Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

(Lise) Tercih edeceğiniz illeri ve sıralamanızı yazın, daha rahat tercih yapalım

90 ve üstü puan alanlar lise mezunları sanırım ...Lisanstan bu kadar yüksek çıkacağını sanmıyorum...

73,5 puan ile atanma

73,5 puan aldım sıralamam 13085 bütün güneydoğu illeri taşra dahil hizmetli verdim atanırmıyım, yada kaçınçı atamada atanırım.

Merhaba @Bekir74 atanman bölümüne ve sertifikalarına bağlı bence umarım atanırsın

benim puanım 77 önlisans mezunuyum bilgisayar işletmenliği sertifikam var,muhasebe mezunuyum düz memurluktan umudum yok ama belki bilgisayar işletmenliği gelebilir.hayırlısı bakalım...

Zor kadeşim ama tercihlerini yap en ücra köşeleri yaz ondan sonrası kısmet

2012 ilk atamada 77 önlisans ile bilgisayar işletmenliğine birçok arkadaş atanmış benim şansım varmı sizce dostlar bu atamada?

77 Önlisans ile sırlaman nedir?

Bence en çok istediğin illeri yaz. Her iş arayan herkes ucra köşeleri seçebilir. 82 puan ile istanbul MEB atanan arkadaşs adece tüm tercihlerini istanbula harcamış. Biraz yüksek puan alan arkadaş İstanbulda oturmasına karşın yüksek (emin değilim ama 90 larda puan) puan ile BATMAN MEB atanmış. Kazanamam korkusu ile BATMAN2a gideceğine en çok istediğin il seç ki bahtına dersin bence...

1249. sıra ile ilk atamada olmasada ikinci atamada çok rahat atanırsın.
İlk atama için olmaz diye birşey yok atanırsan sürpriz olmaz..

Tercihlerde en çok istediğimiz yer en üste yazarsak istediğimiz yerlerin gelme ihtimali çok daha fazla olur

umarım ilkinde olur kardeşim özel sektör sıkıntı resmen hasta diye alıyorlar sağlam gibi çalıştırıyorlar.hakkımızda hayırlısı olsun

İnşallah gönlüne göre olur kardeşim.

bethesna;

matematiksel bir istatik yapıldığında çokta zor bir durum değil atanma durumumuz, bende ön lisans 76 küsür 1369. sıra, umudum büyük ilk atamalarda, 1009 kişi alınacak 360 kişi kalıyor arada olur bi karışıklık yerleşiriz inşallah ;)

Ne kadar iyimsersin öyle :)
Benim için de bir matematiksel istatistik lütfen :) :eek:
Ortaöğretim - 83 - 2540 :(

Plumeria;

yorum yapan arkadaş önlisans mezunu kardeşim ortaöğretim değil 76 ile şansı var

Olsun Ortaöğretim için de bir fikirde bulunabilir diye sormuştum

teşekkür ederim ama öyle olmak zorunda değil miyiz :) Matematik istatistikim gerçekten kendimce farklı ve olumlu geliyor, şimdi tercih sonuçları açıklanmadan yaparsam yazımı okuyan arkadaşların kafasını karıştırmış olurum tercih sonuçları açıklandığında hatırlatmada bulunulursa yerleşme ihtimalimin gerçekten yüksek ve 360 kişi önüne geçmek çokta zor bir şey değil (ufak bir tüyo verebilirim :rolleyes:yer mekan önemli değil çalışırım ben diye düşünen varsa daha fazla düşünmesin iyi detaylı incelesin tercih yerlerini ) şimdi ben bu kadar yazdım çizdim biraz daha karışık ağzımın altındaki baklayı gevelemiş gibi oldum farkındayım :) sizin sınav sonucunuza göre düşünüp üzerinde yoğunlaşmam gerek ama hiç bilmiyorsam dua kesin ederim :) Allah yardımcımız olsun ..

:) Teşekkürler inşallah isteyen hakeden herkes yerleşir

Ekpss lise menzunu 82,9 puanla memurluk mu yoksa hizmetli mi?

Ekpss lise menzunu 82,9 puanla memurlukmu yoksa hizmetlimi yazayım gelirmi bu puanla fikirleriniz görüşleriniz tşk.

ekpss lise atamalarında kaç puanla yapılır

79.43 aldım

bilgisayar işletmenliği sertifikasının etkisi nedir? nereleri yazmalıyım?

şu atamalar olsa da artık bu sorulardan kurtulsak bu tip sorular çok sıktı artık

Mehmet;
82,9 Puanla hizmetli yazman daha mantıklı fakat memurluk yazarım gelmezse önemli değil dersen o zaman memurluk yazabilirsin. Bu senin işe ihtiyacının aciliyetine göre değişir.

Volkan;
79,43 puanda Bilgisayar sertifikasının etkisi yok gibidir.
Atanman zor gibi arkadaşım ama kısmet

Ekpss'de yerleştirilme için sertifika sahibi olmak mı gerekli?
Gerekli ise hangi sertifikalara sahip olmak gerekir?
Teşekkürler...

sertifika istenen yer var istenmeyen yer var bu zaten kodlarla belirtilmiştir.

Arkadaşlar ortaöğretim mezunuyum..bilgisayar sertifikam.santral operatörlük belgem ve daktilograf transgribim mevcut...ekpss puanım 79.4..genel sıralamam 5434 ilk atamada atanabilirmiyim...yada ikinci atamada atamam olur mu?

84 puan lise memurluk şansım nedir

84 puan lise mezunuyum ilk 20 tercihe memeur sonrasına hizmetli yazmam dogrumudur...

Ilk 20 tercihi olu tercih yapip sansini azaltmis olursun. Alinacak kisi 1500 yok sizin siralama tahminim 2500 lerdedir bence tamamini hizmetli yazsan bile zor illa giricemm dersen hizmetli sec tamamini ama acelen yoksa ikinci atamayi bekle ama o zaman bile alimin cok olacagini dusunmuyorum. Ben bi hizmetliyim kolay is degildir bilgine

Üst Alt