Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi akşamlar arladaşlar.Atananları tebrik ederimm.Hayırlı olsun ,bende nevşehir maliyeye atandım.Benim bir sorum vardı .Benim engelli raporu 100/50 sürekli ama istihdam ve çalıştırılamayagı alanlar boş bir sıkıntı olurmu ?
Yardım ederseniz çok memnun olurumm.
Kardeş kurum isteyebilir benim raporda çalıştırılamayacağı alan boştu sıkıntı yaşamamak adına hastanede o alan dolduruldu sizde isterseniz sıkıntı yaşamadan yapın isterseniz kurumun isteme durumuna göre başvurun
Saol zerda34 kardeşim sen nereye atandın hangi kurumm .
Bnm raporda istihdam işaretli değil ve çalıştrılamayacagı alanlar dolu deilya herhalde heyete girerimm .birde durum bildirir raporu ile hallediliyomuş ne kadar doğru
Maliye önceki atamada ne evrak istedi bu atamada da zorluk ne çıkarır da
Bende Maliye ye atandım benimde sizin raporla aynı durumdaydı ama ben heyete girmedim heyet günü doktorlar eksikleri tamamlayıp verdi belki kurum bizi zorlamaz ama her ihtimali göze alıp işe başlamayı o eksiklik nedeni ile yaşamanızı istemem
Tebrik ederimm zerda34 kardeşimm hakkımızda hayırlısı bnm raporu 2010 yılında almştımm bklım artık maliye ne zaman evrakları ister ne kadar süre tanır .
Birde sen aradınmı ın yeri bir bileği felan aldınmı??
Teşekkür ederim... sizede hayırlı olsun yok aramadım ama yarın aramayı düşünüyorum. Belkide resmi sayfada istenen evraklar duyurulur 2. Atamada bazı kurumlar 1 ay sonra evrakları istemiş
Tabi kardeş burdan irtibatta olalım. Evet atandığınız şehrin maliyesini arayın ama muhtemelen liste henüz gitmemiştir en az 2 haftayı bulur diye düşünüyorum
İyi akşamlar arkadaşlar, buğün atandığım kurumu nevşehir maliyeyi aradım.Isim soyisim ve tel nosunu aldılar .Bize gereken evraklar bildirildiğinde sizi arayacagız dediler.Maliyeye atanan arkadaşlar sizlerde arayın..
Kardeş ben kurumu aradım adam sizle alakalı değil gelir idaresine atananlar için istendi siz maliyenin kendi sayfasını kontrol edin dedi yinede ben bugün gitmeyi düşünüyorum
Arkadaşlar atandığım kuruma gittim verilen liste bizle alakalı değil ama ben kuruma gittim tevafuk olarak liste yeni geldi benden güvenlik soruşturması için bir form doldurmamı istediler onu doldurup bugün vericem sizlerde yakınsanız hemen kurumunuza gidin telefonla olmuyor karışıklık çıkıyor gelir idaresi ayrı bizler maliye bünyesinde deftardarlığa yerleştirilmişiz gelir idaresi ayrı
Kardeş ben bittiğimde daha yeni liste geldi kadın yeni geldiğini söyledi belki sonra yayınlanır ben şimdi güvenlik soruşturma formu doldurdum birde e devletten adli sivil kaydı aldım birde fotoğraf istedi şimdi götürücem sizler maliye defterdarlığı arayın ordan öğrenin
İyi akşamlar zerda34 bende 2 saat önce maliye nevşehiri aradım .Memurun bana dediği yazı yeni geldi dendi .Bende ne evrak gerekiyo dedimm, bana gerekenleri söyledi .Kardeşim bu 6 adet vesikalık çekilecez ya devlet memuru nnn giyindiği elbise olacakmış rengi önemli mi acaba bir bildiğin varmı? bir de bana dendi ki e devlet şifrenizle gelin dendi bu askerlik ve savcılık belğesi için mi gerekk . Ha birde güvenlik ve arşiv araştırması belğesine nerden ulaşabilirim .
Kardeş ben 2 adet verdim özellik yönünden detay vermedi bende elimde olanı verdim ve güvenlik araştırma evrakını kurum verdi sizede kurum verir diye düşünüyorum diğer evraklar soruşturma olumlu olursa istenecek biz seni ararız dediler bundan sonraki aşama sadece bekleme kaldı
İyi akşamlar arkadaşlar ,gelir idaresi başkanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı 2018 /1 ekpss ile atananlardan istenen belğeleri yayımlamışş Bende yeni grdümm..Bir bakınnn
Kardeş bu bizle alakalı değil bugün gittiğimde daha iyi gördüm sizleri yanıltmak istemem bana verilen bilgi bu yönde maliye ve gelir idaresi ayrı alımla yapıyor biz defterdarlık olarak yerleştirildik