Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulak içi işitme cihazı tavsiyesi olan var mı?

asadas05

:D memnunum.. önemli olan evleneceğim zamanda düğünlerde kulak içi takıyor olmam. fotoğraflarda iyi görüneyim diye.. kulak içi çabuk bozuluyor diye biliyorum o yüzden kulak arkasına devam..
3000 tl verdim giderse gitsin parası umrumda değil zaten. annemde diyoki onu alacağına s7 edge al.. onu alacağıma bunu alırım dedim geçtim. telefonlar sürekli yenileri çıkıyor eskileri işe yaramıyor dedim geçtim. ne yapim mükemmel telefonu ? :D
bu arada sözlenmiştim ayrıldım. 7 bin tl zarar. neyse.. bu sene evlilik hayaldi gerçekleşmedi :(
gerçekten iyi konuşabilen işitme engelli bakacağım.. çok iyi anlaşırım düşüncesiyle ben buna karar verdim...

:eek:aman ha.iki sagirla toplumdan izole olursun:(sen sen ol bari duyan tercih et evlenmeye karar verirsen.

bypeace

memnunmusun yoksa, memnun olmuş gibimi davranıyorsun :p
hayırlısı olsun hakkında istediğin birini bulursun inşallah

asadas05

gerçekten memnun oldum. sıkıntım yok. engeliler.biz moderatörlerin dikkatine konuyu kilitlerseniz sevinirim.
forumda yazısmak bana göre değil.

Sırf bu konuya yorum yapmak için üye oldum, sağ kulağımdaki işitme sorunu yüzünden günlerce araştırma yaptım bir kaç cihaz test ettim yakınlarıma sordum bilindik markalardan siser i denedim digerlerine göre iyi kalitesi vardi almak isteyenlere oneririm bilgi almak isterseniz https://www.siser.com.tr/en-kucuk-kulak-ici-isitme-cihazi/

Üst Alt