Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malülen emekli oldum. Kontrol muayenesi kaç kez istenir?

sağolasın Bülent bey sgk yı bu gün aradım aynısını dediler toplu alırsın diye yoğunluktan 3 ayı bulabilecekmiş onaylanması fakat sorun bitmiyoki raporlu ilaçlarım vardı onları paraylan alacaz kutusu 70 tl falan sağlık olsun ne yapalım

kerimc;

valla anladıgım kadarıyla kesilmemesi için 1 hazirana kadar uzattım dedi bayan haziran ayından önce sonuçlanır diyorum çünkü konya bölge saglık müdürlügü oldugu için kesilirsede heralde bu ay ki maaş yatmassa belli olur bakalım allah büyük beee

kerimc;
selam kerimc ve bütün arkdaşlar bugün 13:30 da internetten evrak takipten baktım 07.02.2014 tarihinde evrak zimmetten çıkarıldı emeklili servine teslim edildi diye yazıyordu bende sgk aradım ben evrak ile ilgilenen bayanı böyle böyle yazıyor dedim oda baktı 2016 ŞUBAT AYINA KADAR TEKRAR EMEKLİ OLMUŞUM VE BAKIMA MUHTAÇ DERCEDEN DEGİLMİŞ EMEKLİLİGİM maaşınız aynen devam edecek ben size evrak postalayacagım dedi şimidilik bu kadar bilgi verebilirim dedi allah emeklilik yolu ve bu yolda olan kardeşlerime sabır ve hayırlı haberler versin diyorum şimdilik bu kadar soracagını bir şey varsa cevaplarım

OturanBoğa;
bide bülent abi emelliligime 2016 şubat ayına kadar tekrar konturollü karar vermişler 2 sene önce maaş baglandıgı zaman sosyal hizmetlere bildirmiştim şimdi bu kararı yinemi bildirecegim maaşımda bir degişiklik yok kesilmede olmadı yükseklikte olmadı

KANTUTAR42 internetten evrak takibine nasıl nerden baktığını yazarmısın

Mehmet kardeş öncelikle gözünüz aydın olsun ama özüldüğüm yanlar oldu tekrar kontrol muayesi vermişler ve ağır özürlük ibaresini kaldırmışlar gerçekten bunu hakettinizmi mutlaka sgk bir yerden kırpacak veya süründürecek yazıklar olsun iyiki emekliğiniz devam ediyor sürecin zamanında tamamlandı bunu çok merak etmiştim çok teşekkür ederim verdiğiğn bilgiler için

KANTUTAR42 internetten evrak takibine nasıl nerden baktığını yazarmısın<br type="_moz">tamam araştırdım buldum o siteyi hiç duymamıştım zimmetten çıkarıldı diyo ne anlama geliyor anlamadım

kerimc;

soyluyorum soyluyoruz gene ayni nokta geliyoruz bu gercektende benim. Icin supriz olmadi maksat ezeyet. Olsun. Herkezin basinda kardesim bu konturol muayenesi Allah tamamini erdirsin daha oncede soyledim bu karat adaletli karat degil cok Iyi biliyorsa gelsinler bir gun sabaha kadar neler cektigimizi bir gorsunler insaallah senin ve butun arkadaslar icon hayirli sonuclar metal ettigim 2016 da tekrar emekli edermi ederse yine. Konturol koyarmi bilmiyorum bilen cards soylesin

gorbi20;
simdi o sitede evraklarimiz islem yapilip yapilmadini biliyoruz sadece icerigini bilmiyoruz Amma satirin sonunda egerki ssk yaş ay. Yaziyorsa bilki emeklisin

Mehmet kardeş şubat ayın maşını aldınızmı sizinki erken sonuçlandı merak ettim

selam kerimc daha almadım maaşı günü gelince belli olcak ama e devlette kesintilerim ve alacagım bu ayki miktar yazıyor

Mehmet kardeş senin vercen cevap benim için çok önemli senin sonucun zamanın da geldi doktora gelip gitme işleri uzun tarihe atmadan sonuçlarınızz yetişti subat ayın maşını aldınızmı onu çok merak ettim

evetşubat ayı maaşınıda aldım maaşta bir degşiklik yok aynı kerimc kardeş eve posta yoluyla bir zarf geldi gönderilen evrakta maaşla ilgili miktar yazıyor birde dikkatimi çeken bir şey oldu hafta içinde sgk arayıp soracam yine kagıtta diyorki bakıma muhtaç mı diyor karşılıgndada evet yazıyor memur bana agır özürlü ibaresi kaldırlımş dedi ama evrak öyle söylemiyor başka bir ayrıntıda ise benim iki yıllık emeklilik süremi sigortalık yılıma eklenir diye biliyordu amma 2 yıllık emeklilik süresi eklenmiyormuş demekki 8 yıl 64 gün yazıyor yani degişiklik yok konturol muayene tarihimde 20.02.2016 tarihi inşaallah senden de zamanı gelince hayırlı haberler alırız soracagın bir şey varsa yine cevaplarım
son olarakta acaba 2016 ta yine koturol şartı koyarlarmı yoksa bozarlarmı onun şimdi bunu sitresini yaşatacaklar anlayacagın 0 araba almayı düşünüyorum tam emekli olamayınca olmuyor işte uzun vadeli borçlanamıyoruz

Acaba kaç yıl sgk lılık ve kaç gün prim ile emekli olmuştunuz.Sizin için mahsuruda yoksa ne kadar maaş bağlanmıştı.Bende malulen emeklilik için uğraşıyorum, bağlanan maaşlar çok cüzi diye okuyorum genelde bu yüzden merak ettim.

çok teşeekür ederim cevap için içim inanki rahatladım inşallah konturol muayenesi son olur inşallah istiğin arabaya kavuşursun verdiğiğn cevaplar çok sevindim
Songül şuanda ben ek ödemelerle 1033tl alıyorum 2785 prim günüm vardı primlerim askri tutarda yattı

Teşekür ederim verdğiniz cevap için . Bnede şu an yılı bekliyorum primimde sizin gibi asgari ücretten ödeniyor.Prim gün sayımda şu an 2320 gündür.

songül 8 yıl 64 gün sigorta 2289 gün ile şuanda 1018 tl ek ödeme il birlikte

yüksekten prim ödeyenler daha mı çok malul maaşı alır? mesela ne kadar fark edebilir bilginiz var mı? merak çok kötü bişey.

uğur bey recep bey sizden cevap rica edıyorum kafama takıldı ben konturol muayenesdi için sevk aldım fakat ben ünüverste hastane sini istedim sgk vermedı devlet hastanesıni verdiler sizde öylemi oldunuz

Kurum istedigi hastaneye sevk ede bilir ben kendi istegimle sevk alip Bakırköy doktorsadikta maluliyet için girdim ordakini kabul etmedi osmaniyeye sevk etti kurum istedigi hastaneye yön lendire bilir

uğur bey önclike size teşekkür ederim pekı siz sevk edilince konturol muayanesinde hiç üniverste hastanesine gittizmi yoksa devlet hastanesinemi hep gittinz birde doktor hiç benden tahlil rötgen ve emg istemedi birde bu kafama takıldı hastalığım sürekli doktor önce tahlillere baktı

hastalıgın durumuna göre degişir daha önce alınmış rapor veya epikriz gibi elinde raporlar varsa onlarında fotokopilerini eklet bir yardımı olur beni üniversite hastanesine sevk etmediler hiç bir sefer kontrole gittim birdaha şu ana kadar istemediler 5 sene oldu emekli olalı kısmetse bir daha istemezler fakat genede beli olmaz kurum tekrardan kontrolde verebilir inşallah hayırlı bir sonuç çıkar

kantutar42 bugün ben e şifreme baktım maşım durdulmuş konrol muayenem 1eylüldü maşıda ayın 20sinde alıyorum konrol muayenesine erken gitmeme rağmen kesildi ankarayı aradım daha sonuçlanmamış dedi evrak takibimde bir şey anlamıyorum sen sonucu nasıl anladım e şifrende

seninkindede e şirende maşnı için durduruldu yazıyormuydu

selam kerimc yanlış anlamadıysam konturol muayene erken derken ne kadar erken gittin ben iki defa konturol muayenem oldu ikisinde de 2 ay erken gittim ne olur olmaz dedim şimdi evrak takibide varide numarasını altındaki numarayı tıkla eger
[FONT=Verdana]1[/FONT][FONT=Verdana]28.01.2014[/FONT][FONT=Verdana]KONYA SGİM SAĞLIK KURULU VE MALULİYET İŞLEMLERİ SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]2[/FONT][FONT=Verdana]28.01.2014[/FONT][FONT=Verdana]KONYA SGİM SAĞLIK KURULU VE MALULİYET İŞLEMLERİ SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]3[/FONT][FONT=Verdana]07.02.2014[/FONT][FONT=Verdana]KONYA SGİM EMEKLİLİK İŞLEMLERİ SERVİSİ-1[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]4[/FONT][FONT=Verdana]07.02.2014[/FONT][FONT=Verdana]KONYA SGİM EMEKLİLİK İŞLEMLERİ SERVİSİ-1[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]5[/FONT][FONT=Verdana]14.02.2014[/FONT][FONT=Verdana]KONYA SGİM GİDEN EVRAK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]6[/FONT][FONT=Verdana]14.02.2014[/FONT][FONT=Verdana]KONYA SGİM GİDEN EVRAK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]7[/FONT][FONT=Verdana]17.02.2014[/FONT][FONT=Verdana]KURUM DIŞINA[/FONT][FONT=Verdana]TAAHHÜTSÜZ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]8[/FONT][FONT=Verdana]17.02.2014[/FONT][FONT=Verdana]KURUM DIŞINA[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI
[/FONT]

kurum dışına diye yazarsa sonuçlanmış evrak sana postalanmak üzere gönderirler bunun dışında seni hastaneye sevk eden kişi memurun masa telefon numarasını alsaydın irtibat kursan iyi olurdu ben öyle yaptım ve sonucu eve posta gelmeden ögrendim son bir not burada hastaneye sevk tarihim 20.12.2013 hastanenin evrakı ne zaman sgk kurumuna ne zaman ulaşırsa işte o tarihten başlar işlemler hastane gec gönderebilir insaflarına klamış bir şey çünkü daha önce benim başıma çok geldi raporları biriktirip toplu halde yolluyorlar

Kerimc benimde 1 eylülde kontrolüm vardı benim maaşımda durdurulmuş gözüküyor.kontrole 1.5 ay önce başvurdum ama sonuçlanmadı .ssk aradım rapor onaylanırsa yani emeklilik devam ederse maaşın kaldığı yerden devam edermiş.bazı arkadaşlar kontrol tarihinden sonra 2 ay daha maaş ödeniyor diyorlardı ama öyle olmuyormuş demekki..

recep bende aynı sizin durumdayım henüz sonuç belli deyıl kantutar 42 cevap için teşekkür ederim
senin işlemlerin hep konya içinde geçmiş benim ankarada
devamlı arıyorum ankarayı aynı sana söylenenler banada söylüyorlar

1 12.08.2014 ankara sgim sıhhıye sgm destek hizmetleri( giden evrak) servisi-2 elden sevk edilmek üzere işlendi
2 12.08.2014 ankara sgim sıhhıye sgm destek hizmetleri( giden evrak) servisi-2 zimmetten çıkarıldı
3 13.08.2014 sosyal güvenlik kurumu mithatpaşa genel evrak servisine elden sevk edilmek üzere işlendi
4 13.08.2014 sosyal güvenlik kurumu mithatpaşa genel evrak servisine zimmetten çıkarıldı
5 15.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak tasnif servisine elden sevk edilmek üzere işlendi
6 15.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak tasnif servisine zimmetten çıkarıldı
7 18.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak dosya bağlama servisine elden sevk edilmek üzere işlendi
8 18.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak dosya bağlama servisine zimmetten çıkarıldı
9 20.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. ölüm ikinci karar işlemleri servisine elden sevk edilmek üzere işlendi & iade kabul edildi
10 29.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak dosya bağlama servisine elden sevk edilmek üzere işlendi
11 29.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak dosya bağlama servisine zimmetten çıkarıldı

sayın officer arkadaşım ssk nın istediyi kontrol muayenesini e devletin neresinden bakabiliriz link atarmısınız

Arslan kontrol muaynesini e devletten göremezsin.kontrolun varsa esgm görebilirsin .

teşekkürler recep gördüm.SSK dan çağırdılar malüliyetim kabul edildiyini sölediler kontrol muayenesinin olduğunu sölemediler esgm de baktığım yerde 01 08 2015 te kontrol muayenesi var görünüyo sadece malüliyetin kabul edildi dediler askerlik borçlanmasını yatır dediler yatırdım emeklilik dilekçesini vermiş olduk şuan bekliyorum birde 1748 günüm ssk 76 günüm de bağkur var tahminen ne kadar maaş bağlanır birde bunu yanıtlarsanız sevinirim

selam gelen evrakta konturol muayene tarihi iş bitmiştir yani o tarihte konturole gidecen iki ay önceden git senin için iyi olur derim 6.ayda gidersen iyi olur

kaç para maaş baglarlar sorusuna gelince belli olmaz yatırdıgın pirim esas alınır herkezin aldıgı maaş farklı benim pirimler yüksekten yattı şuan 1070 tl alyorum herkezinki degişir

Üst Alt