Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi akşamlar , arkadaşlar nasılsınız evrak teslim eden varmı aranızda bir sıkıntı yaşadınız mı birde evrak teslim etme son gün ne zaman
Maliye de göreve başlamadantayin isteyebiliyozmu
Kusura bakmayın çok soru sordum...
İyi akşamlar arkadaşlar , buğün atandığım nevşehir maliye ye gittim.Evrakları teslim ettim. Yarın son gün yazıyodu bana verilen kagıtta haberiniz olsun kusura bakmayın son anda haber ettim ama bnm de buğün haberim oldu .Evraklarınızı halledin bir ğün klmşş
Kardeş benden istenilen belgeler;
1)engelli raporu
2)ösym den atandığımızın çıktı
3)diploma
4)ikametgah (e devletten çıkardım )
5)askerlik drum bildirir ( e devletten çıkardım )
6)adli sicil ( e devletten çıkardım )
7)kimlik fotokopisi
8) güvenlik arşiv belgesi (kurumda soldrdum)
9)mal bildriri formu ( kurumda doldurdum )
10) 6 adet devlet memurluğuna uygun vesikalık foto
Bunlar verdim ben kardeşimm
Kardeş ay sürmedi diye hatırlıyorum sürdü isede maximum 1 ay oldu biraz süreç hızlı ilerledi atamam içinde kurul toplandı bayram tatili araya girince görev yeri ve göreve başlama olmadı. Atamalar toplu değil bireysel olacak sizede hayırlı bayramlar
Iyi akşamlar arkadaşlar, ben maliye nevşehire atanmistim Defterdarlik muhasebe bölümüne verdiler, başlayalı bir ay oluyo sizde başkanızınızdır .INŞALLAH Benim bir sorum vardı maliye de memleketimize tayin isteyebiliyoz mu ? Bir şart fein gereklimi biln cevaplarsa sevinirim teşekkürler şimdiden...
Iyi geceler evlats , tayin konusunda nasil bir belirsizlik var pek anlayamadim.Sen göreve başladın mı seni hangi bölüme verdiler .tekrar ıyi geceler görüşmek uzere
Evet kardesimm milli emlak çevre sehircilige gectiii, hakkında hakkımızda hayırlısı olsun .
Ali koç fb kardesim lisans in kaçla kapattığı ösym nin arşivinde var arastrrsan bulursan..
Iyi akşamlar , alikocfb ben her ihtimale karşı hastaneden durum bildrr raporu çıkartmıştım benden yeniden rapor istemediler ama atandigin kuruma göre değişiyo sen bunu kafana takma atanmana bak atanirsan kurum isterse halledersinn ..Herşey gönlünce olsunn..
İyi günler arkadaşlar bende son atamada hazine ve maliye bakanlığına atandım. Nasıl bir yol izlediniz? Tayin işini nasıl yaptınız? Kısaca süreci anlatabilir misiniz?