Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben de gireceğim inşallah bu sene biterse okul elektrik elektronik mühendisliği inşallah enerji bakanlığını istiyorum ama hayırlısı ALLAH hepimizin gönlüne göre versin
Ben kamu yönetimi mezunuyum lisans tan gireceğim. Kaynak tavsiye edebilecek olan var mı.
Tercih kılavuzunda Kamu Yönetimi mezunları için nitelik kodu kaç arkadaşlar. Mezu olunan kod 3237 ama nitelikte kodunu bulurken aranan özellikler de 3237 yok.
27 nisanı iple çekiyorum bende lisans olarak gircem bölüm kamu yönetimi ben normal kpss kitaplarından çalışıyorum yeni çıkan ekpss kitaplarından almak gerekirmi acaba iibf ilk atamada kadro verilmiş 2.de verilmemiş hakkımızda hayırlısı en kötü 2.atamada gitmek için 75 almak gerek tahminim 6-7 bin lisans mezunu girer atanan arkadaşlar girmezse 4bin olurde .p
slm arkadaşlar bende beden eğitimi mezunu olarak sınava lisans düzeyinde gireceğim . hepimize hayırlısı olsun, Allah gönlümüze göre versin inşallah.. başka beden eğitimi mezunu arkadaşlar varmı bu arada... saygılar...
Ben de bişey merak ettim.mesela ben biyoloji mezunuyum, bu bahsettiğiniz 4001 düz memurluk dışında hangi alanlarda atanabilirim.öğretmenlik ve biyolog olarak şansım var mı mesela...ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
Bende iletişim mezunu olarak katılacam, yeni çalışmaya başladım. İnternette videolu kaynaklar çok. Günde 3 saat çalışarak 1 ayda tüm konuları bitirebilirsiniz. ki 4 ay var daha. Zaman çok bence. Herkese başarılar.
Merhaba arkadaşlar benim %80 raporum var Marmara Üniversitesi 4.sınıf işletme ve Açıköğretim 4.sınıf kamu yönetiminde halen okumaktayım. Lisans mezunu olarak sınava girebilir miyim? Bu konularda pek bir bilgim yok bana ne önerirsiniz?
doktorları dolaştıktan sonra oranları topladım %33 oldu
3 fotoğraf yüzünden de o kağıdı kurula vermek istemedim
yani aranızdan ayrılıyorum
sizlere başarılarrr