Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

(Lise) Tercih edeceğiniz illeri ve sıralamanızı yazın, daha rahat tercih yapalım

arkadaşlar şu gaza gelmeyin Allah aşkına.. Sırf siz yazmayın diye puanımı yüksek yazıp illeri sıralayabilirim burada. Bu kendilerine şans yaratmak isteyen bazı arkadaşlarımızın yaptığı oyun.

puan 86 sıralama 1413 başta izmir olmak uzere ege bolgesi

Arkadaşlar ,
Nereyi yazarsanız yazın ama gidemiyeceğiniz yerleri yazmayın.Olur mu öyle şey demeyin bunu yapan çok insan/lar biliyorum ve mümkün olduğunca uyarıyorum.Çünkü kul hakkına girmiş oluyorsunuz.Benden uyarması.
Şansınız bol olsun.:)

bazı arkadaşlar sallıyorlar felan diyorlar ama kimsyede yalan borcumuz yok. kpss den 91.7 almıştım ama memurluk gelmemişti inş bunda yerleşecem

Puanım 78,329 sıralamam 6529 1. ve 2. atamada ümit yok 3. atama olursa belki , eğer forumdaki duyduğum meb 400 engelli almış ve torpille girenler bu kadroyu kullandılarsa bize 3. atama bile nasip olmaz ama gerçekten doğruysa Allah bunları yapanları ıslah etsin hakkım haram olsun Allah burunlarından getirsin...

türkiye birincisi biildigim kadarı ile 99.1 almıstı ama ondan fazla alıp 9.olan varyaa:D benim puan 92:D

Hadi canım...
90 ve +(üstü) yapanlara sesleniyorum bu kadar çalışmayın ucunda ölüm yok.Açın artık benim gibi düşük puan alanların önünü.Nedir bu kadar yüksek almanın anlamı gidin işinize gücünüze bakın.:D;)

83,5 2670 ilk once kendi sehrim digerleri dogu hizmetli secmeyi dusunuyorum.Hizmet bizim işimiz..

İnş saol karanlik kardeş senin atanacagin kesinde ..Valla o hizmetli yazmam bu hizmetli yazmam diyorda kim yazacaksa zaten kadro sayisi az birde lisede cogu hizmetli kadrolari verilirse napicak millet mecbur... bizim puan dusuk...

inşallah hakkımızdan hayırlısı olur..szın içinde tabıkı .tşk ederım...

bizde bu şans varken bu umut ta boşa çıktı desenize...

Arkadaşım birinci atamada atanman şans olur , ama akıllı bir tercihle ikinci atamada yerleşirsin ..

sıralamam 45,000 puan 61 ben heryer yazacam girmem mucize olur sanırım..kısmet

bence kesin bir yer vermeyin nerden yiyecek ekmeğimiz varsa orası nasip olsun inşaALLAH kardeşlerim
rabbim hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin inşaALLAH

adana elektrik mezunuyum 64 puan teknisyen

Tercih yerleri
1.VAN
2.SAMSUN
3.SAKARYA
4.KAHRAMANMARAŞ
5.MARDİN
6.MALATYA
7.KAYSERİ
8.İZMİR
9.İSTANBUL
10.MERSİN
11.GAZİANTEP
12.DİYARBAKIR
13.ANKARA
14.BATMAN
15.ORDU

Hayırlısıysa olsun arkadaşlar sizlerde başarılar dilerim.

Lise mezunu ekpss

Lise mezunu 87 ve üzeri puan alan ve tercih yerleri

atmayın arkadaşlar nebu ya herkes 99 96 87 83 almış peki 70 ler 60 lar nerede

Arkadaşlar burada yazılan puanlara göre değil size en mantıklı olan yeri tercih edin. Burada yazılan her şey doğru olmayabilir.

Üst Alt