Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans düzeyinde kimler EKPSS'ye girecek?

muhendis3232

Aktif Üye
Konular
79
Reaksiyonlar
55
Lisans düzeyinde kimler ekpss ye girecek çalışmaya başladınızmı aradaşlar ben bu sene hem kpss hem ekpss ye gireceğim öncelik kpss... B planı ise ekpss :D büyük ihtimal 4001 kadrolarından düz memur olarak başvuracağız 2012 deki sınavda toplam 800 kişiye yakın 4001 den alım olmuş yine o kadar olurmu acep...puanlarda 70 e kadar düşmüş...

Ben gireceğim arkadaşım, bakalım herkes için umarım iyi olur. Sınava girecek tüm arkadaşlara şimdiden başarılar.

beni de ekleyin fakat bu 800 sayısı az değil mi ben çukurova iktisat mezunuyum kaç kişiyle yarışıp kaç kişi alınacağı ile bilgiyi nasıl alabilirim :) önceki sınavlarda durum ne olmuş az çok çıkar ortaya bu sene olacak olanda :)

bende girecegim bu sınava , hayırlısı olsun bakalım

bende ılk defa gırcem ama bı turlu baslayamıom kı sureklı iş gorusmlerıne gıdıom bazılarını begenmıom ucret ve ulasımdan dolayı ekpss kıtapı dusunuom fakat ınternette satılanı kıtap evınde buldum tamamı konu acıklamalı dıo alakası yok ornek vereyım matematıkden sadece kumelerı tek bır sayfaya sıgdırmıs baska hıc bı konu anlatmmamıs ..e nasıl calıscam

bende lisans düzeyinde veteriner hekim olarak gireceğim kaç kişi var veteriner hekim olarak acaba

bende gireceğim inşallah hem kpss hem ekpss gireceğim.ziraat mühendisliği bitki koruma mezunu olacam inş bu yıl umarım mühendis olarak atanırız.

mühendislere baya kadro açılıyor, umarım herkesin istediği olur, kolay gelsin.

Lisans işletme mezunu olarak girecem bende.. puanların 70 e kadar düşmüştü geçen atamada inş. bunda da öyle olur hayırlısı olsun hakkımızda...

reco61;

veteriner olarak şanslısınız kpss ataması ile arkadaşım yeni atandı 73 ile kpss veya ekpss den kesin atanırsınız. bu aralardada alımlar oluyor elinizde kpss p3 puanı varsa takip edin

bende başladım hazırlanmaya.hem kpss hem ekpss.dilerim herşey herkesin istediği gibi olur.kursa yazıldım dün.herkese başarılar dilerim.

arkadaşlar hangi kaynaklardan calışıyorsunuz , paylaşalım iyi olur tabi birbirimizi rakip olarak görmezsek bende tek. egtim mezunu olarak giricem bakalım

biraz temeliniz varsa bol bol soru çözün onun dışında fazla detaya giren kitaplar alıp moral bozmayın çünkü ekpss daha genel oluyor sorular o yüzdem ben uzman kariyeri öneririm ileriki aşamada daha zor kitaplar alabilirsiniz..

bende işletme lisans mezunuyum. ekpss yi bekliyoruz :)

İibf'ler oldukça çok galiba :) Buna karşılık 2012 ve 13 atamalarında alanınızdan atama olmadı maalesef.( ya da çok az oldu) Seneye inşallah olur.

Bende iletişim bilimleri fakültesi iletişim tasarımı ve yönetimi bölümü mezunuyum. Nasip olursa bende sinava gireceğim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ..

maliye mezunuyum memurum kurum değiştirmek için giricem hayırlısı bakalım

gecen sınavda lisans mezunu kac kişi girmiş bilgisi olan varmı ?

bayagımı :D normal kpss 1 milyona yakın aday giriyor :D buna 5000 ve 3000 e yakını atandı adamlar 60-70 le memur oldu biz 80 aldık hizletli bile alımaz kpss den alınan 80 ile :D

en az 10 bin kişi girer diye düşünüyorum..

ben kpss de 83 le acıkta kaldım hocam ne diyosun sen :) torpillilerden sıra bize gelmedi galiba :)

calışmaya başlayanlar varmı sınava

baris33;
benim tahminim 7000-8000 :)

best;
benzer durumdayız :) 83 aldıysan hiç tasalanma bence..hazırlanyoruz tabiki..

ben hazırlanamıyorum, belli bir yaştan sonra zor oluyor.

KPSS kursu ile başladık hazırlanmaya

Üst Alt