Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
(Lise) Tercih edeceğiniz illeri ve sıralamanızı yazın, daha rahat tercih yapalım
Merhaba @Bekir74 atanman bölümüne ve sertifikalarına bağlı bence umarım atanırsın
benim puanım 77 önlisans mezunuyum bilgisayar işletmenliği sertifikam var,muhasebe mezunuyum düz memurluktan umudum yok ama belki bilgisayar işletmenliği gelebilir.hayırlısı bakalım...
Bence en çok istediğin illeri yaz. Her iş arayan herkes ucra köşeleri seçebilir. 82 puan ile istanbul MEB atanan arkadaşs adece tüm tercihlerini istanbula harcamış. Biraz yüksek puan alan arkadaş İstanbulda oturmasına karşın yüksek (emin değilim ama 90 larda puan) puan ile BATMAN MEB atanmış. Kazanamam korkusu ile BATMAN2a gideceğine en çok istediğin il seç ki bahtına dersin bence...
matematiksel bir istatik yapıldığında çokta zor bir durum değil atanma durumumuz, bende ön lisans 76 küsür 1369. sıra, umudum büyük ilk atamalarda, 1009 kişi alınacak 360 kişi kalıyor arada olur bi karışıklık yerleşiriz inşallah
teşekkür ederim ama öyle olmak zorunda değil miyiz Matematik istatistikim gerçekten kendimce farklı ve olumlu geliyor, şimdi tercih sonuçları açıklanmadan yaparsam yazımı okuyan arkadaşların kafasını karıştırmış olurum tercih sonuçları açıklandığında hatırlatmada bulunulursa yerleşme ihtimalimin gerçekten yüksek ve 360 kişi önüne geçmek çokta zor bir şey değil (ufak bir tüyo verebilirim yer mekan önemli değil çalışırım ben diye düşünen varsa daha fazla düşünmesin iyi detaylı incelesin tercih yerlerini ) şimdi ben bu kadar yazdım çizdim biraz daha karışık ağzımın altındaki baklayı gevelemiş gibi oldum farkındayım sizin sınav sonucunuza göre düşünüp üzerinde yoğunlaşmam gerek ama hiç bilmiyorsam dua kesin ederim Allah yardımcımız olsun ..
Mehmet;
82,9 Puanla hizmetli yazman daha mantıklı fakat memurluk yazarım gelmezse önemli değil dersen o zaman memurluk yazabilirsin. Bu senin işe ihtiyacının aciliyetine göre değişir.
Volkan;
79,43 puanda Bilgisayar sertifikasının etkisi yok gibidir.
Atanman zor gibi arkadaşım ama kısmet
Ilk 20 tercihi olu tercih yapip sansini azaltmis olursun. Alinacak kisi 1500 yok sizin siralama tahminim 2500 lerdedir bence tamamini hizmetli yazsan bile zor illa giricemm dersen hizmetli sec tamamini ama acelen yoksa ikinci atamayi bekle ama o zaman bile alimin cok olacagini dusunmuyorum. Ben bi hizmetliyim kolay is degildir bilgine