Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
(Lise) Tercih edeceğiniz illeri ve sıralamanızı yazın, daha rahat tercih yapalım
Herkes sonlara en az 5 - 10 tane hizmetli yazacak yuksek puan alipta memurluk yazanlar hizmetlileride es gecmeyecek sirf atanmak icin devlete onun icin kolay gorunmuyor. Ama hepsini hizmrtli yazsan belki gelebilir.362 memur kadrosunu 90 puan altina birakmazlar acelen yoksa eyv ama bi an once olsunda hizmetli olsun diyorsan olu tercih yapma
evet işim zor demış arkadaş lakın devlet işinde iş zor olan çok azdır maaş nedır iş nedır bılgı verılırse ıyıolur yada dıyer çalışan hızmetlı arkadaşlar durmunu yazsın bılgılenelım...
paranoya akrdeşim herkes bunu söyluyor ,2170 sıradayım...1500 alım var lise bunun içinde çalışan memurlar var tercıh yapamayacak .il dışına gıtmeyı düüşünmeyenler olacak vsvs neden bu kadar umutsuz davranıyorsunuz...düşmevs dıye bnce 80 puana kadar herkesin yerleşme şansı var
Pasini yaniliyorsun bu konuyu yadim ictim ben.2012 omss ilk atamada alim bunun iki kati kadardi lise duzeyi ama en dusuk 85 le kapatti bugun alim yarisi kadarken yine 85 lere dusmez 90 da kalir ikinci atamada alim bunun yarisi olsa ikinci atamada sansiniz olabilir.
akıllı tercih diye bişi yok kardeşim kimseye bakma en doğusunu bile yazsan ilk dercihte 90 altı kapatmaz bunu en iyi 2012 nin atamasından biliyoruz hemde o zaman 2000 küsür lise kontenjanı açılmasına rağman ağrı hakkari bile 90 larda kapatmıştı ki şimdi düşün sadece 1400 kadro nerde kapatır Allah bilir artık engelliler ben oraya buraya gidemem demiyor fizanı bile yazıyor yani o derece yapıcak bişi yok kadro istemekten başka
inşallah hayırlısı olur lakın 1400 kadro dıyoruz 920 görunuyor .lise için.ve 80 puanla hızmetılı bıle olmuycaksa yazıklar olsun verılen kadronun hiç bir önemıyok....80 lerle hımzelı olmuyorsa memur olmak için yuzmu almak lazım anlamadık.
Bende 81 küsür puanla 3883. sıradayım. Ve memurluk haricinde tercih belirtmedim. Akıllı tercih diye birşey yoktur bu arada. Şans vardır. Senin tercih ettiğin yere senden yüksek puanla tercih yapan yoksa orası senindir. Puanın 70 te olsa senindir. Akıllı tercih diye buna diyorlar ama akılla bi alakası yok oturup kimin nereyi tercih edeceğini düşünerek kafa patlatmak gereksiz. Hepimize bol şanslar.
Yani nasıl akıllı tercih olsun ki zaten kim bilebilir hangi şehirde daha çok engelli var yada kim bilebilir kim nereleri yazacak
Ve bakalım kaç kişi 90 üstü aldı bilemeyiz ki belki az bir çoğunluk 90 üstüdür o zaman 80lere de şans gelir.
Kendimi kandırıyorum galiba Ben de 83 aldım inşallah atanırız 83le de atanamazsam zaten napıyım 100 mü alıyım
90 puan üstü fazla kişi olduğunu tahmin etmiyorum. En kötü ihtimalle bile 30 tercih arasından bir yere memur olarak yerleşirler. Hizmetlilik tercihi yapan 90 puanlı varsa o puana yazık eder hizmetli tercihi koyarsa bence.
Matematiksel olarak zor görünsede bu işler kısmet
Fakat benim anlamadığım ilk tercihiniz şırnak
Adana Kahramanmaraş Erzurum Gaziantep Malatya bunlar neden çok gerilerde kalmış En çok istediğiniz yer şırnak mı?