işitme merkezine giderdim. artık bundan sonra AA işitme merkezine gideceğim. çok ilgililer..
işitme testi olarakda ODYOSES den işitme testi yapacağım. çok başarılı..

bypeace

sanırım daha önceki yorumlarda söylemiştim sesi açsan bile ötme yapacaktı saf eşik duyma cıclarda en yüksek 65 db karşılıyor istediğiniz zaten olmayacaktı maalesef mecbur kulak arkası kullanmanız gerekir teknoloji o kadar ilerlemedi neyazık ki
cıclarda cihaz performansı ancak volum 90 kadar verebilirsiniz sonrası ötecekti o da duyma eşiğiniz 57 db kadar düşüyordu çok kücük cihazlardan yüksek performanslı beklememek lazım ama sana tavsiyem cıc değilde biraz büyüğünü kullanabilirsiniz mesela kanal içi değil kulak içi alabilirsiniz

dephyr

5 gün.

kulak içi hakkındada kötü yorum yapıyorlar o ne olacak ? istediğim gibi duyabilir miyim ? iade etmem mümkün mü?
garantisi var ama almanyadan satın aldık ?

az önce gittim.
promo-teaser_primax-hearing-aids_v2.jpg

Resimdeki Soldan 4 üncü sıradaki işitme cihazı tam sana göre oluyor dedi. Kulak arkası cihaz ile hiç bir fark olmadığını söyledi.
sana aldığımız kanal içi cihaz bir delik var onu kapatıp sesini yükseltelim öyle deneyelim dedi.
cihazda değişim var değilmi diye sorduğumda evet cevabını aldım ama önce o deliği kapatıp deneyelim dedi.
gerçekten hiç kimse bana bunlar kadar ilgi göstermedi. deneyime gelişime açık bir firma ile görüştüm.
hiç pişman olmadığım bir konu yok.
neyse sıkıntı yok yarın öğleden sonra gidip deneyeceğiz kanal içi cihazdaki deliği.. cihazdan memnunum ama ses az geliyor sorunum bu. ses açıncada ötme yaşanıyor..

son olarakda kullandığım kulak arkası cihaz şimdi taktım ve sesi çok yüksek geliyor. sesini kısıyorum :D

kulak içi cihazi değiştirmemeye karar verdim. kenarda dursun diyorum. evliliklerde düğünlerde takacağım. beni çok memnun eder..
zaten düğünde inanılmaz fazla ses geliyo duyulmuyo bile..

sevgili arkadaşlar ; İşitme cihazımı yeniletmek istiyorum.Antalya,da rapor alımında sıkıntı çıkarmayan hastane ve doktor konusunda yardımcı olurmusunuz.

bypeace

paran varsa dursun kenarda ama değiştirme imkanın varsa değiştir kardeşim yazık o kadar paraya yakında kulaklarını tamamen kaybedersen en azından implant için paran olmuş olur...

twilight

değiştirme imkanım kesinlikle var. yarın değiştireceğim. bugünde dene beğenmezsen değiştirelim biraz büyüğünü alalım sana dediler.
tamam dedim.. dediğim gibi duymada sıkıntım yok ama ses biraz kısık. kulak arkasına göre kulak içinin sesi inanılmaz çok doğal süper ses geliyor. herşey anlaşılabilir durumda..

mesela yürüyosunda ayak sesleri çok az geliyor. mesela kapı zili hiç duyamıyosun.
telefon görüşmesi kesinlikle çok harika. ama telefonun çalınca yanında duyabilirsin 4 metre ilerde duyamıyosun.
mesela işyerde odamdayım. kapıya biri vurunca çok az geliyo ses.

Fulya83

ne olursa olsun 7 gün içinde koşulsuz şartsız iade / değiştirme hakkın var.
bütün teknoloji için geçerli. TV olsun Telefon olsun. reddediyorlar ise Tüketici Mahkemesine başvuruyorsun. :=)

Deneme ile satan yer yok ama benim aldığım yerdeki odyocu arkadaşımdı 1 ay denedim ben tamam alıyorum dediğimde faturalandırdı.
bi de anlamadığım nokta cihazla hemen hemen çoğu sesleri duyarsın normal zaten bu anlaman nasıl bırak etrafındaki sesleri duymayı telefonla o kayıpla konuşup anlayabiliyor isen çok iyi bir cihaz elindeki. karşılıklı konuşmaları da duyup anlayabiliyor musun?

İşitme merkezine tekrar gittim. sesini 1 diş artırdım.
artık hiç bir sıkıntım olmadığını söyleyebilirim.
artık kulak içi cihaz kullanma zamanım geldi.
iyi kötü eleştiriniz için hepinize teşekkür ederim.

sesleri kulak arkasına göre inanılmaz müthiş ses var. Almanya iyi geliştirmiş. keşke türkiyede gelişşede ucuza alabilsek neyse..
Fulya83
aynı sorun bendede var :D babamın sesi çok kalın. genelde erkeklerin sesi çok zor duyuluyo

twilight
kulak arkası cihaza göre çok müthiş sesi var. karşılıklı görüşmede sıkıntı yok
ama ayakla adım atsan mesela 4 adımdan sonrası anlaşılmıyo.
kulak arkasıda aynı şekildede 4 adımdan sonrası anlaşılmıyo.
ses kısı sorunum vardı. 1 diş artırdım sıkıntım yok artık..

bypeace

sen konuşabiliyor musun? Daha önce işle ilgili konu açmışsın işitme engelliyim diye.
cihaz dan bir memnunsun bir değilsin değişik bir psikolojin var :)
şuan için nasıl peki?

Üst Alt