Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Majör depresyon ve bronşektazi için hangi oranda rapor verilir?

hayrettin bey bronşektazi düzelen bir hastalık değildir.akciğerin deformasyonu söz konusu,akciğer kendini yenilemez

sayın düfa bende biliyorum bronşektazinin düzelmiyeceğini , ama hafif olduğu için senin spor yaparak bunun sana en az 20 yıl daha sorun çıkarmıyacağına sana garanti veriyorum.eğer spor yapmaz evde kara kara emekliliği düşünürsen çok sürmez yaygınlaşır, ve 5-6 yıl sonra benim gibi bronşektazi +ağır koah olursun.araban varsa pek binme.yoksada gideceğin yerlere yayan git.çünkü tembel bir ciğer git gide çöker ve balgam dışarı atamaz ,doluluktan nefes darlığı yapar sonuç kötü olur.onun için ben sana spor ve yürüyüş yap diyorum,ki balgam çıkarman ve balgam kusman kolay olsun.ben de biliyorum ciğer hastalıklarının tedavisi var ama sadece bronşektazi ve koah hastalığının tedavilerinin olmadığınını da çok iyi biliyorum.ama bronşektazi yaygın değilse hasta olan kısım alınıp hasta tekrar sağlığına kavuşuyor.her ne ise bana bu konularda bilgelik yapma,benim anam ağlamış zaten,40 yıldır bu hastalığın içindeyim,sen benim dediklerimi uygula saglık içinde kal oldumu kardeşim.Allah yardımcın olsun. selamlar.
4ağır koah olursun.

arkadaşlar %52 olarak ankara onayladı.yani emekli oldum.emekliliğim sürekli mi yoksa süreli mi olur

Kontrol muayenesi istenmemişse süreklidir..

majör depresyon tedavile kısmen düzelen oranı tam ne anlıyamadım diğer sayfalarda verilen oranlardan

44mustafa44_;

Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen:% 40

düfa kardeş hayırlısı olsun sitedeki bazı arkadaşlar bilib bilmeden emekliliyi unut emekli olamazsın diyorlardı ama sen işin peşini bırakmadın ve emekli oldun bunun içinde kutlarım seni tekrar hayırlısı olsun saygılar

F32.2 psikopatik belirtisiz agir ..majormu oluyor

bronşektazi için nefes acıcı ilaç kulanan varmı ?

ünipolar depreyon özür oranı nedir ilaç raporumda tehşis yazılmış

Slm Arkadaşlar;

Benim sağ kolumda iş kazasından dolayı sıkıntı var 2015 te %26 sürekli ve 2017 de %13.1 iş göremez oranı aldım. %26 raporu Major depresyon ile 40'a tamamlayabilirmi bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Üst Alt