Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans düzeyinde kimler EKPSS'ye girecek?

ben de fen-edebiyat mezunuyum. genel kültür - genel yetenek konuları çalışmaya başladım. ama çok yavaş gidiyorum. bakalım vakit yaklaştıkça hızlanırız.

yaw şu sınav nisanda olsaydı ne olurdu kim bekleyecek taaaa ağustosu :D

agustos iyidir , calışmak icin bol bol zaman var , daha calışmaya calışıyoruz bazılarımız

merhaba bende iktisat fakültesi mezunuyum ilk defa bu sene giricem normal kpssden farkı nedir bu sınavın ?

bende lisans düzeyinde giricem -maliye hayırlısı bakalım

Ekpss lisans

slm arkadaşlar lisans mezuyum (bilgisayar öğretmeni) ekpss ilk defa gireceğim içerik müfredat nedir nasıl çalışmam lazım bilgilendirir misiniz? teşekkür ederim.

muhendis3232;

birileri sesini duymuş olmalı :)

Arkadaşlar bende bu sene hayırlısıyla mezun oluyorum lisans düzeyinde başvuru yapabilir miyim acaba sınav nisanda yani o zaman daha okul bitmemiş olacak

sınaz 27 nisana alınmış haberiniz var dimi , calışmak şart oldu artık zaman var diye rahattık :)

arkadaşlar bende işletme mezunuyum lisans düzeyince gireceğim ama nereden ne çalışabilirim bilgisi olan varmı? daha önceki yıllar kpss de baya bi tecrubem var :) bunun yararını görürmüyüm? kpss den farkı ne dahamı kolay dahamı zor acaba?

Ben de gireceğim kısmetse.Açıköğretim işletme mezunuyum.Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Akıllı adam ve kitap seç yayınlarının ekpss soru bankası kitapları var.Ayrıca ihtiyaç yayınları da güzel.Siz daha iyi bilirsiniz.İnşallah kazanırsınız.Ben de girecem.Hakkımızda hayırlısı...

Arkadaşlar,kitapseç ve akıllı adam yayınlarının ekpss soru bankası kitapları var.30-40 tl gibi birşey.Ayrıca İhtiyaç yayınlarını öneririm.Hakkımızda hayırlısı...

hasaner;

daha önceki tecrüben varsa zorlanmazsın :D ama ekpss de bilgi agırlıklı misal tarih o yüzden bi tekrar şart ;)

muhendis3232 yıllarca kpss de tarih canımı yaktı zaten bakalım umarım bu kezde kaybeden taraf biz olmayız :) hakkımızda hayırlısı..

2014 te engelli öğretmen alımı olur mu acaba bilgisi olan var mı

Ekpss lisans düzeyinde girecek arkadaşlar kimler :)

Iyi günler arkadaşlar.ben ziraat mühendisliği 4.sınıf öğrencisiyim inş bu yıl ekpss gireceğim.aramızda kimler girecek.ayrıca kpss gireceğim kpss kursuna gidiyorum okul derslerinden dolayı çalışamıyorum doğru düzgün.

emss

Ben lise mezunuyum ve yüzde 40,engelli raporun var hangi düzeyde sinava katilabilirim (ortaöğretim' lisans)

lise mezunu olduğunuz için ortaöğretim düzeyinde sınavına girmeniz gerekiyor.

mrb arkadaşlar,
gecen dönemde ömss ile yerleşenler kaç puanla nereye yerleştiklerini yazabilirmi? bu sene ilk defa sınava hazırlanınlarda belki böylece ne zorlukta bi sınava hazırlandıklarını anlayabilirler.

ben burs başvurusu için rapor almak itsedim yüzde 46 verildi.aradan zaman geçti ehliyet almak için başvurdum yüzde 10verdiler.şimdi sınava başvururken 46 yı kullanacam bir sıkıntı çıkmaz değil mi yüzde 10nun var diye..

ankara06;
kardeşim klavuzu indir bak var orda taban tavan puanlar

qakkos2332;
sorun olmaz eski raporu kullanırsın..rahatsızlı neydiki 46 dan 10 yaptılar?

Bende gireceğim lisans mezunu olarak. Herkese şimdiden başarılar.

cp sekeli rahatsızlığım.adamlar ehliyet için düşürdüler ötv almayayım dye

Merhaba Maliye mezunu olacağım 2014te Bende Ekpss'ye girmek istiyorum. Lisans düzeyi için konular KPSS A daki gibi alan dersleride olacak mı yoksa KPSS B gibimi oluyor ?

Arkadaşlar selam, ben bu sene ilk defa EKPSS' ye gireceğim. Lisans düzeyinde gireceğim. Hesaplamaya dair bir veri yok mu hiç elimizde? Kaç net yaparsak kaç puan alabiliriz gibi. Biliyorum ki bu bilgi net bir şey vermez ama yine de ortalama bir referansı olsun istiyor insan. Bir de piyasada çok fazla EKPSS kitabı yok sanırım. KPSS kitaplarından çalışıyorsunuz herhalde daha çok.

fatoss;

alan dersleri yok sadece genel kültür genel yetenek var

benim şimdi basvuru yapmam için ekpss ye raporumda neler yazmalı sürekli bi rapor benimki % 45 oranında. ve atandıgım kurum yada basvuru sırasında tekrar rapor isterlermi

lisans mezunu ömss

arkadaşlar merhaba,
ben lisans mezunuyum ve ömssye girmek istiyorum.
hangi alanda tercih yapmam ve hangi konulara çalışmam gerektiği gibi konularda hiçbir bilgim yok. sınav hakkında detaylı bilgi alabilir miyim?
tşk.

Üst Alt