Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Leponex kullanan arkadaşlar deneyimlerinizi yazar mısınız?

2 sene kullandım sürekli kan tahlili yaptırmak zorunda kaldım birde aşırı şekilde kabızlık yaptı bende birde salya olayı hiç sevemedim ben bu ilacı...

Bende kullanıyorum. Bendede tükürük akması yapıyor gece uyurken. Bide huzursuzluk yapıyor. Ben 800mg kullanıyorum. Tedaviye dirençli bi şizofreniyim. Ekt yapıldı hala aynıyım.

Bu yan etki için ayrıca bi ilaç yazıyorlar. Tükürüğün kesilmesi için bunuda tedavisi var. Doktoruna söyle

Salya olayı sadece leponexe özgü değil bence ben invega kullanıyorum bendede oluyor.

SEVGİYİtatmak

Gerekli görüşmeler yapılmış. 10 ağustostan itibaren bütün eczanelerde leponex (veya clonex) olacakmış

perseküsyon

Kardeşim ben firmayı aradım ( Meda Pharma İlaç San. Ve Tic. Ltd. Şti ). "Leponex nasıl temin edebiliriz" diye sordum."Leponex bir daha piyasaya vermeyecez" dediler.Fakat Clonex piyasada var.
Siz Leponex piyasada olacak bilgisini nerden aldınız.
Bilgiyi verdiğin için teşekkürler 😊

SEVGİYİtatmak

Leponex (veya) clonex diye yazdım. Gittiğim psikiyatr öyle söyledi Türk psikiyatri derneği (TPD) temsilcileri ADEKA ilaç şirketiyle ve bakanlıkla görüşmüşler. 10 ağustostan itibaren piyasada olacakmış.

perseküsyon

Benim elimde ilaç var o yüzden hiçbir yere sormadım.Sadece LEPONEX üreten firmayı aramıştım YAKLAŞIK 1 ay önce filan.LEPONEX'İ URETEN FIRMA piyasaya LEPONEX hic sürülmeyecek dedi.İNŞALLAH RADIKAL BIR KARAR ALINMISTIR.
Bu bilgi beni çok mutlu etti.
Allah razı olsun kardeşim ve Emeği geçen herkesten.

Ama Leponex sadece salya nedeniyle kesilmez ki Allah korusun daha kötü olabilirsin Onun yerine ne içeceksin ? Seroquel mi ?

yavaş yavaş azaltarak bırakcam böyle olmuyor nefes alamıyorum

Ahmet T kardeş, benden daha iyi bilirsin ki şizofrenide ilaç bırakma diye bir seçenek yok. Stabil olsan da devamlılığını sağlamak için sürekli ilaç desteği gerekli

İlacı bıraktım , iyiyim diyenler de çıkıyor ama çok istisna-az sayıda kişi. Zaten bu insanlar hem psikoz olup hem de ilaçsız nasıl yaşıyor ? anlam veremiyorum Ben 10 gün ilaç kullanmasam dengem alt üst olur.

Bu "nefes alamıyorum" dediğin durum için doktorun ile görüştün mü ? Benim annemde de "strese bağlı astım" var. Tıkandığı zamanlar özel fısfıs kullanıyor. Sen de istersen göğüs hastalıklarına bir görün. Şimdiden geçmiş olsun...

@perseküsyon

ilaca bağlı nefes alamıyorum bırakınca gayet iyi nefes alıyorum ilac içince ibadetlerimi yapamıyorum hiç bir işe yaramıyorum müzik ve bu site başka bir şey yapamıyorum

perseküsyon

Bilmiyorum iyi geliyormu gelmiyormu. Gördüğüm kişiler eskisi kadar sık gelmiyor iyi gelmek bu anlamdaysa geliyor.

Peri1995

Halusünasyon görüyorsan zaten gerçekliğine inanmışsındır. Mantıken böyle anlaşılıyor

Leponex kullanan arkadaşlar

Doktorumdan , düşen kan değerlerini (hemogram) yükseltecek bir ilaç istedim

B12 vitamin hapı verdi. Bir dahaki kan testinde işe yararsa sizinle de paylaşacağım..

Leponexe başlayacağım, sanrıları ve halüsinasyonları tamamen ortadan kaldırıyor mu?

Öncelikle herkese selamlar ve iyi forumlar. Leponexe başlayacağım, fakat boşu boşuna da içmek istemiyorum bu sert ve ağır ilacı. Sanrıları ve halüsinasyonları tamamen ortadan kaldırıyor mu? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

Üst Alt