Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

(Lise) Tercih edeceğiniz illeri ve sıralamanızı yazın, daha rahat tercih yapalım

pasini

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
0
84 puan lise şansım ne olur bu durumda görüşlerınız almak ıstıyorum 2170 sıralamam görüşlerınız almak istıyorum ...

inşallah olur kardeşim ama ilk tercihlerde zor görünüyor bende aynı durumdayım

Benim sıralamam 240 tercih edeceğim il sadece Ankara

Lise - 83 - Sıralamam 2540 - İstanbul - Tekirdağ - Tokat - Amasya

Lise- 70 - Sıralama 18bin - ilk atamada ve diğer atamalarda sadece İstanbul.
Forever ♥ İstanbuL ♥

Son düzenleme:
lise 87.232 sıralama 1308
samsun,istanbul,sinop,Kastamonu,vs hakkari bile yazacam

lise 5000 hakkari şırnak ağrı bitlis muş

Meslek lisesi elektrik 83 puan ankara teknisyen yazzam gelirmi oglumda engelli olduğu için özeleeğitimegitmesi gerekiyor bbüyükşehiryazacam

orta ögretim puanım 78,464 heryeri yazcam ama gelmıcek bılıyorum :(

puanım 95.3 sıralamam 140. Manisa ve Ege bölgesini yazacağım hayırlısı neyse o olsun

Puanım 87 sıralama 1301 ful ankara memurluk yazcam hızmetlı yazmıcam gelmesse ıkıncı atamayı beklıcem sıkıntı yok

99.8 vay arkadaş ya bu sitedeki herkes de çalışkan heralde 85 ten aşağı puan nerdeyse yok

köşe de bekleyeceğim yüksek puanlar nereyi yazarsa aksini yazacağım ;) puan düşük

Yaz sallamak bedava arkadasin biri daha yuksek puan almis benden siralamasi benden yuksek hikmetinden sual olunmaz.85 aldim klavuzu gormeden bisey demek manasiz

masallah bazı kardeslerımız 99 almıslar dıger kardeslerımızınde puanı ıyı ınsallah herkes atanır allah gonlunuze gore naip eder insallah benımkı kura üsülü beklentim pek yok genede allahtan ümit kesılmez dualarınızı eksık etmeyın

puanım 79 sıarlamam 5870 bütün doguyu ve güney doguyu yazıcam

Doğuyu yazmayı düşünüyorum eğer ki atanırsam kaç ay,yıl sonra tayin hakkı verilir ? hangi şartlar göz önünde bulunduruluyor.

puan 73,58 sıralama 13bin85 tüm güneydoğuyu yazıcam

ben 65,45399 puan aldım başarı sıralamamda 28339 atanma şansım varmı acaba

Üst Alt