Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maliye'ye atananlar, süreç nasıl işleyecek?

zerda34
Siz lise mezunu musunuz? Bir de kaç puanla atandınız. Yazarsanız sevinirim.

İyi akşamlar , arkadaşlar nasılsınız evrak teslim eden varmı aranızda bir sıkıntı yaşadınız mı birde evrak teslim etme son gün ne zaman
Maliye de göreve başlamadantayin isteyebiliyozmu
Kusura bakmayın çok soru sordum...

Bana mail atmışlar 3 belge ama b,r açıklama yok ne zaman teslim olacak filan

İyi akşamlar arkadaşlar , buğün atandığım nevşehir maliye ye gittim.Evrakları teslim ettim. Yarın son gün yazıyodu bana verilen kagıtta haberiniz olsun kusura bakmayın son anda haber ettim ama bnm de buğün haberim oldu .Evraklarınızı halledin bir ğün klmşş

Kardeş benden istenilen belgeler;
1)engelli raporu
2)ösym den atandığımızın çıktı
3)diploma
4)ikametgah (e devletten çıkardım )
5)askerlik drum bildirir ( e devletten çıkardım )
6)adli sicil ( e devletten çıkardım )
7)kimlik fotokopisi
8) güvenlik arşiv belgesi (kurumda soldrdum)
9)mal bildriri formu ( kurumda doldurdum )
10) 6 adet devlet memurluğuna uygun vesikalık foto
Bunlar verdim ben kardeşimm

Benden de tüm evraklar istendi ama raporun aslı gibidir var aslı kayıp bakalım olacakmı

Soruşturması bitip kurum tarafından aranan oldu mu bugün beni tebligat gönderecekleri adres için aradılar

Tebligat için adresi bulurlar zaten mernisten, benden tüm evrakları istediler güvenlik soruşturması aşamasındayım 2 hafta oldu ses yok

evlats

Benim soruşturma bitmiş benden evrakları tam istememislerdi bugün aradiklarinda evrakları istersen bugün getir istersen tebligatı bekle dediler

Darışı başımıza 1-2 ay sürer sanırım bu soruşturma

Bende başlamadım daha güvenlik soruşturması sizinki kaç ayda sonuçlandı birde hep beraber mi atama olacak tek tek olmuyormuş herhalde. İyi bayramlar

evlats

Kardeş ay sürmedi diye hatırlıyorum sürdü isede maximum 1 ay oldu biraz süreç hızlı ilerledi atamam içinde kurul toplandı bayram tatili araya girince görev yeri ve göreve başlama olmadı. Atamalar toplu değil bireysel olacak sizede hayırlı bayramlar

toplam 20 kişiydik hiç göreve başlayan oldu mu?

Iyi akşamlar arkadaşlar, ben maliye nevşehire atanmistim Defterdarlik muhasebe bölümüne verdiler, başlayalı bir ay oluyo sizde başkanızınızdır .INŞALLAH Benim bir sorum vardı maliye de memleketimize tayin isteyebiliyoz mu ? Bir şart fein gereklimi biln cevaplarsa sevinirim teşekkürler şimdiden...

Tayin isteyebiliyoruz ancak şu an belirsizlik var

Iyi geceler evlats , tayin konusunda nasil bir belirsizlik var pek anlayamadim.Sen göreve başladın mı seni hangi bölüme verdiler .tekrar ıyi geceler görüşmek uzere

Beni milli emlak bölümüne verdiler maliye bakanlığından çevre ve şehircilik bakanlığına geçiş olduğu için bekliyorum ben

Evet kardesimm milli emlak çevre sehircilige gectiii, hakkında hakkımızda hayırlısı olsun .
Ali koç fb kardesim lisans in kaçla kapattığı ösym nin arşivinde var arastrrsan bulursan..

Maliyeye atananlar arkadaşlar sizden yeniden rapor talep edildi mi ?

Iyi akşamlar , alikocfb ben her ihtimale karşı hastaneden durum bildrr raporu çıkartmıştım benden yeniden rapor istemediler ama atandigin kuruma göre değişiyo sen bunu kafana takma atanmana bak atanirsan kurum isterse halledersinn ..Herşey gönlünce olsunn..

Maliyeye ilk atamada giden arkadaşlar kaç puanla ve hangi branştan girdiler

İyi günler arkadaşlar bende son atamada hazine ve maliye bakanlığına atandım. Nasıl bir yol izlediniz? Tayin işini nasıl yaptınız? Kısaca süreci anlatabilir misiniz?

Üst Alt